Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Pilot: Part 1 /Pilot 1
seril:Ztracení
seril Ztracení - 1.dl Pilot 1
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2004.09.22 - Støeda
esk premira:
2006.09.03 - Nedìle
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
1
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
101
Pidno dne:
13.06.2009, 22:54:03
Zmna dne3:
13.06.2009, 22:54:03
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Muž se probudí v džungli. Nejdøíve cítí bolest, pak horko a nakonec nepatrný hluk. Otevøe oèi a spatøí žlutého labradora. Zprvu nechápe, kde se v džungli vzal, ale záhy pochopí. Letadlo, ve kterém cestoval ze Sydney do Los Angeles, se zøítilo. Zaèíná si vzpomínat, jak najednou bìhem letu nad oceánem zaèaly atmosférické poruchy. Jak se znièehonic najednou od letadla odlomila jeho zadní èást. A pak už nic – jen tma.

Vydá se smìrem k místu, odkud slyší hluk. Na pláži, kam se zøítila èást trosek, panuje zmatek. Ti, kteøí pøežili bez úhony, buï zmatenì pobíhají od moøe smìrem k nedaleké džungli nebo sedí jako bez duše. Nìkteøí z nich se snaží pomáhat zranìným. Díky své lékaøské praxi zaène muž (Jack) okamžitì také pomáhat. Po nìkolika hodinách je jasno. Havárii pøežila necelá padesátka cestujících. Šok opadá a nìkteøí z nich jsou schopni uvažovat, jak se zabezpeèit. Všichni doufají, že je brzy objeví záchranáøi. Když udeøí tma, z džungle zaènou vycházet podivné zvuky, které náladu mezi lidmi opìt výraznì zhorší.

Následující den se trojice hrdinù – Jack, dívka Kate a mladík Charlie, vydává na prùzkum džungle. Po nìkolika hodinách nalézají další èásti letadla – konkrétnì kokpit. V ní se podaøí objevit pøeživšího pilota, který jim oznamuje, že bouøe vychýlila letadlo nìkolik tisíc mil z kurzu, takže záchranáøi budou mít nadlidský, ne-li nemožný úkol trosky najít. Vzápìtí je pilot z kokpitu vytažen a zabit neznámým tvorem.

Trojice se vydává na útìk, tvor vydávající strašidelný zvuk je jim v patách. Náhle se rozdìlují a každý z nich zùstává v džungli na pospas osudu...

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Abrams Jeffrey Jacob´´

Peteno: 452 krt
vygenerovano za: 0.0904088 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)