Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu A přece Paříž!
seriál:Horákovi
seriál Horákovi - 3.díl - název: A přece Paříž! (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
3
Díl v serii
3
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
51:20 min.
přidáno dne:
16.09.2012, 18:51:59
Změna dne:
03.09.2023, 12:15:00
Zdroj a autorská práva:
ČT
© Česká televize 1956-2029
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Eva a Tereza měly jet se svým otcem do Paříže, ale ten na poslední chvíli cestu kvůli práci zrušil. Holky jsou z toho smutné a zklamané. Jan je odhodlán ke všemu, jen aby jeho rodina byla šťastná. A tak všechny překvapí nápadem, že celá rodina (všech sedm) pojede na krátké prázdniny, a to právě do Paříže.

Zdena si připadá sama a tráví víc času v domě své dcery, než v tom svém. Chce si připadat užitečná. Aby toho nebylo málo, řekne Lucii, že by se k nim ráda přestěhovala. Jan tu zprávu nepřijme s velkým nadšením, ale Lucie má poslední slovo. Soòa jí radí, ať si svou matku domů nebere, protože by už neměla klid. Zdena s Lucií se kvůli tomu spolu pohádají a nakonec se shodnou, že by to pod jednou střechou nedělalo dobrotu.

Domácnost Horákových zaplavují dluhy. Nečekaná kanalizační havárie způsobí, že Jan nesplatí poslední splátku za svatební hostinu. Vchodové dveře domu i auto oblepí naštvaný věřitel nápisy, že je Jan Horák dlužník. Jan váhá, zda nemá vrátit letenky do Paříže. Ale nechce, aby se Lucie o problémech dozvěděla. Lucie a dcery si nakupují nové oblečení na cestu do Paříže, Jan u toho tiše trpí, ale nic jim neřekne.

Ředitel školy, David, byl zamilovaný do Lucie již v dobách, kdy poprvé začala chodit s Janem. A nikdy Janovi neodpustil, že si Lucie vybrala právě jeho. Teï má možnost odvety, a tak Lucii řekne o Janových finančních potížích a zároveò jí nabídne finanční výpomoc. Lucie ho odmítne. Jan se Lucii omlouvá, ale ta se na něj zlobí, že jí o svých starostech nic neřekl. Lucie nepotřebuje značkové oblečení ani cestu do Paříže, to je jí jedno. Je pro ni důležité, že má rodinu, práci a hlavně jeho.

Ondra a Tereza si dál nerozumějí a škola je jejich hlavním bojištěm. Kuželka (Josef) organizuje oslavu svých narozenin, ale Tereza mezi pozvanými není. Rozhodne se, že se na seznam pozvaných dostane. Vymění s kluky pozvánku za fotku své sestry Evy, na které je polonahá. To se dozví Tomáš a rozhodne se fotku získat za každou cenu.

Při vyřizování účtů Tereza předvede své bojové schopnosti – má totiž zelený pásek v judu. Kuželka, který se stal předmětem této ukázky Tereziny bojovnosti, je ohromen a zve ji na své narozeniny. Ondřej je tím zdrcen.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie
2. Režisér

Hlavní postavy dílu 2023

== osoby ==
== postava ==

Vedlejší postavy dílu

== osoby ==
== postava ==

Postavy ´´jednoho´´ dílu:

== osoby ==
== postava ==

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
Přečteno: 926 krát
vygenerovano za: 0.6666 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)