Nick:
Heslo:
Registrace
MENU
ProducentiDistributořiTitulky NovinkyNázoryZajímavostiCHybyHláškyTechnické infoSouvisející seriály
Zkladn info o serilech
Prohlte : Beverly Hills 90210
Seril Beverly Hills 90210 (verze:2.0.48(29.3.2020))
Nzev Serilu:
Beverly Hills 90210
Nzev serilu org.:
Beverly Hills 90210
orig. psmeno:
b
es. psmeno:
b
Odkaz na seril:

Beverly Hills 90210

Aternativn nzvy serilu
Od roku:
1990
Do roku.:
2000
zem:
Pro zobrazen mus bt pihlen
Novinky k serilu:

pidno: 10.10.2010, 22:40:28


Beverly Hills 90210 byl populární americký televizní seriál natáčený v letech 1990 - 2000. Byl stvořen dvojicí producentů - Aaronem Spellingem a Darrenem Strarem. Příběh vypráví o životě party mladých, většinou bohatých lidí ze známé čtvrti Los Angeles Beverly Hills.

Rodina Walshových se přestěhuje z Minneapolis na americkém středozápadě do kalifornského Beverly Hills. Rodiče - Jim a Cindy Walshovi - jsou ztělesním staromódních představ a ideálů: on živí rodinu, ona se pilně stará o domácnost. Jejich děti, dvojčata Brenda a Brandon, to ale mají těžší. Jsou vytrženi ze svého domácího, trochu provinčního prostředí a snaží se zapadnout mezi bohaté a světaznalé spolužáky na West Beverly Hills High. Brenda se nejvíce spřátelí s krásnou, ale namyšlenou Kelly a s nejistou Donnou. Postupně se seznamují i s dalšími spolužáky: Steve je Kellyin arogantní bývalý přítel a adoptivní syn televizní hvězdy, Dylan náladový surfař, do kterého se zamiluje Brenda, Andrea patrně nejchytřejší dívka ve škole a nováček David, který prostě jen chce, aby ho každý měl rád. Společně prožívají v nelehkém období dospívání přátelství, lásky, rozchody, zklamání a další životní situace…

------------------
pidno: 10.10.2010, 22:36:53


Beverly Hills, 90210 is an American drama series that aired from October 4, 1990 to May 17, 2000 on Fox and was produced by Spelling Television in the United States, and subsequently on various networks around the world. It is the first series in the Beverly Hills, 90210 franchise. The show followed the lives of a group of teenagers living in the upscale, star-studded community of Beverly Hills, California and attending the fictitious West Beverly High School and, subsequently, the fictitious California University after graduation. The show was created by Darren Star and produced by Paul Robinson and executive producers Aaron Spelling and E. Duke Vincent. The "90210" in the title refers to the city's ZIP code.

The original premise of the show was based on the adjustment and culture shock that twins Brandon (played by Jason Priestley) and Brenda Walsh (played by Shannen Doherty) experienced when they and their parents, Jim (played by James Eckhouse) and Cindy (played by Carol Potter) moved from Minneapolis, Minnesota to Beverly Hills. In addition to chronicling the friendships and romantic relationships of a group of close-knit teenagers, the show also addressed numerous topical issues including date rape, alcoholism, domestic violence, gay rights, gay parenting, drug abuse, teenage suicide, AIDS, teenage pregnancy, bulimia and abortion.

The series gained popularity during the summer of 1991, when Fox aired a special "summer season" of the show while most other series were in reruns. The series became one of Fox's top shows when it began its next season that fall. Viewership increased dramatically and the cast members, particularly Jason Priestley and Luke Perry, became teen idols, while the series would make actresses Shannen Doherty, Jennie Garth and Tori Spelling household names in the US. The show also had many cast changes, though Garth, Spelling, Ian Ziering and Brian Austin Green were regulars during its entire run.

------------------

Produkce/distributoi Pro zobrazen mus bt pihlen a mus mt level3 a ve(poprosit o nj emailem (filmy2004@volny.cz))
nr:
Seznam nr
Drama
Romantický
Peteno: 112 krt
vygenerovano za: 0.022961 sek.








© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)