Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Vypečený oběd
seriál:Letiště
seriál Letiště - 32.díl - název: Vypečený oběd (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
32
Díl v serii
32
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
53: min.
přidáno dne:
21.09.2008, 21:13:25
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:21
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Drama
Situační komedie
Obsah:

Dozvídáme se, že otcem dítěte je Karel. Anna je zničená. Lucie Anně radí, ať to Václavovi neříká. Anna se domnívá, že Václav to má právo vědět. Lucie nesouhlasí, ale Anna neumí takhle lhát a rovněž se bojí, že by se pravda stejně provalila. Lucie argumentuje tím, že Václav nebude chtít vychovávat další cizí dítě. Anna si to nemyslí.
Václav má dobrou náladu. Stále netuší, že je Anna těhotná. Rozhodli se s Annou pozvat Roberta s Ivanou na předvánoční oběd, takže vše připravuje.
Veronika s Tomášem se taky rozhodnou udělat pro Vítka a Kateřinu předvánoční večírek na Točné. Veronika připravuje pro Tomáše překvapení.
Anna přichází za Filou – rozhodla se složit funkci šéfstevardky. Fila je překvapený, vůbec to nechápe, ta práce přece Anně šla výborně. Anna se brání sdělit pravý důvod svého rozhodnutí, říká že jde o soukromou věc. Anna se snaží vmanévrovat Filu do toho, aby místo nabídl opět Karlovi.
Letiště má problém s bezdomovci. Teï v zimě se jich tam potuluje spousta. Hodně aktivní je i Pier, bezdomovec, který svého času přinesl do CA nalezené dítě. Pier obtěžuje v hale Terezu, žebrá o peníze poměrně agresivním způsobem. Terezu „ochrání“ Blatný.
Veronika zjišťuje v bance, jestli má šanci dostat hypotéku na byt. Chtěla by se s Tomášem osamostatnit a bydlet s ním sama. V bance dostává pozitivní odpověï. Veronika se těší, jak bude Tomáš překvapen – to je skutečně skvělej dárek.
Anna se okamžitě schází s Karlem. Snaží se zachránit situaci. Zalže mu, že testy ukázali že otcem dítěte je Václav. Ale protože je těhotná, stejně z funkce šéfstewardky odchází a nabídne místo Karlovi. Karel jí nevěří, že je dítě Václavovo, tuší že je jeho, ale samozřejmě souhlasí s tímto „obchodem“.
Fila vyzvídá u Terezy co je s Annou, oznamuje ji, že odstoupila ze svého nového místa. Tereza neví, ale chtěla by řešit problém s bezdomovcema. Fila si myslí, ž to není jejich starost, že to musí řešit správa letiště. Tereze ale volají cestující a stěžují si. A ji dnes ráno musel zachránit Blatný. Fila vidí, že Tereza je do kapitána zamilovaná. Radí ji, ať do toho víc šlápne, že Blatný to možná ani nevidí.
Do klubovny na Točné přichází za Veronikou a Tomášem Kateřina s Vítkem. Kateřina vede divné dvousmyslné řeči vůči Tomášovi. Tomáš je z ní trochu nervózní.
Karel přichází na letiště, dobře naladěn, že se vrací do funkce. Náladu mu ale vzápětí zkazí pohled na Piera, který opodál vybírá koš. Karel už už jde dál, jako by ho to nezajímalo, pak mu to nedá a vrátí se k Pierovi. Pier vypadá skoro potěšen, že ho vidí. Karel Piera vyhazuje na Hlavní nádraží. Pier se brání. Karlovi dojde trpělivost, najde ochranku, ale vše je marné. Ochranka neví co má dělat. Vždy když bezdomovce vyhodí, oni se vrátí zpět.
Václav chystá oběd, nahlíží do hrnců a ochutnává. Anna přijde k němu, taky ochutná, pak se chytne za pusu a rychle utíká zvracet na záchod. Václav za ní vyjeveně kouká, také nabere a ochutná, ale nic. Anna se vrací ze záchodu, utírá si ústa od vody. Václav Annu podezíravě pozoruje. To může znamenat jenom jediné. Anna vynaloží veškeré úsilí, aby odvrátila stín podezření, že už je těhotná.
Karel přichází k Filovi. Dostává zpátky své místo. Vyzvídá, jestli Karel ví, co je důvodem Anniny rezignace. Karel se tváří, že o ničem neví. Fila hned Karla úkoluje. Dostane na starost udělat něco s bezdomovci Karlovi se to nezdá, ale co jiného mu zbývá.
Mladí v klubovně na Točné se trochu začínají nudit. Kateřina navrhne, aby hráli flašku. A musí ji hrát s flaškou, kterou předtím musí vypít. Je vidět, že Kateřina něco chystá.
Karel potkává Petru. Ta se diví, co Karel dělá v APC. Karel hrdě oznamuje, že je zpátky. Musí teï řešit bezdomovce. Blatný, který si povídal s Terezou se hned nabídne, že mu s tím pomůže. Petra s Terezou zůstávají samy. Petra radí Tereze, ať na Blatného zatlačí. Ať si někde zamluví hotel. Když budou sami, někde v soukromí, Blatný bude mít šanci projevit se.
Robert s Ivanou přicházejí na Točnou na oběd. Dva bratří a jejich těhotné ženy s tajemstvím: Ivana lže že je těhotná a není, Anna lže že těhotná není a je – s Karlem. Každá z žen je nejistá když muži mluví o těhotenství. Oba muži jsou šťastní, ženy jízlivé, až nepříjemné. Anna i Ivana tuší, že ta druhá lže. Atmosféra zhoustne. Oba muži nechápou, jsou překvapeni napětím mezi ženami. Samozřejmě jim to ale nedojde. Ivana s Annou jsou na pokraji nepřátelství.
Na konci oběda odváží Václav Roberta s Ivanou domů.
Tomáš, Veronika, Vítek, Kateřina hrají flašku. Kateřina všechno riskne a nepokrytě vyjíždí po Tomášovi. Veronika a Vítek žárlí. Veronika se naštve. Teï už nemá důvod říkat Tomášovi o svém překvapení. Je přesvědčena, že Tomáš chce Kateřinu taky. Veronika uraženě odchází z Točné.
Tereza dá na rady Petry a připraví pro Blatného romantickou past. Večeře při svíčkách na hotelovém pokoji. Všechno ale končí fiaskem. Blatný na pokoji vybouchne a Tereza uteče.
Na útěku z hotelu Terezu málem přejede Václav ve svém autě. Vrací se právě od Ivany a Roberta, které vezl po obědě domu. Naloží nešťastnou Terezu do auta. Zmatená Tereza mu přeje všechno nejlepší k nastávajícímu potomkovi. Václav nevěří vlastním uším.

obsazení:



Video:

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
40. díl
41. díl
42. díl
43. díl
44. díl
45. díl
46. díl
47. díl
48. díl
49. díl
50. díl
51. díl
52. díl
53. díl
54. díl
55. díl
56. díl
57. díl
58. díl
59. díl
60. díl
61. díl
62. díl
63. díl
64. díl
65. díl
66. díl
67. díl
68. díl
69. díl
70. díl
71. díl
72. díl
73. díl
74. díl
75. díl
76. díl
77. díl
78. díl
79. díl
80. díl
81. díl
82. díl
83. díl
84. díl
Přečteno: 1850 krát
vygenerovano za: 0.054 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)