Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Bunkr
rok natočení:1970
film: Bunkr / Bunkr (1970)
Základní info k filmu
typ filmu: Studentský film
Typ obrazu
Barevný
délka filmu
12 min.
přidal
admin
film přidaný
31.12.2020, 20:46:25

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
War
Válečný
info zde :

Obsah filmu:

Je válka, hladový uprchlík hledá úkryt v podzemním bunkru, kde leží mrtví vojáci. V chlebníku najde tvrdý chléb a část hltavě sní. Na prstě jednoho muže spatří prsten, váhá, ale potom se pokusí ho vojákovi stáhnout. Nepodaří se mu to a navíc zjistí, že voják je živý. Voják se chce dostat z bunkru, ale uprchlík se s ním nechce zdržovat. Oba muži se poperou, ale potom si začnou pomáhat. Uprchlík vyhodí nahoru provaz a drží vojáka na svých ramenou, aby ten mohl vylézt. Náhle zazní výstřely a voják padne mrtvý zpět. Uprchlík poslouchá dunění jedoucích tanků a zoufale hledí k nedostupnému otvoru bunkru.

================================================================

The war is raging on and a starving refugee seeks shelter in a deep underground bunker with dead soldiers lying in it. In the knapsack of one of them, he finds hard bread and eats part of it hungrily. He spots a ring on a finger of one of the men, hesitates for a while, but then tries to pull it from the soldier's finger. He does not succeed and moreover finds out that the soldier is still alive. The soldier wants to get out of the bunker, but the refugee does not want to hold himself up taking care of the man. Both men first scuffle but then begin to help each other. The refugee tosses up a rope and holds the soldier on his own shoulders to help him climb up. All of a sudden, there is the sound of shooting and the soldier falls back, dead. The refugee listens to the roar of the passing tanks and desperately looks up to the inaccessible entrance of the bunker.
================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1970)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1970)
Formát obrazu
CDS 35mm (1970)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1970
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 91 krát
vygenerovano za: 0.0538 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)