Nick:
Heslo:
Registrace
Jméno osoby Bára Damová
seriál:Krejzovi
Info
Herci
Seznamy postav
prohlížíte :Hlavní postavy
seriálu: Krejzovi
obrázek: Krejzovi - Postava Bára Damová (verze: 2.0.27)
prava k fotce:
Photo © Archiv TV Prima
Krejzovi - Postava Bára Damová
Postava:
Bára Damová
Narozen:
Serie:
mrt:
Nrodnost:
Česká
Stt:
Česko
Povoln:
žena v domácnosti
Pidno dne:
02.09.2018, 23:30:33
Vce zde:

Je ztělesněním ženskosti, mateřství a rodinného krbu. Jedinou ambicí je, aby byli všichni šťastní. Paradoxně díky ní se rodina opět postaví finančně na nohy. Bára je šťastně vdaná za Ondru, mají spolu dvě děti – Lukáše (14) a Viktorku (9). O peníze se vždycky staral její manžel, úspěšný právník, takže z Báry se stala žena v domácnosti. Je to pravý opak Anny, nikdy nebyla studijní typ a jako jediná z rodiny nemá maturitu. Vyučila se „jen“ zahradnicí. Je skvělá matka a manželka a nehrotí nedůležité věci jako čas, denní program a nesmyslné uklízení. Nejdůležitější pro ni je, aby děti i manžel byli šťastní. Svou rodinu zvládá bez zbytečných stresů a s nadhledem, protože nikdo není dokonalý. Je trochu chaotická, má problémy s dochvilností, čas vnímá tak nějak přibližně a lehký nepořádek vytváří teplo domova.

Rodina:

Nemte V.I.P level - minimum je 1 a ve




Jmno pjmen Narozen
Seznamy postav

Přečteno: 79 krát
vygenerovano za: 0.454794 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)