Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Don Juan 68
rok natočení:1968
film: Don Juan 68 / Don Juan 68 (1968)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
17 min.
přidal
admin
film přidaný
21.02.2021, 20:47:24

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Televizní reportér navštívil úředníka pana Drobného, který odpovídá na seznamovací inzeráty a dává si schůzky se spoustou žen. Při některých setkáních byl pan Drobný tajně filmován a byly dokonce nahrány i jeho rozhovory. Drobný není příliš kurážný ani obratný ve společenském styku a nevybral si tu pravou ani mezi třemi stovkami žen, se kterými se podle svého odhadu setkal. Dopisy žen má roztříděné podle jejich rodinného stavu: rozvedené, svobodné a vdovy. Na schůzky si bere kravatu podle věku ženy a také jejího bydliště: pro ženy z venkova má barevnější vzory. Reportérovo vyptávání přestane pana Drobného těšit, takže si oblékne pyžamo a ulehne do postele zády ke kameře. Zřejmě ve snu si představuje louku a sebe sedícího uprostřed u stolu. Ze všech stran se sbíhají ženy v různých kostýmech a krojích a všechny ho krmí, hladí a obskakují.


================================================================

A television reporter visits Mr Drobný, an office clerk who answers personal advertisements and dates scores of women. Mr Drobný has been filmed in secret at some of these meetings and even his conversations have been recorded. Mr Drobný is not particularly venturesome or witty in social contact and has not managed to choose the Miss Right even from among an estimated three hundred women that he has dated so far. He archives the women's letters according to their marital status: divorced, single and widows. He chooses his neckties according to the age of the particular woman he dates, and also according to where they live: he wears more colourful patterns for those who come from the countryside. The reporter's questions no longer amuse Mr Drobný, who puts on his pyjamas and goes to bed, turning his back to the camera. In his dream, he sees himself seated at a table at the heart of a meadow. Women wearing different kinds of modern and folk costume gather from all sides and they all feed, caress and wait on him.

================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1968)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1968)
Formát obrazu
CDS 35mm (1968)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1968
Distributor
Československo
Kino

1968
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 74 krát
vygenerovano za: 0.2248 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)