Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Bezesná noc
seriál:Horákovi
seriál Horákovi - 8.díl - název: Bezesná noc (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
8
Díl v serii
8
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
51:50 min.
přidáno dne:
16.09.2012, 19:14:02
Změna dne:
09.09.2023, 15:45:47
Zdroj a autorská práva:
ČT
© Česká televize 1956-2029
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Lucie a Jan plánují vánoční prázdniny, aniž by tušili, že ona bude muset mezi svátky pracovat. David na poslední chvíli změní Lucii dovolenou. Pozve ji k sobě domů, aby si o nastalé situaci promluvili. Nabídne jí bramborový salát od své matky a mluví o starých časech. V jedné chvíli se snaží Lucii políbit. Ta se vyděsí a ve spěchu odejde. Když Lucie odchází z domu, kde bydlí David, uvidí ji Stanislav. Myslí si, že Lucie má něco s Davidem. Svému bratrovi radši nic neřekne. Lucie se Janovi o návštěvě také nezmíní.

Stejný večer se Jan rozhodne překvapit Lucii večeří, aby oslavili dvouměsíční výročí svatby. Vše má připravené, ale jeho žena stále nejde. Jan si myslí, že se asi protáhla porada ve škole. Následující ráno je Lucii špatně od žaludku a říká, že strávila celou noc zvracením. Jan je klidný, dokud nezjistí, že David má stejné příznaky jako jeho žena; v tu chvíli si dá dvě a dvě dohromady. Jak Lucie, tak David mají salmonelózu. Jan od Stanislava zjistí, že Lucie mu o večeru lhala a zachvátí ho žárlivost. Jan si zoufá, že tak krásná žena jako je Lucie, přece nemůže být s někým jako je on. Lucie se ho nakonec zeptá, zda skutečně potřebuje další důkaz lásky, kromě toho, že odešla z Brna a šla za ním s celou rodinou. Jan jí vyčítá, že mu o Davidovi neřekla. Lucie odvětí, že Jan jí zase zamlčel věřitele. Oba se nakonec usmíří.

Fotbalový klub se pohybuje v červených číslech a Stanislava napadne, že by mohlo být dobré mít nějaké roztleskávačky, aby se trochu zaplnilo hlediště. Tomáš mu slíbí, že to zařídí. Nedovolí Patrikovi, aby mu pomohl, protože se na něj stále zlobí kvůli vtípku s nahrávací společností. Po jistých problémech se do toho nakonec vloží i Eva a pomůže jim získat spoustu dívek do týmu a spolu s Terezou se také zúčastní. Tomáš jí děkuje. Na oplátku pózují kluci z týmu pro kalendář. Udělají komické fotky.

Eva večer poprosí Tomáše, zda by jí opět nezahrál na kytaru nějakou píseò. Tomáš nadšeně souhlasí. Zazpívá moc krásnou píseò a Eva se mu omluví za vtípek s nahrávací společností. Tomáš ale stále nedokáže být o svých citech k Evě upřímný...

Ve třídě Lucie se zkouší dramatizace Zvoníka od Matky Boží. Děti si prohodí role. Vítek je „Esmeraldo“ a Linda je „Quasimoda“. Lindě se líbí Vítek a Tereza se jí snaží pomoci ho získat. Divadelní představení, které mají ve škole připravit, se k tomu stane záminkou. Vítek se ale zamiluje do Terezy. Ta nechce přijít o svoji nejlepší kamarádku a proto Vítka odmítne. Linda se nakonec zamiluje do Ondřeje. Tereza jí to rozmlouvá, ale nakonec jí nezbude než slíbit, že svého uličnického bratra pomůže Lindě získat. Ondřej nakonec hraje místo Vítka „Esmeralda“ a v závěrečné scéně je Lindou políben.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie
2. Režisér

Hlavní postavy dílu 2023

== osoby ==
== postava ==

Vedlejší postavy dílu

== osoby ==
== postava ==

Postavy ´´jednoho´´ dílu:

== osoby ==
== postava ==

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
Přečteno: 970 krát
vygenerovano za: 1.3025 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)