Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Pohřeb
seriál:Letiště
seriál Letiště - 25.díl - název: Pohřeb (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
25
Díl v serii
25
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
53: min.
přidáno dne:
21.09.2008, 20:11:24
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:21
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Drama
Situační komedie
Obsah:

Anna přichází domů k otci. Ten s ní odmítá komunikovat, nechce ji vpustit ani dovnitř bytu. Jaroslav je přesvědčen, že Anna svoji matku „zabila“, nechce si nechat vysvětlit, že Anežce už zbývalo jenom pár dní života.
Kapitán Blatný se taky nemůže vzpamatovat ze smrti Anežky. Potkává se s Robertem a snaží se zjistit, jestli Robert jako Václavův bratr neví o věci víc a jestli by neměl zajít za Jaroslavem. Robert však řeší svoje problémy. Fila mu vzal osobní ohodnocení a Robert se dostává do finanční tísně. Hotelový pokoj, ve kterém bydlí s Lenkou je pro něho moc nákladný. Blatný mu poradí, ať si bere lety navíc.
Václav, Tomáš a Veronika večeří už bez Martiny. Tomáš s Veronikou jsou veselý páreček, kterému to celkem klape, zatímco znovu osamělý Václav je dost posmutnělý – události posledních dní na něj dolehly. Tomáš s Veronikou to vidí a snaží se Václava jakýmkoli způsobem rozproudit. Václav se obviòuje se smrti Anežky, navíc je mu jasné, že se teï všechno obrátí proti Anně.
Anna s Karlem snídají, Anna je stále nešťastná z chování otce, snaží se to nějak s Karlem vyřešit. Anna sedí u stolu celá zničená, ale Karel zaujímá svou klasickou alibistickou polohu. Vypadá to, že i Karel tak trochu za smrti Anežky viní Václava a Annu. Ta pochopí, že od Karla se útěchy nedočká.
Robert s Lenkou jsou ve svém hotelovém pokoji. Robert by chtěl Lence naznačit, že by si měli najít nějaké levnější bydlení, protože mu docházejí peníze, ale bojí se tu věc podat tak, jak je. Chodí kolem horké kaše, nechce sdělit důvod a pak pochopí, že Lenka chce zůstat v hotelu. Robertovi nezbývá nic jiného, než vzít si lety navíc.
Jaroslav telefonicky domlouvá pohřeb. Chce jednoduchý obřad, ale není schopen domluvit se s pohřebním ústavem, není schopen ani pořádně se o sebe postarat. Je sám, nešťastný a zničený.
Robert sedí u Fily v kanceláři, kam přišel zažádat o lety navíc. Fila sedí za stolem a s gustem uplatòuje vůči Robertovi veškeré výhody, které mu přináší jeho nadřazené postavení i Robertův nedávný průšvih. Robertovi je tento rozhovor velmi nepříjemný.
Anna se rozhodne zabývat se svou svatbou s Karlem. Myslí si, že kdyby to trochu popohnali, přestal by ji Jaroslav tak zatvrzele odmítat. Karel toto rozhodnutí zpochybòuje. Má zato, že by Jaroslava ještě více popudilo, že se Anna chce vdát hned po maminčině pohřbu. Karel tím přirozeně hájí své zájmy. Anna je ale natolik nešťastná, že se rozhodne podpořit ji v tomto svatebním úsilí. Karlovi zazvoní mobil. Volá Jaroslav, chce, aby ho Anna navštívila.
Do hotelového pokoje přichází pikolík. Přináší nezaplacené účty za ubytování. Lenka je překvapená.
Petra s Robertem mají společnou pohotovost. Petra se Robertovi přiznává, že má nového milence, nechce ale prozradit koho. Protože Filovi stále vrtá hlavou, kvůli komu ho Petra opustila, tajně dvojici pozoruje a věří, že jednou ty dva přichytí při činu.
Anna se snaží uklidit otcův byt a domluvit se s ním, jak by měl vypadat pohřeb. S Jaroslavem je ale každá domluva těžká. Chce se s Anežkou rozloučit v soukromí, po svým. Anna by chtěla obřad zaplatit, otec odmítá. Opět obviòuje Annu ze smrti Anežky. Nakonec z Jaroslava vypadne, že už nechal manželku zpopelnit. Anna je v šoku.
Petra si našla Karla v baru. Ten se jí v poslední době vyhýbá. Petra to nechápe. Lucie, která je rozhovoru částečně přítomná je na Petru nepříjemná – dává ji jasně najevo, že Karel si bude brát její kamarádku Annu. Petra se snaží Karla přesvědčit.
Lenka přichází za Robertem do práce. Tam se od Terezy dozvídá, že Robert přišel o část platu, je ve finanční tísni a musí lítat navíc. Robert na ni nemá čas, Lenka je naštvaná. Fila, který se domnívá, že Robert spí i s Petrou je účastný hádky s Lenkou a užívá si to.
Petra přichází za Karlem, že by mu mohla pomoct s organizováním svatby. Karel nechápe. Petra pláče, Karel kapituluje a podléhá…
Anna má opět pochybnosti o svatbě, cítí odpovědnost za smrt matky. Lucie ji utěšuje a přesvědčuje, že svatba má smysl.
Karel s Petrou se milují v Karlově kanceláři, když jsou v nejlepším, vejde dovnitř Fila.
V bytě u Jaroslava je malá soukromá rozloučka s Anežkou. Je na ní i Anežčina sestra Zlata ze Slovenska, Anna s Karlem, kapitán Blatný a Václav s Tomášem. Toto spojení lidí nemůže dopadnout dobře, ani když jde o pohřeb.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie



Video:

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
40. díl
41. díl
42. díl
43. díl
44. díl
45. díl
46. díl
47. díl
48. díl
49. díl
50. díl
51. díl
52. díl
53. díl
54. díl
55. díl
56. díl
57. díl
58. díl
59. díl
60. díl
61. díl
62. díl
63. díl
64. díl
65. díl
66. díl
67. díl
68. díl
69. díl
70. díl
71. díl
72. díl
73. díl
74. díl
75. díl
76. díl
77. díl
78. díl
79. díl
80. díl
81. díl
82. díl
83. díl
84. díl
Přečteno: 2128 krát
vygenerovano za: 0.092 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)