Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Warrior... Princess... Tramp
Bojovnice... Princezna... Tulacka usa
seriál:Xena

seriál Xena - 30.díl Bojovnice... Princezna... Tulacka
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
1996.11.04 - Pondělí
Řada:
2 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
6
Produkční číslo:
V0205
Přidáno dne:
09.02.2010, 17:29:52
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:13
Žánr:
Seznam žánrů

Akční

Dobrodružný

Drama

Fantasie

Komedie

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah- staré(2008):

Xena dostava vzkaz od otce Diany, jeji kralovske dvojnice, ktery je na smrtelne posteli, aby pØijela a zajistila bezproblemovy přechod naslednictvi na jeho dceru. Xena vyraži a Gabriela ma dorazit posleze. Cestou potkava (Gaby) Joxera, ktery se v hospodě chlubi, že měl s Xenou techtle-mechtle. To se Gabriele nezda a mam pocit, že mu opět nějakou ubali (do nosu). Nejedna se ovšem o Xenu, ale o jeji (nyni uz) trojnici, nejakou tulačku, kterou sbalil rafinovany podvodnik, aby ziskal princeznino misto a tim i kralovstvi, zatim s tulačkou Meg jako Xenou. Meg se v palaci potkava s Gabrielou a necha ji uvrhnout do žalaře, že je to součast planu. Meg se ale v hospodě opravdu zamilovala do Joxera a pote, co se Joxer objevi v palaci, nehodla se ho vzdat. Joxer se dozvi o Gaby a když zjisti, že rozbil nejpevnějši přatelstvi na světe, rozhodne se dobrovolně opustit palac. Tam uvidi Dianu a zařidi ji společnou celu s Gabrielou. Pak potka Xenu, ma se k ni a naprosto nechape jeji reakci. Vpadne s nim do bočni mistnosti a vchazi Meg s podvodnikem a tak Xena s Joxerem slyši o celem komplotu. Pak Xena osvobodi Gaby. Xena se obleče jako Diana a předstira, že je Meg, ktera hraje Dianu. Svaze Gabrielu a donuti jednoho z podvodnikovych přisluhovaču, aby je zavedl k mistu, kde je Diana. Jakmile ji zachrani, ukryje ji s manželem. Bohužel, jejich ditě ziskal podvodnik, takže Xena ho vyrazi najit (s Joxerovou pomoci). Zatim Gabriela zajme Meg, ze ktere se nakonec vyklube životem zkoušena tulačka, ktera neni tak špatna, jak to vypada a na pokyn podvodnika, aby zabila krale, snaži se zabit podvodnika. Nakonec se v poměrne povedene scene (tři Xeny v ruznych rolich) podaři zachranit ditě. Kral neumira a odpoušti Meg. Xena, Gabriela a Joxer odchazeji. Meg naznačuje Joxerovi, že je vitan zpět a Xena ho odesila zpět s tim, ze Meg určite nebude čekat věčne.

obsazen:
Hlavn postavy dlu 1

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

Číslo
Název
Režie
25. díl
´´Charles Siebert´´
26. díl
´´Anson Williams´´
27. díl
´´Gary Jones´´
28. díl
´´T.J. Scott´´
29. díl
´´T.J. Scott´´
30. díl
´´Josh Becker´´
31. díl
´´Gary Jones´´
32. díl
´´Charles Siebert´´
33. díl
´´John T. Kretchmer´´
34. díl
´´Charlie Haskell¡¡
35. díl
´´Marina Sargenti´´
36. díl
´´Robert G. Tapert´´
37. díl
´´Michael Levine´´
38. díl
´´Mark Beesley´´
39. díl
´´Michael Hurst´´
40. díl
´´Josh Becker´´
41. díl
´´Garth Maxwell´´
42. díl
´´Josh Becker´´
43. díl
´´Michael Levine´´
44. díl
´´Oley Sassone´´
45. díl
´´Garth Maxwell´´
46. díl
´´Charles Siebert´´

Přečteno: 545 krát
vygenerovano za: 1.56658196 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)