Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Painted World /Zakletý obraz
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 25.dl Zakletý obraz
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.10.14 - Ètvrtek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:
geron
Epizodu naposledy upravil uivatel:
geron
slo epizody:
25
Dl v serii
3
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
02.08.2011, 14:34:50
Zmna dne3:
1312288490
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Do aukční síně přijde za Prue žena Jane, která chce co nejrychleji prodat obraz. Prue, ještě než odejde z práce, v obrazu spatří světlo v okně.
V tu chvíli právě hledá Phoebe práci v jedné webové kanceláři. Cestou rozbila Prue auto. Ráno Prue vypráví svým sestrám o tom světle a Phoebe se jí snaží říct, že jí rozbila auto.
V práci Prue v obraze zahlédne i člověka, který na sklo namalovaného okna na píše "Help." Před chvílí jí přinesly zrovna rozbor obrazu a pod ultrafialovým světlem zjistili že na obraze je něco latinsky napsáno. Prue si myslí, že když to přečte, vysvobodí toho muže z obrazu. V tom se ale mýlí a ocitá se v obraze také. Phoebe štve, že ona je "hloupá" a v Knize stínů najde kouzlo chytrosti které trvá 24 hodin. Prue zjistí že muže do obrazu dostala jeho přítelkyně, která byla čarodějka. Byl to trest za rozchod. Když Melkolm zjistí, že je Prue také čarodějka, nevěří jí. Jediným způsobem, jak se dostat z obrazu je, že by sestry našly něco v Knize stínů, ale nejdříve by musely zjistit, že Prue je v obraze uvězněná.
To ale Piper začíná tušit, že se něco děje, protože Prue nepřišla domů. Jde tedy do aukční síně a přinese obraz domů. Tam přečte kouzelnou formuli, která jí před zraky Phoebe přenese do obrazu. V obraze se sestry domluví že napíší na okno jméno čarodějky která Melkolma do obrazu zaklela. Problém je v tom že u okna jsou umístěny meče které se rozjedou proti sobě v okamžiku když se někdo přiblíží k oknu. Prue pomocí telekineze meče oddálí aby mohla Piper napsat vzkaz Phoebe. Tak jméno vyhledá v Knize stínů. Najde tam i kouzlo, kterým se dostanou z obrazu. Kouzlo napíše na papír a připevní na obojek kočky Kit.
V obraze se rozhodli že budou hlídkovat a první hlídku má Melkolm a právě v té chvíli "přiletí" Kit. Melkolm mu sebere kouzlo a vysvobodí se sám z obrazu. Objeví se doma u Halliwellových, kde chce napadnou Phoebe. To se mu díky kouzlu chytrosti nepodaří. Melkolm však ví, že kouzlo v 7 hodin vyprší, a proto se tam vydává později i se svou milenkou Jane. Chtějí Phoebe sebrat její schopnost předpovídání.
V domě zapálí obraz a chtějí zabít Phoebe. Ta je ale přelstí a přečte kouzlo které je všechny přenese do obrazu. Tam sestry zjistí, že Melkolm je čaroděj a Jane také. Jane již dlouhou dobu hledala někoho s čarodějnou mocí, aby mohl Melkolma z obrazu vysvobodil.
Jane a Melkolm hledají kouzlo kterým se vrátí zpět ale zjistí že Phoebe jim ho ukradla a společně se sestrami a kočkou se vrátila domů. Melkolm s Jane v obraze uhoří.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
23. dl
Craig Zisk
24. dl
John Behring
25. dl
Kevin Inch
26. dl
Richard Compton
27. dl
Martha Mitchell
28. dl
James L. Conway
29. dl
Mel Damski
30. dl
John Behring
31. dl
Craig Zisk
32. dl
Michael Zinberg
33. dl
Craig Zisk
34. dl
Anson Williams
35. dl
Don Kurt
36. dl
Jon Paré
37. dl
James A. Contner
38. dl
John Behring
39. dl
Kevin Inch
40. dl
Michael Schultz
41. dl
Joel J. Feigenbaum
42. dl
Craig Zisk
43. dl
Michael Zinberg
44. dl
Shannen Doherty

Peteno: 288 krt
vygenerovano za: 2.66478109 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)