Nick:
Heslo:
Registrace TOPlist
Nzev dlu Der neue Partner /Nový parák
seril:Kobra 11
prohlte: 1 . seznu s : 9 dly

2 . srie ==>>

seril Kobra 11 - 3.dl Nový parák
Aternativn nzvy epizody
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Kobra 11

Datum premiry:
1996.03.26 - Úterý
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:

Admin

Epizodu naposledy upravil uivatel:

Admin

slo epizody:
3
Dl v serii
3
nr:
Seznam nr

Kriminální

Akční

Produkn slo:
Pidno dne:
24.09.2008, 22:26:47
Zmnno dne:
22.06.2009, 23:08:06
Dlka dlu:
45.min
Obsah:

Po Ingovì smrti chce Katharina Lamprechtová Franka Stolteho zbavit jeho funkce, aby mu totéž policejní prostøedí stále nepøipomínalo Inga. Frank ale chce dál u policie pracovat, a tak mu šéfová pøidìlí nového partnera Semira Gerkhana. Se svým novým kolegou si Semir zpoèátku vùbec nerozumí, a Frank si je dokonce jistý, že nemají vùbec nic spoleèného. Ale i pøes tyto poèáteèní problémy musí spolu øešit nový pøípad: Neznámý pachatel neznámým zpùsobem otvírá a posléze ukradne nová, znaèková a luxusní auta, která pak beze stopy zmizí. Vìtšinou tato ukradená auta pocházejí z jedné a té samé autoprodejny. Jeden manželský pár si koupí novou limuzínu, kterou si zaparkují u motorestu a odejdou. Hned nato se u auta objeví Kalle, jeden z pachatelù, který limuzínu sledoval po dálnici ve svém trucku, a auto si pomocí nenápadného pøístroje v podobì ovladaèe otevøe. Pak rovnou i s kradeným vozem odjede. Pøi jednom z výjezdù Frank a Semir na dálnici spatøí transport plný luxusních aut, které již byly na stanici ohlášeny, že byly odcizeny. Když chtìjí tento transportér zastavit, vyprovokují tak Waldemara, šéfa zlodìjù aut, který hned na dálnici zpùsobí nehodu, pøi níž Frank obtoèí svoje auto kolem stromu. Naštìstí se nikomu nic nestane, pouze Semir na místì spolujezdce se mírnì zranil. Po nehodì u nich ihned stavìjí kolegové, od kterých si Frank se Semirem vypùjèí auto, a pronásledují transport dál.Pøitom se ještì stíhají hádat. Øidiè Hansi, jeden z Waldemarových komplicù, svého šéfa ale zradí - Pøeøeže nožem popruhy, držící patra plná aut pohromadì, a v tu ránu se celý náklad sesype na dálnici a zpùsobí kolizi. Frank ztratí nad autem kontrolu, najede v plné rychlosti na havarovaný truck, a pøeletí ho. Pøitom Waldemar chladnokrevnì zabije Hansiho. Když Semir a Frank koneènì vylezou z auta, je už mrtvý. Waldemar mezitím stihne utéct. Ve svém úkrytu oèekává hackera, který ho má informovat o nových autech. Frank a Semir pøemluví majitele obchodu s luxusními vozy, aby jim jedno auto pùjèil. Pak nastraží na Kalleho past: Semir se pøevlékne za seriózního majitele limuzíny, a jakmile nechá svoje auto stát na okraji ulice, pøijede si pro nìj Frank a za chvilku se u auta zjeví Kalle. Když už se chystá odjet, v autì ho pøekvapí Frank a Semir a odvleèou ho na stanici. Poté, co se Kalle dozví, že jeho šéf, který si stále vytrhává oboèí, zastøelil svého komplice, prozradí policistùm jeho úkryt. Spoleènì s jednotou SEK dopadnou vìtšinu zlodìjù aut, a nakonec i postøeleného Waldemara, který krátce pøed zatèením málem zabil Franka Stolteho.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info
slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v SRN
1. dlBomby na 92.kilometru
Bomben bei Kilometer 92
´´Zahn Leo´´1996.03.12 - Úterý

2. dlRudé rùže, èerná smrt
Rote Rosen, schwarzer Tod
´´Wigand Tommy´´1996.03.19 - Úterý

3. dlNový parák
Der neue Partner
´´Vogel Peter´´1996.03.26 - Úterý

4. dlVražda a zabití
Mord und Totschlag
´´Vogel Peter´´1996.04.02 - Úterý

5. dlSmrt ve stovce
Tod bei Tempo 100
´´Vogel Peter´´1996.04.09 - Úterý

6. dl Staøec a chlapec
Der Alte und der Junge
´´Vogel Peter´´1996.04.16 - Úterý

7. dlFalešní policisté
Falsches Blaulicht
´´Vogel Peter´´1996.04.23 - Úterý

8. dlSamuraj
Der Samurai
´´Vogel Peter´´1996.04.30 - Úterý

9. dlKoneèná pro všechny
Endstation für alle
´´Vogel Peter´´1996.05.07 - Úterý

prohlte: 1 . srii s : 9 dly

2 . srie ==>>


Peteno: 1215 krt
vygenerovano za: 0.15897894 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)