Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Nemůžu tomu uvěřit
seriál:Přešlapy
seriál Přešlapy - 36.díl - název: Nemůžu tomu uvěřit (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
36
Díl v serii
10
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
55 min.
přidáno dne:
17.11.2010, 21:11:43
Změna dne:
17.11.2010, 21:50:02
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Ilona se dozví, že ji Libor podvedl, a zjistí taky, že to bylo s Johanou. A protože věcí řeší radikálně, Johaně zůstane na tváři otisk pěsti. A Petr přijde o iluze.

David chce pomoct Karolíně, která se těžko vzpamatovává z Radčiny smrti, tak s ní i s dětmi tráví víc času. Kupodivu bez hádek a obviòování. Adamovi pomalu dochází, že Radka už mezi nimi není a nikdy nebude. Nemá náladu na své přátele, chce být sám s Matýskem. K jedné věci ale přátele potřebuje. Chce rozptýlit Radčin popel na místě, k němuž ho vážou krásné vzpomínky.


U Petra s Johanou stále bydlí těhotná Jana, která přijela na Radčin pohřeb. Petr je nadšený, že si po dlouhé době může užívat syna. Johana je nadšená už méně – vidí, kolik toho Petra s Janou spojuje a jak skvěle si po všem, co prožili, rozumějí. Cítí se trochu odstrčená. Pak za ní ale přijde Ilona, která se dozvěděla, že ji Libor podvedl. A že to bylo právě s Johanou. A protože Ilona řeší věcí radikálně, Johaně zůstane na tváři otisk pěsti.
A Petr ztratí veškeré iluze o tom, že by mu mohlo v životě vyjít alespoò jedno manželství.


David chce pomoct Karolíně vzpamatovat se z Radčiny smrti, tak s ní i s dětmi tráví víc času. A to dokonce bez hádek a obviòování. Vlastně si rozumějí líp než dřív. Saša se Davidovi svěří, že na Karolínu žárlí. Bojí se, aby nezrušil rozvod a neodešel zpátky k manželce a dětem. Sám David v tom najednou nemá úplně jasno. Dokázal by se vrátit ke Karolíně? Nebo pro něj bude lepší udělat za manželstvím tlustou čáru a začít znovu se Sašou?

Adamovi pomalu dochází, že Radka už mezi nimi není a nikdy nebude. Chce být sám s Matýskem. To ale jeho přátelé nechtějí akceptovat. Karolína jde jen tak kolem, Petr s Johanou a Janou mu přinesou večeři, David mu chce představit Sašu. Všichni Adamovy úmysly se samotou pochopí až ve chvíli, kdy je Adam nevybíravým způsobem vyhodí ze svého bytu. K jedné věci ale přátele přece jen potřebuje. Chce rozptýlit Radčin popel na místě, k němuž ho vážou krásné vzpomínky. Tak si všichni dohromady udělají výlet.

obsazení:



Video:

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
Přečteno: 520 krát
vygenerovano za: 0.2992 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)