Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Porod v přímém přenosu
seriál:Přešlapy
seriál Přešlapy - 2.díl - název: Porod v přímém přenosu (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
2
Díl v serii
2
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
51 min.
přidáno dne:
14.11.2010, 20:38:12
Změna dne:
14.11.2010, 20:38:12
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Jana je těhotná a vynervovaná Petrovou snahou vše dokonale přichystat na příchod dítěte. Její porod se zvrhne v komedii, kde hraje hlavní roli Adam. David by si přál další dítě, které by vyřešilo problematické chování jejich jedináčka, ale Karolína má úplně jiný názor.

Devět měsíců po prvním dílu svádějí Adam s Radkou bitvu o svá území. Ani jeden se nechce vzdát svého bytu. Petr s Janou radí Adamovi, aby si našli společný byt, ale Adam se bojí tento krok udělat.



David a Karolína pokračují v každodenních rodinných půtkách s tou změnou, že Karolína má chůvu Ilonu (Betka Stanková), která je ale k Davidově nelibosti slovenská Maïarka a s češtinou je na štíru. David má pocit, že kvůli tomu syn Daník zaostává za ostatními vrstevníky, a navrhne, aby mu pořídili sourozence. Karolína je radikálně proti.



Petr a Jana očekávají příchod vymodleného dítěte. Petr studuje všechny knihy o těhotenství a o porodu ví snad úplně všechno. Jana má ale úplně jiné starosti, připadá si tlustá a neatraktivní. Přes všechnu Petrovu snahu přijde porod v naprosto nevhodnou chvíli.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie

Hlavní postavy dílu 2023

== osoby ==
== postava ==

Vedlejší postavy dílu

== osoby ==
== postava ==

Postavy ´´jednoho´´ dílu:

== osoby ==
== postava ==

Video:

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
Přečteno: 1046 krát
vygenerovano za: 0.0892 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)