Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Svatba
seriál:Přešlapy
seriál Přešlapy - 21.díl - název: Svatba (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
21
Díl v serii
8
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
57 min.
přidáno dne:
17.11.2010, 18:16:40
Změna dne:
17.11.2010, 18:16:40
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Konečně je tu svatební den Adama a Radky. Jestli ale někdo očekává klasickou veselku s obvyklým průběhem, tak ženicha s nevěstou moc nezná. Radce a Adamovi se patálie nikdy nevyhýbaly, organizaci obřadu má navíc pod palcem Petr. Tahle svatba je zkrátka jeden velký trapas. Ale naštěstí i krásný den plný velkých vyznání. A také řečnění, blábolení a dlouho tajených přiznání.

Svatba Radky a Adama zamíchá kartami a dotkne se také dalších svatebčanů. V šoku nebudou jen Radčini rodiče. Pořadatelé oslavy David a Karolína mají vážný problém. A Jana s Petrem, co se měli domluvit už jen na rozvodu, možná začínají znovu. Aspoò v ložnici… Vyvrcholení vztahu Radky a Adama a pokračování příběhů naší šestice sledujte ve středu 28. dubna ve 20.00 na Primě. Tak bláznivou svatbu jste ještě neviděli!

Adam s Radkou jsou už pěkně nervózní. Čas se chvíli vleče, pak zase kvapí jak splašení koně. Radka se nemůže soustředit na svůj velký den, protože Karolína se jí svěřila s určitými pochybami ohledně manželovy věrnosti. Radka si to s hříšníkem chce vyříkat. Je to pro ni zásadní otázka, protože manželství přátel považovala za ostrůvek jistoty v bouřlivém moři partnerských vztahů. Má cenu se vůbec vdávat? Na obřad přijeli i její rodiče. Nevěsta má s otcem vztah na bodu mrazu,
a proto odmítne nabídku, že ji odvede k oltáři. Domluvila si to s Davidem. Jak to teï ale dopadne, když se právě dozvěděla, že podvádí Karolínu? Adam má prozaičtější problémy. Poslední chvíle svobody tráví se svým svědkem Petrem, z nervozity se přejí a začne mít akutní střevní potíže. To mu ještě chybělo. A jak se dostat včas k oltáři, když Petr zapomněl objednat auto? Všichni už čekají jen na ženicha!

Svatební oslava se pořádá u Davida a Karolíny. Je to dar novomanželům. Karolína není spokojená se svými šaty, to však ještě neví, že bude řešit mnohem vážnější věci. Davidova nevěra s Jitkou se probírá cestou k oltáři i během oslavy na všech frontách. Jen Karolína zatím nic neví. Má jí to někdo říct? David usoudí, že nejlepší bude přiznat se dřív, než všechno praskne, až to manželce vpálí mezi oči někdo cizí. Ale osvědčená taktika zatloukat, zatloukat, zatloukat by vyšla nastejno. Karolína je zraněná tak jako tak a Davida čeká oddělené lože.

Jana s Petrem se sejdou na svatbě. Jsou zase sami. Z Janina života definitivně odkráčel Robert, ještě ale stačil odtajnit Davidův románek. Ví, komu předal tak účinnou rozbušku. Petr se právě rozešel s učitelkou Hankou. Prý pro něj byla až moc dobrá. Stále častěji vzpomíná na živelnou
a nedokonalou Janu. Petr celý svatební den natáčí a připravil si proslov. Dušuje se před Adamem, že bude diskrétní. Adam má o přítelově taktu pochyby. Právem. Petrova řeč uvede do rozpaků Radku a šokuje její rodiče. Nevěstě ujedou nervy a vykřičí před nimi i zbytek tajené minulosti. Je to ale Radčin život a právě se otvírá jeho nová, perspektivnější kapitola. Budoucnost bude jen taková, jakou si ji udělají.

obsazení:



Video:

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
Přečteno: 411 krát
vygenerovano za: 0.0798 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)