Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Konec milování
rok natočení:1913
film: Konec milování / Konec milování (1913)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
21 min.
přidal
admin
film přidaný
15.09.2011, 23:05:10

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Drama
Drama
info zde :

Obsah filmu:

Irena miluje Freda a chce se za něho co nejdříve provdat. Také Fred se s ní chce oženit. Irena je totiž bohatá, zatímco Fred je velmi zadlužený, dokonce nemůže zaplatit ani krejčímu a šoférovi. Fred má však milenku Lolottu, která mu ztropí scénu, když najde v časopise oznámení o zasnoubení s Irenou. Fred ji uklidní s cynickým příslibem, že po svatbě s Irenou bude mít konečně peníze ke splnění všech Lolottiných přání. Přítelkyně prozradí Ireně poměr Freda a Lolotty. Irena tomu nechce uvěřit, ale pak se rozhodne, že se sama přesvědčí. V přestrojení se dá najmout jako Fredův šofér a záhy zjistí, že přítelkyně měla pravdu. A když veze Freda s Lolottou na vyjížïku, sjede v zoufalství se srázu. Při havárii všichni zahynou.

================================================================

Irena loves Fred and wants to get married as soon as possible. Fred also wants to get married. The problem lies in the fact that Irena is rich and Fred is deep in debt, so deep that he cannot even to afford to pay his chauffeur or his tailor. Nonetheless, Fred does have a lover, Lolotta, who creates a huge scene when she reads the announcement of Fred's engagement to Irena in a magazine Fred calms her down with a cynical promise that, after his wedding to Irena, he will finally have enough money to fulfil all Lolotta's wishes. A friend leaks word of Fred's illicit relationship with Lolotta to Irena. Irena does not want to believe it, but later decides that she must find out for herself. In disguise she is hired as Fred's chauffeur and soon afterwards finds that her friend was telling the truth. And when Fred takes Lolotta on a drive she drives them off the edge of a cliff in her despair. All three of them perish in the accident.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Režie
Námět
Námět
Kameraman

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
starší přítelkyně Iren
Lolotta
rodinný přítel
Irena

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Fred
přítelkyně Ireny
notář
šofér



Film je v jazycích..
Němý film

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Němý
Formát obrazu
CDS 35mm

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1913
Distributor
Československo
Kino

1913
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 827 krát
vygenerovano za: 0.1869 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)