Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Lazarus /Zmrtvýchvstání
seril:Smallville
seril Smallville - 197.dl Zmrtvýchvstání
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2010.09.24 - Pátek
ada:
10
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
197
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
3X6001
Pidno dne:
22.03.2011, 21:11:17
Zmna dne3:
1300824677
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

V POSLEDNÍ ŘADÌ SERIÁLU SMALLVILLE SE ZNOVU SETKÁME S JOHNEM SCHNEIDEREM V ROLI JONATHANA KENTA -- Úvodní díl nové řady začíná tam, kde předchozí skončil. Lois (Erica Durance) nachází Clarkovo (Tom Welling) bezvládné tělo a zbavuje jej modrého kryptonitu, který mu bránil v uzdravení. Ještě než se Clark stihne úplně probudit se Lois vytratí, aby tak ochránila jeho tajemství. Chloe (Allison Mack) je zoufalá, protože se ji nedaří najít Olivera (Justin Hartley) a tak přistoupí k nečekanému řešení. Jonathan se vrací na Kentovu farmu se zprávou pro Clarka a Tess (Cassidy Freeman) se probouzí v laboratoři LuthorCorpu.

Obsah:

Lois removes the blue kryptonite dagger from Clark's body and hides as he heals. Chloe uses Doctor Fate's helmet to see her future and later swaps herself for Oliver's return from captivity. Tess wakes up healed in Cadmus Labs and discovers Lex Luthor clones. One clone escapes and forces Clark to choose between saving Lois or Metropolis; Clark pushes himself harder than before and saves everyone. Jor-El informs Clark that the darkness within himself will make him Earth's greatest threat, but a vision of his adoptive father Jonathan reminds Clark that he can still be the world's greatest hero. Meanwhile, Lois decides to take the reporting position in Africa and Tess unofficially adopts a child-aged clone of Lex.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
197. dl
Kevin G. Fair
198. dl
Glen Winter

Peteno: 290 krt
vygenerovano za: 0.06566286 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)