Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu That Old Black Magic
Černá magie usa
seriál:Čarodějky

seriál Čarodějky - 28.díl Černá magie
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
1999.11.11 - Čtvrtek
Řada:
2 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
6
Produkční číslo:
Délka dílu:
45 min.
Přidáno dne:
02.08.2011, 14:40:26
Změna dne:
02.08.2011, 14:40:26
Žánr:
Seznam žánrů

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah:

Dva výletníci vejdou do jeskyně, ve které jsou po stěnách nakreslená varovná znamení. Vyhloubí do stěny díru, ze které vytryskne kouř, skála se rozbije a vyjde z ní žena s hadem kolem krku. Kouzlem zmenší oba muže a předhodí je svému hadovi. Pak ho pošle hledat její kouzelnou hůl.
Mezitím je Prue v Bucklandu a připravuje se na točení dokumentu o aukcích. Telefonuje jí Phoebe, která pozoruje Piper a Dana venku jak se vášnivě líbají. Za Phoebe se přenese Leo s tím, že mají problém. Do domu přichází Piper v Danově objetí a další problém je tady.
V Bucklandu se začíná točit a Prue oceòuje ženě jménem Betty hůl(patřící zlé čarodějnici). Prue jí sdělí, že za takovou prastarou hůl může dostat až pět tisíc dolarů. Přichází ale Jack Sherridan a s Prue se dohaduje, že jí ty peníze za tu hůl nikdo nemusí dát a usmlouvá Betty, že jí dá tisíc dolarů dnes odpoledne, ta souhlasí a dá Jackovi adresu. Prue mu ji díky své moci vezme. Piper zatím řeší s Leem jak to mezi nimi vypadá. Pak jim Leo řekne o čarodějnici jménem Tuatha, kterou nemůže porazit žádná dobrá čarodějka, jen jediná osoba - vyvolený. Leo jim řekne, kde se vyvolený nachází a Piper s Phoebe jdou za ním. Zjistí, že je to student střední školy a jmenuje se Kyle. Holky ho chtějí nalákat na kouzla, protože jim Leo řekl, že se o ně zajímá. Piper ho zmrazí a pak si stoupne za něj. Kyle uvěří.
Doma mu Piper, Phoebe a Leo objasòují jeho úkol, že musí zabít Tuathu její holí a řeknou mu kdo jsou.
Kyle pořád nemůže uvěřit. Prue jde za Betty do jejího bytu a uslyší ji jak křičí. Prue tam vtrhne a uvidí tam stát čarodějnici, která svou hůl našla u Betty a právě ji s ní zabíjí. Prue čarodějnici odhodí, vezme s sebou hůl a uteče. Když chce Kyle odejít z domu pryč, přichází Prue a když přejde kolem Kylea, tak hůl začne zářit a Kyle uvěří. Kyle zkoumá hůl a sestry jdou nahoru podívat se do knihy, kde řeší problém s čarodějnicí. Leo jim opakuje, že ony ji porazit nemůžou, ale sestry to chtějí zkusit.
Mezitím zadním vchodem přijde Jenny, aby něco vyřídila Piper a uvidí Kyla s holí. Řekne jí, že je kouzelná, ale Jenny nevěří. Kyle se soustředí, hůl začne zářit a roztočí ji na jednom prstě. Pak přijde Leo a uvidí, co Kyle dokázal a vyprovodí Jenny pryč.
Čarodějnice v jeskyni najde svou knihu kouzel a objeví v ní kouzlo na svázání moci čarodějky, ke kterému potřebuje lidské srdce. U jeskyně potká jednoho muže a jeho srdce mu vyrve z těla. Sestry čarodějnici najdou na mapě křišťálem a jdou za ní. Prue jde do jeskyně první a Piper s Phoebe čekají venku. Čarodějnice ji překvapí. Prue zbavila moci, ale když se tam objeví Piper a Phoebe, raději zmizí. Leo doma cvičí Kyla v zacházení s holí a sestry vaří lektvary.
Čarodějnice pomocí dalších lidských srdcí sváže moc Piper i Phoebe. Kyleovi se s holí nedaří a chce s tím praštit a odchází z domu. Čarodějnice pošle svého hada, aby našel hůl a ten se zjeví v domě. Piper křičí a zjistí, že nemá svou moc. Její křik přivolá Kyla, který popadne hůl a hada zničí. Pak přichází čarodějnice, aby sestry zabila. Sestry na ni zkoušejí lektvary, ale jsou na ni příliš slabé.Č arodějnice použije na Phoebe a Lea uspávací lektvar a Piper s Prue "zabetonuje" do země.
Kyle se s čarodějnicí svou mocí přetahují o hůl, která poletuje ve vzduchu. Kyle ji k sobě díky psychické podpoře Piper a Prue přitáhne a čarodějnici zlikviduje. Hůl je rozbitá. Vše dobře dopadlo. Piper zůstává s Danem a Lea opouští. A Prue dá Jackovi rozbitou hůl, podle níž má teï jeho cenu.

Číslo
Název
Režie
23. díl
Craig Zisk
24. díl
John Behring
25. díl
Kevin Inch
26. díl
Richard Compton
27. díl
Martha Mitchell
28. díl
James L. Conway
29. díl
Mel Damski
30. díl
John Behring
31. díl
Craig Zisk
32. díl
Michael Zinberg
33. díl
Craig Zisk
34. díl
Anson Williams
35. díl
Don Kurt
36. díl
Jon Paré
37. díl
James A. Contner
38. díl
John Behring
39. díl
Kevin Inch
40. díl
Michael Schultz
41. díl
Joel J. Feigenbaum
42. díl
Craig Zisk
43. díl
Michael Zinberg
44. díl
Shannen Doherty

Přečteno: 205 krát
vygenerovano za: 1.1353519 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)