Nick:
Heslo:
Registrace
Nzev dlu Holy Matrimony! /Jamesova svatba
seril:Pokémoni
prohlte: 1 . seznu s : 81 dly

2 . srie ==>>

seril Pokémoni - 48.dl Jamesova svatba
Aternativn nzvy epizody
ガーディとコジロウ
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Pokémoni

Datum premiry:
1998.06.11 - Ètvrtek
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:

Admin

Epizodu naposledy upravil uivatel:

Admin

slo epizody:
48
Dl v serii
48
nr:
Seznam nr

Animovaný

Dobrodružný

Fantasie

Komedie

Rodinný

Produkn slo:
PIL-048
Kd epizody:
EP048
Pidno dne:
06.07.2009, 22:14:03
Zmnno dne:
06.07.2009, 22:14:03
Dlka dlu:
35.min
Obsah:

Ash a přátelé jsou na cestě k Cinnabar Island pro 7. odznak. Došli k jedné ceduli a na ní plakát Jamese starýho asi 10 let. Pak zjistili, že se pohřešuje a dostali šok. Pak k nim přijela limuzína a v tom nějakej chlap a zeptal se, jestli ho znaj. Ash řekl, že to je James od Rakeťáků a ten chlap začal jásat, naložil je do limuzíny a spěchali na zámek. Pak tam přiběhli Rakeťáci a Jessie přišla k té ceduli. Řekla, že ten kluk vypadá jako James a James jen řekl, že vypadá strašně. Meowth podotkl, že tak to právě Jessie právě myslela. Pak Jessie rozhodla, že se tam půjdou podívat a rozběhla se s Meowthem k zámku, ale James zůstal stát na místě. James tam nechtěl, ale Jessie na něj zařvala, že půjde, popadla ho a běžela s ním.

Mezitím Ash a ostatní přijeli k zámku. Viděli obrovský barák, ale pak se dozvěděli, že to je psí bouda pro Jamesova oblíbeného Pokémona Growlieho. Vedle byl dvakrát tak větší barák a to byl teprve ten zámek. Vešli dovnitř a viděli rakve. Misty na ně upozornila a všichni se lekli. Ten chlap jim řekl, že zemřelí jsou Jamesovi rodiče a že dnes ráno ze smutku zemřeli. Rakeťáci to poslouchali ze střechy. Jessie a Meowth byli celí šťastní. "Tak tohle je teï všechno tvoje?!" "Zřejmě jo," odpověděl váhavě James, ale bylo na něm vidět, že se mu to z nějakého důvodu nelíbí.

Ash tedy řekl, že Jamese musíte teï co nejrychleji najít a ten chlap na ně zařval z megafonu, že víc než co nejrychleji. Řekl jim, že jeho rodiče ustanovili, že po jejich smrti se musí James do 24 hodin oženit aby zdědil majetek, jinak všechno půjde na dobročinné účely. Rakeťáci to všechno dobře slyšeli a James byl celý nervózní.

Ash a spol. vyšli před zámek a řešili, jak ho co nejrychleji najít. Misty namítla, že za jediný den ho nikdy nenajdou, ale vtom se ze střechy ozvalo: "NE, NIKDY!" a před ně slítli Rakeťáci. James chtěl zdrhnout, ale Jessie a Meowth ho chytili lasy a James se mohl jenom bezmocně škubat.

Brock Jessie říkal, že Jamesovi dnes umřeli rodiče a že se může oženit, s kým chce. Jessie ho však ignorovala a pevně držela Jamese aby se jim nevyvlíknul ("Nechte si ty svoje hloupé názory!"). Pak to Rakeťákům vysvětlili a Jessie prohodila: "Tak se naoko vezmeme!" ale James na to: "To nejde!" Jessie a Meowth se na něj výhružně podívali. "Jamesi, už nás to s tebou přestává bavit." "Jo, my chceme být nechutně, odporně bohatí!" James odpověděl, že si na nic nevzpomíná. "Vím jen, že jsem nechal Pokémonové školy kvůli kolařskému gangu. Z doby předtím mám jen jedinou vzpomínku - byla temná a bouřlivá noc. Vidím nějakého malého chlapce, jak jde se svým věrným Growlithem Growlím. Oba už jsou vyčerpaní a celé dny nejedli. Growlí, já už nemůžu dál. Nechej mě tady a zachraò se. Jdou si pro mě andělé! Odcházím z tohoto krutého světa. Nezapomeò na mě, Growlí! A když ten kluk opustil svět, Growlí u něj vyl celou noc a ráno je tam oba našli." Všichni byli Jamesovým příběhem dojatí. Jessie: "To byl ale dojemný příběh!" Brock: "Tak James už není mezi námi!" Ash: "Bude mi chybět!" Jedině Misty si od Jamese nenechala namluvit, že zhebl. "James stojí přímo před námi!" Ten se to snažil zamaskovat: "No jo! ÁÁÁÁ! Já jsem tak zmatený!" Jessie se ho snažila utěšit: No a co, nikoho přece nezajímá, co si pamatuješ! Hlavně že máš peníze!" Pak chudáka Jamese převlékli do obleku, zavázali mu pusu a Jessie s Meowthem si oblékli "neviditelné šaty." Ash a spol. se schovali za sloup a pozorovali je.

Jessie zaklepala na dveře (ona a Meowth Jamese drželi a dělali všechno za něj). Otevřel sluha a Jessie změněným hlasem řekla: "To jsem já, James, já se vrátil!" "Vítejte doma, pane!" odpověděl sluha a otevřel jim dveře. "Díky, kámo!" řekla Jessie. Ash za sloupem prohlásil: "Mě by neoklamali."

U rakví Jessie pokračovala v proslovu: "Mami, tati, konečně jsem se vrátil pro svoje peníze." Sluha se jevil, tak Jessie dodala: "Chci říct - že se ožením, jak jste si to přáli - a chci hotovost, ne šeky!" "Co prosím?" divil se dál sluha. "Mami, tati, měl jsem se vrátit dřív."

Najednou bylo slyšet smích. Jessie, James a Meowth se zděsili. Jamesovi rodiče vyskočili z rakví a začali: "Zas budou problémy!" "A problémy jsme my!" Meowth byl vyděšený: "Oni jsou duchové?!" "HLUPÁCI!" zařval James. "Oni jsou schopní udělat všechno, jen aby mě dostali domů!" Jessie odpověděla: "To znamená, že jsi neztratil paměť?!" James hned: "Jééééé! Kdo jsem? A kde jsem?!" Jeho otec odpověděl: "Ty jsi James a budeš se ženit!" Jeho matka dodala: "Začněte s přípravami!" Sluha Rakeťáky popadl a všichni zmizeli v dalším pokoji.

Tam Jamese posadili na židli (Jessie a Meowth ho drželi) a jeho rodiče mu začali vymývat mozek s jeho povinnostmi. James toho už měl dost: "A je mojí povinností nechat sebou manipulovat?!" Na to se mu dostalo odpovědi: "My chceme jen to, co je nejlepší pro nás - tedy pro tebe." Pak s ním obrátili židli a na druhé straně místnosti byla Jessibelle. Měla přes obličej vějíř a když ho odkryla, všichni zjistili, že má stejný obličej jako Jessie! Všichni začali řvát a nejzoufalejší byl samozřejmě James. Potom jim Jessibelle řekla, ať jdou přepočítat peníze, co James zdědí.

Ve sklepě přišli k trezoru. Jessibelle ho otevřela, ale uvnitř Rakeťáci zjistili, že tam je jen tělocvičné nářadí. Pak se objevil Jamesův otec. "Už nás nebaví čekat, až konečně dospěješ." (Vždyť je mu 17!!!) Odteï budeš skákat, jak my pískáme!" dodala jeho matka. "Teï už si nemůžeš dělat, co chceš! Teï budeš poslouchat - Jessibelle!"

Jessie a Meowth se začali hádat a byli hned prozrazeni. Meowth jen prohlásil: "Teï nás vidíte!" Jessie: "A teï už ne!" Hodila na zem plynovou bombu a oba se ztratili v oblaku kouře. "Jessie, Meowth, nenechávejte mě tady!" volal zoufale James ale nebylo mu to nic platné. V kouři se znenadání objevila Jessibelle a začala po něm šlehat bičem. "AU! Nech toho! To bolí!" protestoval James a zdrhal před ní, zatímco jeho rodiče v klidu popíjeli kafe.

Potom Jessibelle všechny omráčila pomocí svého Vilepluma a poslala sluhu, aby je vynesl pryč (až na Jamese).

Jessie, Meowth, Ash, Misty, Brock a Pikachu skončili všichni na zemi před zámkem. Začali se dohadovat, co teï. Jessie řekla: "Když si ji James vezme, bude dědit," ale ze zámku se vzápětí ozval zděšený křik a Meowth prohlásil: "Jen pokud to jejich manželství přežije!"

Najednou bylo odvedle slyšet nějaké rány. Ukázalo se, že to je Growlí. Všichni se Meowtha ptali, co po nich chce, a Meowth jen ironicky odpověděl: "Jen aby někdo otevřel dveře té jeho psí boudy." Ash to chtěl udělat, ale bylo zamčeno. Takže se k němu všichni přidali a po chvíli snažení dveře otevřeli. Growlí z nich vyběhl, šlápl přitom Jessie a Ashovi na obličej a uháněl k zámku.

Tam už byl James skutečně v nesnázích. "Jamesi, svatba už čeká!" děsila ho Jessibelle. Najednou se mezi ní a k smrti vyděšeným Jamesem objevil Growlí. Jessibelle na něj chtěla poslat Vileplume a James zařval: "Uteč, Growlí!" ale ten si ho naložil na záda, proskočil oknem a oba byli pryč. Venku Growlí běžel přímo ke své boudě. Ostatní to viděli a Meowth řekl: "Growlí říká, že máme jít dovnitř!" Tak to udělali a zavřeli za sebou dveře. Na střeše zámku zatím stála Jessibelle a prohlašovala: "Šla bych za tebou na kraj světa, na dno oceánu, Jamesi!"

Ash a spol s Rakeťáky zatím odpočívali v Growlího boudě. Jessie řekla: "Jamesi, ta tvoje snoubenka je děsná." Meowth se snažil být vtipný: "Hodně se podobá Jessie," ale ta si to nenechala líbit a zařvala na něj: "Zavři tu svou nevymáchanou tlamu!" James seděl na kanapi a vedle něj byl Growlí. Za chvíli začal zas vzpomínat a vyprávět: "Když se oznámilo moje zasnoubení s Jessibelle, začala mě všude pronásledovat a vychovávat mě. Nic, co jsem udělal, nebylo dobré." (ZAČÁTEK VZPOMÍNKY!!!) "Prosím, nech mě být! Já už to nevydržím!" křičel zoufale James, jenže Jessibelle si toho nevšímala. "Počkej, Jamesi! Ještě jsem tě nenaučila, jak se jí slušně špagety!" "Ale já je chci jíst po svém, Jessibelle!" odpověděl James a zdrhal pryč. "Vždyť ani neumíš utíkat! Já ti ukážu, jak se to dělá!" (KONEC VZPOMÍNKY!) "Už od dětství mi vadilo, že nóbl společnost má pravidla úplně na všechno. Jessibelle je příšerná, svatba s ní by byla nejhorší chybou mého života! Growlí je v téhle hrůze mým jediným kamarádem." Ostatní se začali divit, jaká je to otrava být takový pracháč. Náhle ale na místě, kde stáli Jessie a Meowth, praskla zeï. Než mohli zjistit, co to je, ozval se výbuch a oba dva zmizeli ze scény.

"CO ZAS?!" lekl se James. V díře ve zdi se objevila Jessibelle s Vileplumem. "Teï už mi neuteče! Zastav je paralyzujícím pylem tak jako předtím!" Všichni už se začali bát, ale před Jamese najednou vběhl Growlí a zneškodnil pyl plamenometem. Pak ho použil ještě jednou a Jessibelle i popálený Vileplume zdrhali, jak nejrychleji mohli. "Jsi super, Growlí!" pochválil ho James.

Mezitím Jamesovi rodiče a sluha krmili na mostě Magikarpy, když si všimli, že k nim běží Jessibelle. Začali komentovat, jakou budou mít kultivovanou snachu, ale Jessibelle je všechny rozrazila se slovy: "Já odcházím! Nesnáším toho jeho Growlího!" Jamesovi rodiče jen prohlásili, že je jemná jako květina a je pro jejich nezvedeného syna až moc dobrá.

Zatím se James opodál loučil s Growlím. "Zůstaò tady, a dávej pozor na moje rodiče, oni tě potřebují. Prosím, neplač, Growlí, už tak je to pro mě těžké. Sbohem, Growlí!" Growlí vyl směrem, kterým James odcházel vstříc zapadajícímu slunci.

Mezitím Jessie a Meowth šli po cestě a oba byli smutní. "Tak náš James se rozhodl skoncovat s Rakeťáky," řekla Jessie. Meowth podotkl, že tomu bohatství asi nemohl odolat. Jessie nevěděla, co by na to řekla, ale najednou se na obloze objevil jejich balón! "Hele, to je on!" vykřikl radostně Meowth. "Zase budou problémy?" zeptal se James. Jessie se usmála a pokračovala: "A problémy jsme my!" Rozběhla se kupředu, James ji chytil za ruku a vytáhl ji k sobě do balónu. "Tak tentokrát asi zase nezbohatneme," řekla. "Asi ne, nechtěli mi nic dát!" dopověděl James. "To nevadí, tak třeba příště!" řekla Jessie. "Nemáme sice moc peněz, ale aspoò jsme svobodní!" "Takže jsme pořád tým?" zeptal se James. "Jasně že jo, parťáku!" odpověděla nadšeně Jessie. Odteï všichni víme, že ty dva nikdy nikdo nemůže rozdělit. Jenže na zemi nechali Meowtha. Ten běží s křikem za balónem, jak všichni mizí na obzoru.

Takže Rakeťáci tentokrát dopadli dobře, ale o Ashovi a spol. se to říct nedá. Zdrhali jako o život co nejdál od zámku. Aby taky ne, když je pronásledovala Jessibelle! "Pomozte mi najít mého milovaného Jamese!" "To nejde, slečno, on si vždycky najde nás!" snažil se Ash zlepšit situaci, ale nějak se to nezdařilo. "POČKEJTE! Takhle se neutíká!"

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info

Spojené státy americké

slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v skr
1. dlPokémone, volím si tebe!
Pokémon! I Choose You!
´´Hiroshi Sakai´´ ; ´´Ichiishi Sayuri´´1997.04.01 - Úterý
PIL-001
2. dlNemocnice pro Pokémony
Pokémon Emergency!
´´Fujita Munekatsu´´1997.04.08 - Úterý
PIL-002
3. dlPrvní chycený Pokémon
Ash Catches A Pokémon
´´Tamagawa Akihiro´´1997.04.15 - Úterý
PIL-003
4. dlSouboj se samurajem
Challenge of the Samurai
´´Hiroshi Sakai´´1997.04.22 - Úterý
PIL-004
5. dlZápas v Cínovém mìstì
Showdown in Pewter City
´´Matsubara Tokuhiro´´1997.04.29 - Úterý
PIL-005
6. dlClefairy a Mìsíèní kámen
Clefairy and the Moon Stone
´´Otaka Hidetoshi´´1997.05.06 - Úterý
PIL-006
7. dlVodní krásky z Blankytného mìsta
The Water Flowers of Cerulean City
´´Takeda Yusaku´´1997.05.13 - Úterý
PIL-007
8. dlCesta do pokémonové ligy
The Path to the Pokémon League
´´Shimura Takayuki´´1997.05.20 - Úterý
PIL-008
9. dlTvrdá lekce
The School of Hard Knocks
´´Tamagawa Akihiro´´1997.05.27 - Úterý
PIL-009
10. dlBulbasaur a utajená vesnice
Bulbasaur and the Hidden Village
´´Hiraoka Masayuki´´1997.06.03 - Úterý
PIL-010
11. dlCharmander - zatoulaný Pokémon
Charmander – The Stray Pokémon
´´Shimura Izumi´´1997.06.10 - Úterý
PIL-011
12. dlPozor na Squirtla
Here Comes the Squirtle Squad
´´Hiroshi Sakai´´1997.06.17 - Úterý
PIL-012
13. dlTajemný maják
Mystery at the Lighthouse
´´Hiraoka Masayuki´´1997.06.24 - Úterý
PIL-013
14. dlElektrický zápas
Electric Shock Showdown
´´Shimura Takayuki´´1997.07.01 - Úterý
PIL-014
15. dlBitva na palubì Svaté Anny
Battle Aboard the St. Anne
´´Tamagawa Akihiro´´1997.07.08 - Úterý
PIL-015
16. dlZtroskotání
Pokémon Shipwreck
´´Eto Masumi´´1997.07.15 - Úterý
PIL-016
17. dlOstrov obøích Pokémonù
Island of the Giant Pokémon
´´Shimura Izumi´´1997.07.22 - Úterý
PIL-017
18. dlBeauty and the Beach
Beauty and the Beach
´´Hiroshi Sakai´´1997.07.29 - Úterý
PIL-018
19. dlTentacool and Tentacruel
Tentacool and Tentacruel
´´Takeda Yusaku´´1997.08.05 - Úterý
PIL-019
20. dlDuch Dívèího útesu
The Ghost of Maiden´s Peak
´´Shimura Takayuki´´1997.08.12 - Úterý
PIL-020
21. dlSbohem Butterfree
Bye Bye Butterfree
´´Tamagawa Akihiro´´1997.08.19 - Úterý
PIL-021
22. dlAbra a zápas plný kouzel
Abra and the Psychic Showdown
´´Hiroshi Sakai´´1997.08.26 - Úterý
PIL-022
23. dlVìž hrùzy
The Tower of Terror
´´Shimura Izumi´´1997.09.02 - Úterý
PIL-023
24. dlHaunter Versus Kadabra
Haunter versus Kadabra
´´Yamamoto Sato´´1997.09.09 - Úterý
PIL-024
25. dlRozzuøený lidoop
Primeape Goes Bananas
´´Takeda Yusaku´´1997.06.16 - Úterý
PIL-025
26. dlVùnì Pokémonù
Pokémon Scent-sation!
´´Shimura Takayuki´´1997.09.23 - Úterý
PIL-026
27. dlHypnovy vlny
Hypno´s Naptime
´´Kajiura Shinichiro´´1997.09.30 - Úterý
PIL-027
28. dlPokémonská módní pøehlídka
Pokémon Fashion Flash
´´Tamagawa Akihiro´´1997.10.07 - Úterý
PIL-028
29. dlPokémonova pìst
The Punchy Pokémon
´´Hiroshi Sakai´´1997.10.14 - Úterý
PIL-029
30. dlZamilovaný Magnemite
Sparks Fly for Magnemite
´´Yamamoto Sato´´1997.10.21 - Úterý
PIL-030
31. dlPryè s Digletty
Dig Those Diglett!
´´Takeda Yusaku´´1997.10.28 - Úterý
PIL-031
32. dlZápas s ninjou
The Ninja Poké-Showdown
´´Shimura Takayuki´´1997.11.04 - Úterý
PIL-032
33. dlOhnivý závod
The Flame Pokémon-athon!
´´Tamagawa Akihiro´´1997.11.11 - Úterý
PIL-033
34. dlKangaskhanùv syn
The Kangaskhan Kid
´´Hiraoka Masayuki´´1997.11.18 - Úterý
PIL-034
35. dlLegendární Dratini
The Legend of Dratini
´´Shimura Izumi´´1997.11.25 - Úterý
PIL-035
36. dlKolaøský gang
The Bridge Bike Gang
´´Takeda Yusaku´´1997.12.02 - Úterý
PIL-036
37. dlDittùv tajemný dùm
Ditto´s Mysterious Mansion
´´Sakai Hiroshi´´1997.12.09 - Úterý
PIL-037
38. dlRobotí voják Porygon
Computer Soldier Porygon
´´Shimura Takayuki´´1997.12.16 - Úterý
PIL-037
39. dlSbohem Pikachu
Pikachu´s Goodbye
´´Sakai Hiroshi´´1998.04.16 - Ètvrtek
PIL-039
40. dlEevee bratøi
The Battling Eevee Brothers
´´Kajiura Shinichiro´´1998.04.16 - Ètvrtek
PIL-040
41. dlVstávej Snorlaxi
Wake Up Snorlax!
´´Shimura Izumi´´1998.04.23 - Ètvrtek
PIL-041
42. dlZápas v Temném mìstì
Showdown at Dark City
´´Takeda Yusaku´´1998.04.30 - Ètvrtek
PIL-042
43. dlExeggutorùv pochod
The March of the Exeggutor Squad
´´Yamamoto Sato´´1998.05.07 - Ètvrtek
PIL-043
44. dlProblémy s Parasem
The Problem with Paras
´´Sakai Hiroshi´´1998.05.14 - Ètvrtek
PIL-044
45. dlJigglypuffova písnièka
The Song of Jigglypuff
´´Tamagawa Akihiro´´1998.05.21 - Ètvrtek
PIL-045
46. dlÚtok prehistorických Pokémonù
Attack of the Prehistoric Pokémon
´´Kajiura Shinichiro´´1998.05.28 - Ètvrtek
PIL-046
47. dlChansey v akci
A Chansey Operation
´´Isaka Junko´´1998.06.04 - Ètvrtek
PIL-047
48. dlJamesova svatba
Holy Matrimony!
´´Shimura Izumi´´1998.06.11 - Ètvrtek
PIL-048
49. dlFarfetch´ d
So Near, Yet So Farfetch´d
´´Kajiura Shinichiro´´1998.06.18 - Ètvrtek
PIL-049
50. dlA èí bude Togepi?
Who Gets to Keep Togepi?
´´Sakai Hiroshi´´1998.06.25 - Ètvrtek
PIL-050
51. dlBulbasaurova tajemná zahrádka
Bulbasaur´s Mysterious Garden
´´Tamagawa Akihiro´´1998.07.02 - Ètvrtek
PIL-051
52. dlPrincezna proti princeznì
Princess vs. Princess
´´Takeda Yusaku´´1998.07.09 - Ètvrtek
PIL-052
53. dlPerfektní hrdina
The Purr-fect Hero
´´Yamamoto Sato´´1998.07.09 - Ètvrtek
PIL-053
54. dlPøípad jednotky K-9
The Case of the K-9 Caper!
´´Isaka Junko´´1998.07.16 - Ètvrtek
PIL-054
55. dlPokémonoví paparazzi
Pokémon Paparazzi
´´Takeda Yusaku´´1998.07.23 - Ètvrtek
PIL-055
56. dlObtížný test
The Ultimate Test
´´Hiraoka Masayuki´´1998.07.30 - Ètvrtek
PIL-056
57. dlTajemství chovatelského støediska
The Breeding Center Secret
´´Shimura Izumi´´1998.08.06 - Ètvrtek
PIL-057
58. dlZapeklitá hádanka
Riddle Me This
´´Takeda Yusaku´´1998.08.13 - Ètvrtek
PIL-058
59. dlPanika na sopce
Volcanic Panic
´´Iwane Masaaki´´1998.08.20 - Ètvrtek
PIL-059
60. dlProblémy s Blastoisem
Beach Blank-Out Blastoise
´´Kajiura Shinichiro´´1998.08.27 - Ètvrtek
PIL-060
61. dlMoøská panna Misty
The Misty Mermaid
´´Hayashi Hiromichi´´1998.09.03 - Ètvrtek
PIL-061
62. dlMimozemské Clefairy
Clefairy Tales
´´Shimura Izumi´´1998.09.10 - Ètvrtek
PIL-062
63. dlZápas o odznak
The Battle of the Badge
´´Takeda Yusaku´´1998.09.17 - Ètvrtek
PIL-063
64. dlVystoupení Mr. Mima
It´s Mr. Mime Time
´´Kajiura Shinichiro´´1998.09.24 - Ètvrtek
PIL-064
65. dlProtivníci
Showdown at the Po-ké Corral
´´Shimura Izumi´´1998.10.08 - Ètvrtek
PIL-065
66. dlTajemství vývoje
The Evolution Solution
´´Iwane Masaaki´´1998.10.15 - Ètvrtek
PIL-066
67. dlÈarovný Pikachu
The Pi-Kahuna
´´Takeda Yusaku´´1998.10.22 - Ètvrtek
PIL-067
68. dlNávštìva u Glooma
Make Room for Gloom
´´Sakai Hiroshi´´1998.10.29 - Ètvrtek
PIL-068
69. dlSvìtla, kamera, akce
Lights, Camera, Quack-tion!
´´Shimura Izumi´´1998.11.05 - Ètvrtek
PIL-069
70. dlVydej se na západ, Mòau!
Go West Young Meowth
´´Sakai Hiroshi´´1998.11.12 - Ètvrtek
PIL-070
71. dlTajemství Bruna a Onixù
To Master the Onixpected!
´´Kajiura Shinichiro´´1998.11.19 - Ètvrtek
PIL-071
72. dlStarovìká hádanka v Pokémopolisu
The Ancient Puzzle of Pokémopolis
´´Fukumoto Masaru´´1998.11.26 - Ètvrtek
PIL-072
73. dlZlý až na kost
Bad to the Bone
´´Tamagawa Akihiro´´1998.12.03 - Ètvrtek
PIL-073
74. dlPlamenné zahájení turnaje
All Fired Up!
´´Yoda Masahiko´´ 1998.12.10 - Ètvrtek
PIL-074
75. dlPrvní zápas
Round One - Begin!
´´Takeda Yusaku´´1998.12.17 - Ètvrtek
PIL-075
76. dlOheò a led
Fire and Ice
´´Tamagawa Akihiro´´1998.12.24 - Ètvrtek
PIL-076
77. dlNapínavý ètvrtý zápas
The Fourth Round Rumble
´´Iwane Masaaki´´1999.01.01 - Pátek
PIL-077
78. dlOpravdový pøítel
A Friend In Deed
´´Kajiura Shinichiro´´1999.01.07 - Ètvrtek
PIL-078
79. dlJaký pøítel, takový soupeø
Friend and Foe Alike
´´Fukumoto Masaru´´1999.01.14 - Ètvrtek
PIL-079
80. dlPøátelé navìky
Friends to the End
´´Takeda Yusaku´´1999.01.21 - Ètvrtek
PIL-080
81. dlPanika v Oblázkovém mìstì
Pallet Party Panic
´´Iwane Masaaki´´1999.01.28 - Ètvrtek
PIL-081
prohlte: 1 . srii s : 81 dly

2 . srie ==>>


Peteno: 640 krt
vygenerovano za: 0.26318622 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)