Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Lilly, Do You Want to Know a Secret? /Lilly, chceš znát tajemství?
seril:Hannah Montana
seril Hannah Montana - 1.dl Lilly, chceš znát tajemství?
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.03.24 - Pátek
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
1
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Hudební

Komedie

Rodinný


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
HM-101
Kd epizody:
HM-101
Pidno dne:
09.08.2009, 18:41:06
Zmna dne3:
19.03.2010, 08:46:06
Dlka dlu:
25 min.
Obsah:

Do Malibu se přistěhuje Miley Stewart (která je zároveò popovou hvězdou Hannah Montana). Ale má obavy o to, jak by její nejlepší kamarádka Lilly Truscott reagovala na to, že je ve skutečnosti známou zpěvačkou. Miley s Lilly spolu sdílí všechna tajemství kromě jediného, a to že Miley žije i druhý život, protože má stále obavy z toho, že by se k ní Lilly začala chovat. Lilly se stane velkou fanynkou Hannah Montany a dokonce pozve Miley na její příští koncert. Miley ji odmítne s tím, že nemá Hannah Montanu ráda a tak s ní bude muset jít Oliver.
Ten samý den si Miley v kantýně všimne Johnny Collins (Corbin Bleu). Lilly dá Miley přívěsek pro štěstí, aby jí zbavila nervozity a sedla si k němu. Jenže než se k tomu odhodlá, zasednou jí místo Amber a Ashley, hvězdy místní školy. Když se konečně s Oliverem setkají, je ohromený tím, že má Lilly propustky do zákulisí, což komentuje tak nahlas, že se ostatní snaží získat její přízeò záplavou hranolek a podobně.
Miley ví, že nesmí Lilly nikdy říci, že je ve skutečnosti Hannah Montana, protože neví, jak by se k ní potom ostatní chovali. Jenže když ji Jackson pořádá o propustky do zákulisí, Miley mu je dá.
Po koncertu se Oliver a Lilly vplíží do šatny, ale Oliver se zalekne a s ručníkem Hannah Montany uteče oknem. Miley, v obavě, že ji Lilly pozná, se maskuje koláčem a snaží se Lilly zbavit. Jenže poté, co Lilly trvá na nějakém talismanu od Hannah, pozná přívěsek pro štěstí, který má na krku. A v tu samou chvíli zjišťuje, ze Miley a Hannah jsou jedna a ta samá osoba.
Lilly se na Miley naštve, protože jí své tajemství neprozradila dřívš, ale Miley si ji udobří tím, že jí ukáže svůj záchod.
Poté, co Lilly nazve Miley omylem "Hannah", lituje Miley, že jí o tom řekla. Lilly se následně omlouvá a slibuje, že to již nikomu neřekne.
Epizoda končí tím, že Lilly předává šátek od Hannah Montany děvčatům, které společně s Miley křičí. (Koukejte, tohle je šátek Hannah Montany!).

Vedlejší linií dílu je snaha Jacksona (bratra Miley) opakovaně získat peníze od svého otce, aby se blýskl na rande na koncertu Hannah. Poté, co neuspěje, vyzkouší několik slušivých modelů, ale výsledek je celkem tristní.

Obsah:

Miley tries to keep her secret from letting Lily know that she is Hannah Montana. When Lily sneaks into Hannah Montana's dressing room, Miley's secret is out in the opened. Things get complicated between Miley and Lily, when it is hard for Lily to get use to the fact that Miley is Hannah Montana

Dl serilu je v jazycch..

Angličtina

Vyslno:
Datum uveden
as
Stanice

16:00 - DISN
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´CHemel Lee Shallat´´
2. dl
David Kendall
3. dl
David Kendall
4. dl
David Kendall
5. dl
Roger Christiansen
6. dl
Roger Christiansen
7. dl
Roger Christiansen
8. dl
Roger Christiansen
9. dl
David Kendall
10. dl
Lee Shallat Chemel
11. dl
David Kendall
12. dl
Roger Christiansen
13. dl
Chip Fields
14. dl
Kenneth R. Shapiro
15. dl
Roger Christiansen
16. dl
Roger Christiansen
17. dl
Roger Christiansen
18. dl
Shannon Flynn
19. dl
Roger Christiansen
20. dl
Roger Christiansen
21. dl
Roger Christiansen
22. dl
Roger Christiansen

Peteno: 1100 krt
vygenerovano za: 1.71718001 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)