Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Zod /Zod
seril:Smallville
seril Smallville - 111.dl Zod
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.09.28 - Ètvrtek
esk premira:
2008.04.30 - Støeda
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
111
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T7701
Pidno dne:
31.05.2009, 23:39:41
Zmna dne3:
31.05.2009, 23:39:41
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Malá vesnica je zpìt. Po 4 mìsicích klidu pøichází na obrazovky našich obrazovek skrze internetové dráty pod Atlantikem... První díl již šesté øady zaèíná tradièním pøehledem událostí z pøedešlých dílù - pøíchod Zoda v Lexovì tìle na planetu Zemi o vypuknutí chaosu v Americe, o velkém hubánovi Chloe a Clarka a také jak to Clark zase posral špatným výbìrem ze dvou možností :) A vracíme se do zábìru na obìžnou dráhu Zemì a vidíme jak Clark odlétá ve Phantom Zone smìrem od Zemì. Ocitá se v nehostinné pustinì a brzy na nìj zaèínají útoèit místní zloduchové - pøízraci. Pìknì mu upraví fasádu a tìsnì pøed jeho roztrháním jej zachrání strážkynì Phantom Zone, která jej ve Phantom Zone pøivítá políèkem... A už už následuje znìlka Smallville, oproti S4 je v ní pár nových scén (stejnì krásná Alliska a také Erica v plavkách :) ). Ze znìlky nám zmizel John Schenider.

Vracíme se do Metropolis, kde propukl z výpadku elektøiny a infrastrukturu chaos a do násilí byla zatažena i Chloe s Lionelem, který Chloeinku brání zuby, nehty i vlasy :) Støihem se dostáváme na støechu LuthorCorpu, kde se Zod oficiálnì pøedstavuje Lanì a spoleènì odlétají neznám kam... Právì ve chvíli kdy pøikulhává Chloe s Lionelem. Lionel odchází do Smallville pro dýku, jenž mùže Clarka zabít. Chloe jde do Daily Planet aby zjistila nìco více o kryptonských symbolech, jenž se obejvují na monitorech všech pèítaèù v USA.

My se dostáváme zpìt do Zóny pøízrakù kde strážkynì poznává v Clarkovi Kal-Ela - ukazuje mu kryptonské S jako dùkaz, že zná jeho otce... více se však asi dozvíme pozdìji, dostáváme se do jednoho z Lexových hangárù, kam Zod pøivádí Lanu. Zod jí zde odhaluje jeho plán - znièit Zemi a vytvoøit jeho rodný Krypton. Z lodi si bere kryptonský harddisk a má namíøeno do Lexova zámku... Mezitím, kdesi na severním pólu se ocitá Martha a Lois v havarovaném letadle, kterého se na konci minulé øady zmocnil Brainiac. Ten zmizel spoleènì se svými kopiemi díky Clarkovì chybì - zasazení kryptonské dýky do jednoho z nich. Lois je na tom opravdu špatnì a tak se Martha uchopuje pøíležitosti a volá rádiem o pomoc. Místo toho spatøí Fortress Of Solitude - pevnost osamìní. Zde promlouvá s Jor-Elem a zjišuje, že její syn je navždy pryè a má malé šance vrátit se zpìt. Také jí Jor-El øíká, že mùže zachránit svìt, když bude stateèná. Spoleènì s Lois je pøesunuje do Smallville.

A vracíme se zpìt do nehnostinné pustiny. Strážkynì se koneènì odhaluje a setkáváme se s velmi pùvabnou Rayou - Jor-Elovou asistentkou, jíž tìsnì pøed výbuchem planety poslal do Zóny aby pøežila. Clark chce však zpìt na Zem a namísto plkání chce jít opìt do akce... Støihem se ocitáme v Daily Planet kde Chloe studuje kryptonské znaky, když tu najenou uslyší šramot. Pár výstøelù vyžene z úkrytu mladíèka... Vyklube s z nìj Jimmy Olsen - Chloeina první sexuální zkušenost :) S rozpaèitými pohledy se oba pøivítají... Scéna problikává do Lexova zámku, kde se Zod chystá ovládnout zemi. Napojuje své médium do Lexova notebooku, odfiltrovává virus a napojuje se na Pentagon. Lanì se to nelíbí a vytahuje na Zoda malý meèík :) Vtipná scéna konèí s Laninou pøibodnutou rukou ke zdi...

Mezitím v Zónì pøízrakù se vydali Clark s Rayou na cestu k bránì. Na cestì je však pøepadává známá dvojka Aethyr a Nam-Ek - ty sem Clark poslal v prvním díle minulé øady. Chtìjí Clarka zabít, ale Raya je pøesvìdèuje, že jen on je mùžeš všechny osvobit... A zase se vracíme do Smallville - ve stodole nalézáme Marthu, která nachází kryptonskou dýku. Pøibíhá Lionel, který ji velmi rád vidí. Do stodoly pøibíhá i Lana se zmrzaèenou rukou :) Pøesvìdèuje Marthu, že jen ona se mùže dostat k Lexovi/Zodovi tak blízko, aby ho mohl probodnout dýkou. Dýku dostává a už støádá lesti na Zoda. Øíká, že mu dobrovolnì dá dìdice (to, co Zod od Lany chce, jinak by se jí už dávno zbavil). Na sex slyší každý chlap a ne jinak tomu je i na Kryptonu - následuje líbací scéna a... a... Lana to opìt posírá - svými kecy se prozrazuje pøíliš brzy na to, aby mohla Zoda zabít. Dýka je znièena a Lana leží v rohu Lexovy pracovny s rozbitou lebkou. :) Lex realizuje svùj plán a posílá na Zem nièivé paprsky z bojových satelitù USA. Obrazem i zvukem se pøenášíme do zóny pøízrakù kde Raya, Clark, Nam-Ek a Aethyr pøicházejí k bránì. Situace se ovšem zvrtne, Raya podžezává hrdlo Nam-Ekovi a bojuje s Aethyr. Clark se zvedá a utíká k ovladaèi. To už se u brány objevují další zajatci a pøízraky - Clark otevírá bránu a spolu s ním pøichází na Zem šest objektù - prozatím netušíme jaké. Na Zemi se mezitím vše hroutí a Clark pøichází opìt v pravou chvíli. Zod je pøekvapen, co Kal-El dìlá zpìt na Zemi. Clark nièí Zodovo zaøízení na ovládání satelitù a spoleènì se dostávají do pravé kryptonské rvaèky. Rozbíjejí šutry, stromy, orají pole ve velkém... Zod vítìzí ale Clark se nevzdává. Zod mu nabízí, že když mu prokáže oddanost, zachrání jeho nejmilovanìjší. Pøekvapivì - Clark pokleká pøed Zodem. Zod jej vyzývá aby vstal, podává mu ruku. Zod najednou pociuáje nepøíjemné svrbìní ruky :) Clark jej ošálil - ne jeho ruce mìl pøipevnìn kryptonské S, které mu dala Raya na ochranu. Zod se snaží ještì vymanit z Lexova tìla, ale je pozdì - pøívìšek jej uvìznuje. Clark nyní mùže nosit Zoda na svých klíèích od auta :)

A opìt se dostáváme do ponuré Smallvillácké nemocnice. Clark potkává Lois, která je témìø v poøádku. A pozor. Pøibíhá i Lex, který si opìt nic nepamatuje - tradièní høíèka scénáristù se kterou se již budeme muset smíøit. Lex vidí zhrzenou Lanu a ta zjišuje, že si Lex nic nepamatuje a zhodnocuje své dosavadní city k Lexovi.

Back in Planet - Clark pøibíhá do redakce kde se shledává s Chloe, se kterou se tak krásnì rozlouèil v minulém díle :) Po až nebezpeènì pøátelském obejmutí se Clark ujišuje, co mìl znamenat moment políbení - Chloe mu øíká, že byl konec svìta a neoèekává randìní... Clark vypadá trochu zklamanì (ha ha, to máš za to!!! :P )... Na scénu trapného ticha pøibíhá JiMb0 .. ee.. Jimmy Olsen :) Vlastnì ne. Nakonec je to James Olsen jak se od nìj dozvídáme. Uvidíme jak mu budou øíkat dál :) Clark poznává z jejich konverzace, že mezi tìma dvìma probíhá urèitá chemie... odchází zklamaný domù. Tam se zpovídá své mamce že je jeho život v depresi. :) Z konverzace vyplývá, že z Clarka bude jednou hrdina, který inspiruje svìt, udìlá jej lepším a bude jej chránit pøed všemi temnotami...

Závìr dílu patøí Lionelovi, kterého opìt políbila kryptonská múza a maluje si obrázky ... a také Lex objevuje polovinu rozbitého Zodova média. Posledních 10 vteøin patøí milému pohledu na argentinské vodopády a nemilému pohledu na jeden z objektù ze zóny pøízrakù - na samotný pøízrak, který se dostal na Zem!

Dl serilu je v jazycch..
*
Vyslno:
Datum uveden
as
Stanice

17:00 - Nova Cinema

13:00 - Nova Cinema
slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Marshall James III´´
112. dl
´´Shapiro Paul I´´
113. dl
´´Ransick Whitney´´
114. dl
´´Rohl Michael J.´´
115. dl
´´Szwarc Jeannot´´
116. dl
´´Winter Glen´´
117. dl
´´Ransick Whitney´´
118. dl
´´Conway James L. I´´
119. dl
´´Rosenthal Rick I´´
120. dl
´´Welling Tom´´
121. dl
´´DeKnight Steven S.´´
122. dl
´´Ransick Whitney´´
123. dl
´´Winter Glen´´
124. dl
´´Rohl Michael J.´´
125. dl
´´Rosenbaum Michael I´´
126. dl
´´Rosenthal Rick I´´
127. dl
´´Marshall James III´´
128. dl
´´O´Hara Terrence´´
129. dl
´´Almas Mairzee´´
130. dl
´´Szwarc Jeannot´´
131. dl
´´Beck Mat´´
132. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 677 krt
vygenerovano za: 0.15564394 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)