Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Covenant
Krajanka usa
seriál:Smallville

seriál Smallville - 66.díl Krajanka
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
2004.05.19 - Středa
Česká premiéra:
2006.04.19 - Středa
Řada:
3 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
22
Produkční číslo:
176222
Délka dílu:
42 min.
Přidáno dne:
18.05.2009, 21:55:42
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:18
Žánr:
Seznam žánrů

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah- staré(2008):

A je to tu! Dlouho očekávané finále sezony je zde. Ve Smallville se jednoho večera objevuje mladá dívka, která se představila Clarkovi jako Kara z Kryptonu. Øíká že přišla z jeskyní aby naplnila jeho osud. Do rozhovoru vstoupí Lex, který mu poví o Lionelovi - Clark mu nabízí pomoc při soudním jednání. Poté vidíme, jak Lionel je ve vězení a říká Lexovi že pomalu umírá - Lex mu však nevěří a s Chloe sbírá další materiály proti Lionelovi aby bylo soudní jednání úspěšné. Mezitím, Kara vysvětluje Clarkovi proč musí s ní odejít, že všichni které zná ho nakonec zradí, ale dává mu na výběr - že může s ní odejít až bude připraven. Lana požádá Clarka, aby jí zavezl na letiště a Clark vidí jediné východisko říct ji své tajemství - když se však definitivně rozhodl, objevila se Kara a překazila mu to (náhodou, určitě nechtěla:)). Poté mu říká, že jeho pozemská láska s Lanou nebude mít smysl a že oni dva jsou ti jediní, kteří můžou znova založit Krypton. Clark jí odmítá. Záhy dostává od Lionela Luthora obálku s klíčem - navštíví ho ve vězení a dozví se, že je od jednoho z pokojů v Lexově zámku. Tam zjistí, že Lex jej stále sledoval a sbíral o něm informace - jejich přátelství se tak pomalu blíží ke konci. Clark bohužel zmešká Lanu na letišti a tak jí ani nestihl říct své tajemství (a plánoval že jí ho řekne). Později, po úspěšném soudním jednání kdy Lex dostal Lionela definitivně za mříže, říká Clark Lexovi že je konec jejich přátelství (jaká památná chvilka). Clark zjistí, že vše co říkala Kara je pravda a rozhodne se odejít. Mezitím však Jonathan dostane zprávu od Chloe, která zjistí že Kara není pravou Karou - Jonathan se rozhodne Karu a Clarka zastavit, zabrání mu v tom však Jor-El. Vezme si Clarka k sobě a nyní začíná ten úchvatný a všemi diskutovaný závěr: sled událostí, které všem berou dech - Lionel si nechá ostříhat vlasy ve vězení, na Kentově farmě začne hořet pole ve tvaru Kryptonského symbolu, Chloe a její otec byli převezeni do náhradního domu aby byli chráněni před Lionelovými muži - dům však záhy vybuchuje a Lex při pití své oblíbené whisky v kanceláři najednou padá k zemi, zřejmě otráven a válí se jako by měl umřít. A Jonathan leží v jeskyních v bezvědomí. K tomu všemu hraje Mozartův Requiem. Na konci pak ještě vidíme Clarka v jakési útvaru a Jor-El říká "můj synu, nyní můžeš být znovuzrozen". Ufff!!"

Číslo
Název
Režie
45. díl
´´Beeman Greg´´
46. díl
´´Marshall James III´´
47. díl
´´Katleman Michael´´
48. díl
´´O´Hara Terrence´´
49. díl
´´Szwarc Jeannot´´
50. díl
´´Grabiak Marita´´
51. díl
´´Jackson David I´´
52. díl
´´Biller Kenneth´´
53. díl
´´Beeman Greg´´
54. díl
´´Wright Thomas J.´´
55. díl
´´Williams Pat III´´
56. díl
´´Beeman Greg´´ ´´Marshall James III´´
57. díl
´´Szwarc Jeannot´´
58. díl
´´Marshall James III´´
59. díl
´´O´Hara Terrence´´
60. díl
´´Biller Kenneth´´
61. díl
´´Beeman Greg´´
62. díl
´´Marshall James III´´
63. díl
´´Millar Miles´´
64. díl
´´Schneider John Richard´´
65. díl
´´O´Hara Terrence´´
66. díl
´´Beeman Greg´´

Přečteno: 373 krát
vygenerovano za: 0.1413331 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)