Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Konečně spolu
seriál:Přešlapy
seriál Přešlapy - 31.díl - název: Konečně spolu (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
31
Díl v serii
5
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
54 min.
přidáno dne:
25.09.2010, 18:08:17
Změna dne:
17.11.2010, 19:54:35
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Petr s Johanou se vrací z úžasné svatební cesty, ale jejich první společné dny v Praze už tak skvělé nejsou. První neshody se ještě snaží řešit diplomaticky, ale když se k nim do bytu nastěhuje Petrova maminka, má toho Johana po krk.David se odstěhuje od Karolíny a podává žádost o rozvod. Karolína se chce rozejít v dobrém, ale její přítel Marek ji přesvědčuje, aby se snažila z rozvodu získat co nejvíce. Z jejich přetahování nejvíce těží chůva Ilona, kterou si D avid i Karolína snaží získat na svou stranu. Radka se těší z malého Matýska a pořád se o něj strachuje. Zato Adam si připadá odstrčený a začíná na svého syna žárlit...

Obsah:

Adam má krásného a zdravého syna, ale chybí mu Radka. Ne že by ji neměl vedle sebe, ale najednou se z ní stala posedlá matka, která se chová jako šílenec. David se odstěhoval od manželky a podal žádost o rozvod. Chce se rozejít v dobrém, ale Marek Karolíně radí, aby se snažila z rozvodu vytřískat co nejvíc. Johana s Petrem se vrátili z úžasné svatební cesty a musí řešit první manželské problémy. Patří k nim i tchýně – Petrova matka –, která se k nim nastěhovala.

Z Adama se konečně stal táta, ale spokojený není. Chybí mu sex. Do jeho manželské postele se totiž nastěhoval syn. A pokud to bude záležet na Radce, vyleze z ní až v osmnácti. Stala se z ní úzkostlivá matka, kterou zajímá jediné – dítě. Nechce se od něj hnout a chová se jako šílenec. Adam si uvědomuje, že na syna žárlí. A přemýšlí o tom, co mu říkal David: Skončí sex, skončí manželství?

Johana s Petrem se vrátili z úžasné tříměsíční svatební cesty a hned je zaskočily první manželské problémy. Největším je Johanina tchýně, které Petr neuváženě navrhl, že může bydlet s nimi. Takže si Johana líbánky moc neužívá. Petr se totiž před maminkou ostýchá. Navíc ví, že má šestý smysl objevit se v jeho ložnici v nejméně vhodnou chvíli. Maminka má kromě toho i podivnou zálibu luxovat ve tři hodiny v noci. Johana si tak neužije ani sexu, ani spánku.


David se odstěhoval od manželky a podal žádost o rozvod. Rád by se však rozešel v dobrém, nechce dělat problémy. Marek ale Karolíně radí, aby z rozvodu vytřískala co nejvíc. Karolína ho poslechne. David ztratí trpělivost a místo klidného rozvodu začíná „válka Marešových“. Z přetahování o děti těží nejvíc chůva Ilona, která se seznámila s pohledným trenérem Liborem a má své vlastní plány.



obsazení:



Video:

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
Přečteno: 462 krát
vygenerovano za: 0.85 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)