Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu They´re Everywhere
Jsou všude usa
seriál:Čarodějky

seriál Čarodějky - 29.díl Jsou všude
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
1999.11.18 - Čtvrtek
Řada:
2 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
7
Produkční číslo:
Délka dílu:
45 min.
Přidáno dne:
02.08.2011, 14:41:55
Změna dne:
02.08.2011, 14:41:55
Žánr:
Seznam žánrů

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah:

Erick je na přednášce o Akashických záznamech. Akashické záznamy jsou starobylé svitky, které popisují budoucnost. Nikdo však neví, kde se nacházejí. Existuje jen úlomek mapy, která je v zapomenutém jazyce a Erick se ji snaží rozluštit.
Erick jde do sanatoria za svým nemocným otcem a říká mu, že ví kde jsou ty svitky. Do pokoje přichází Phoebe, která v sanatoriu vypomáhá a povídá si s Erickem. Přeruší je doktor Stone, který si chce promluvit s Erickem o jeho otci. Když potom Erick odejde, ukáže se, že doktor Stone je zaklínač.
Když se Phoebe na chodbě dotkne Ericka, tak má předtuchu, jak někdo vsunuje chlapci do hlavy něco špičatého.
Piper se balí, protože jede na víkend s Danem pryč. Přiběhne za ní Prue a říká ji, že si myslí, že Jack je zaklínač, protože se rychle přemísťuje. Prue se ptá Piper, jestli nezpozorovala nic podezřelého i na Danovi. Ten právě zvoní dole u dveří a Piper jde otevřít. Dan se Piper ptá, kdy vyrazí. U dveří sedí Kit a začne na Dana vrčet, což v Piper zaseje pochybnost, že by Dan mohl být taky zaklínač. Prue a Piper se rozhodnou, že použijí kouzlo ke čtení cizích myšlenek, aby mohly poslouchat Dana a Jacka.
Prue je v Bucklandu a přichází za ní Jeff (bratr Jacka,to Prue ale neví). Prue slyší jeho vnitřní myšlenky, které jsou o mrtvolách a spalování. Prue je přesvědčena, že je to zaklínač. Když k Piper přijde Dan, tak ho zmrazí a píchne ho do ruky, jestli krvácí, aby zjistila jestli krvácí, protože zaklínači nekrvácí. Po rozmrazení pak Dan začne krvácet, takže je jisté, že zaklínač není. Ukáže se, že Kit nevrčela na Dana, ale na sršně. Piper a Phoebe jdou do sanatoria a uvidí tam Ericka, jak na něj útočí dva zaklínači - doktor Stone a ještě jeden - a vysunují dlouhé jehly z prstů, které Phoebe viděla ve svém vidění. Piper a Phoebe popadnou Ericka a utečou.
Erick přemýšlí o Akachických záznamech a Piper to slyší a zeptá se ho na to. Phoebe pozná, že něco nehraje, a tak, zatímco je Erick zmrazený, se Piper a Prue rozhodnou, že řeknou Phoebe o kouzlu, které použily.
Prue jde do Bucklandu a přichází za ní Jack. Piper ho rychle zmrazí a Prue ho píchne do ruky dýkou. Pak přijde i Jeff a holky nechápou, co se děje, tak ho Piper taky zmrazí. Uvědomí si, že to asi nebudou zaklínači, ale jenom dvojčata. Piper je rozmrazí a Jack krvácí. Jeff se přizná, že zařizuje pohřby - to vysvětluje ty mrtvoly, o kterých slyšela Prue. Oba se Prue přiznají, že ji chtěli omrknout a za to od ní dostanou facku.
Sestry a Erick jdou do sanatoria, aby vzali jeho otce. Strhne se bitka mezi zaklínači a sestrami. Nakonec zaklínači unesou Erickova otce. Sestry řeknou Erickovi, že jsou čarodějky a slíbí, že mu tátu zachrání. Erick se rozhodne, že zničí mapu, kde je popsána poloha Akashických záznamů, aby je nemohl nikdo zneužít. Sestry se spolu domlouvají na záchraně Erickova otce. Zaklínači volají Erickovi a slíbí mu otce za polohu záznamů, které ukrývá v hlavě. Erick se rozhodne odejít do Golden Gate Parku za zaklínači. Prue a Piper slyší jeho myšlenky a ví tedy, kam má namířeno. Když jsou sestry na místě, rozdělí se a každá hledá Ericka a zaklínače. Ericka a oba zaklínače najde první Phoebe. Zaklínači Erickovi a Phoebe vysají paměť. Pak přicházejí i Prue a Piper a lstí je nachytají na jejich nenasytnosti po informacích a zničí je. Erick a jeho otec jsou zachráněni, i když si Erick ani Phoebe nepamatují, co se stalo. Piper a Prue doma zruší kouzlo a Piper konečně může odjet s Danem. Prue najde na schodech květiny, ve kterých zvoní mobil. Když jej Prue zvedne ozve se Jack, který jí zve na rande, ale ta si z něj dělá legraci. Phoebe se pak v sanatoriu potká s Erikem a začínají se jim zpátky vybavovat vzpomínky.

Číslo
Název
Režie
23. díl
Craig Zisk
24. díl
John Behring
25. díl
Kevin Inch
26. díl
Richard Compton
27. díl
Martha Mitchell
28. díl
James L. Conway
29. díl
Mel Damski
30. díl
John Behring
31. díl
Craig Zisk
32. díl
Michael Zinberg
33. díl
Craig Zisk
34. díl
Anson Williams
35. díl
Don Kurt
36. díl
Jon Paré
37. díl
James A. Contner
38. díl
John Behring
39. díl
Kevin Inch
40. díl
Michael Schultz
41. díl
Joel J. Feigenbaum
42. díl
Craig Zisk
43. díl
Michael Zinberg
44. díl
Shannen Doherty

Přečteno: 209 krát
vygenerovano za: 0.68666816 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)