Nick:
Heslo:
Registrace
Jméno osoby Eva Krátká
seriál:Horákovi
Info
Herci
Seznamy postav
prohlížíte :Hlavní postavy
seriálu: Horákovi
obrázek: Horákovi - Postava Eva Krátká (verze: 2.0.27)
prava k fotce:
Photo © Archiv ČT (2006)
Horákovi - Postava Eva Krátká
Postava:
Eva Krátká
Narozen:
Serie:
mrt:
Nrodnost:
Česká
Stt:
Česko
Povoln:
Pidno dne:
20.09.2012, 23:28:32
Vce zde:

Eva – Luciina starší dcera

Věk: 16-17

Základní vlastnosti:
Rebelka, senzitivní, přecitlivělá

Věta, která ji charakterizuje:
„Nikdo mi nerozumí.“

Obecná charakteristika:
Uprostřed puberty musela opustit prostředí, na které byla zvyklá, a začít nový život kvůli rozhodnutí své matky, což nelibě snáší. Obdivuje svého otce a velmi jí chybí, ale před matkou to skrývá, aby jí neublížila. Svěřuje se s tím pouze své babičce Zdeně. Má pocit, že je středem světa a všechno konvenční odmítá. Ve vztazích a ve všem, co má ráda, je velmi vášnivá a vznětlivá. Připadá si zvláštní a jiná než ostatní. Občas bere věci příliš vážně, podobně jako její matka, což je častým důvodem jejich hádek. Po své matce zdědila rebelství a touhu po nezávislosti.

Má ráda:
Hudbu, zvláště takovou, která je příliš emotivní (nehledě na to, jestli jde o operu nebo komerční hit), milostnou poezii a filozofie, především nihilismus a existencialismus. Stručně řečeno, má ráda vše, co je profánní, extrémní a exaltované.

Nemá ráda:
Televizi a české filmy. Všechno, co rozumíme pod pojmem „zmanipulované masy“. Zkouší si zvyknout na nový život, ale je to pro ni těžké, protože se musela spousty věcí vzdát. Navíc je v pubertě.

Zázemí:
Má velké tajemství: svou velikou, tajnou lásku k mladému písničkáři, kterého velmi bolestně opustila v Brně. Její vztah k němu je velmi intenzivní a Eva jej vyjadřuje svými nespočetnými básněmi, které jsou terčem vtipů její mladší sestry.

Cíle:
1) Být nezávislá a vrátit se zpátky do Brna, jediného místa, kde může být šťastná. 2) Najít někoho, kdo jí bude rozumět.

Překážky:
1) Její matka jí nedovolí být nezávislá, navíc o návratu do Brna vůbec neuvažuje. 2) Dokonce ani ona sama si nerozumí.

Rodina:

Nemte V.I.P level - minimum je 1 a ve




Jmno pjmen Narozen
Seznamy postav

Přečteno: 513 krát
vygenerovano za: 0.038011 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)