Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu She´s a Man, Baby, a Man!
Vždyť ona je přece muž! usa
seriál:Čarodějky

seriál Čarodějky - 27.díl Vždyť ona je přece muž!
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
1999.11.04 - Čtvrtek
Řada:
2 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
5
Produkční číslo:
Délka dílu:
45 min.
Přidáno dne:
02.08.2011, 14:38:30
Změna dne:
02.08.2011, 14:38:30
Žánr:
Seznam žánrů

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah:

Město je už nějakou dobu sužováno nesnesitelnými vedry. V noci do klubu P3 přichází Phoebe, která očividně vedra snáší velice špatně, protože je zpocená od hlavy až k patě a rozpálená tak, že by se na ní dalo smažit. Piper si o ní nejdříve dělá starosti, ale Phoebe jí pak začne vyprávět, že už několik nocí po sobě má sny, ve kterých se miluje s muži, které následně zabije. V tom přichází Prue a začne si naříkat, že jí nevychází vztah s mužem, kterému by chtěla dát šanci. Phoebe pak odchází domů, kde má další ze svých strašných snů.
Druhý den za Prue přichází do Bucklandu Morris a řekne jí, že za poslední čtyři noci byli zabiti čtyři muži, kteří měli poškozený mozek a navíc z nich někdo nebo něco vysálo veškerý testosteron. Morris pak Prue prozradí ještě jednu stopu - všichni muži byli členy seznamovací agentury Romantica. Prue nakonec souhlasí, že s případem pomůže a jde domů za svými sestrami. Doma sestrám ukáže materiály, které od Morrise dostala, včetně fotek zavražděných mužů. Phoebe s hrůzou zjistí, že tito muži jsou právě ti, o kterých se jí každou noc zdá a zmocní se jí strach, že ona je za jejich smrt zodpovědná. Sestry se jí to samozřejmě snaží vymluvit a domluví se, že Piper projde Knihu stínů, a že Prue a Phoebe se půjdou porozhlédnout do seznamky, která všechny oběti spojovala.
Zatímco se Prue zapisuje do programu seznamky, Phoebe si obhlíží okolí a narazí na jednoho sympatického muže. Když se spolu seznamují a Phoebe mu podá ruku, má vidění, jak bude onen mladík zavražděn stejným způsobem, jako předešlí muži. Obě sestry se pak vrací domů a Piper jim řekne, co našla v Knize stínů - za vraždami nejspíš stojí succuba. Sestry se rozhodnou použít kouzlo, které v knize našly, jenže má poněkud nečekané následky, z Prue se totiž stal muž, což se jí samozřejmě nelíbí a přinese ji to nejednu starost. Neví jak se chovat, jak správně "chlapsky," chodit a projevovat se. Čarodějky se nakonec rozhodnou, že Prue se jako muž zapíše v seznamce a chtějí tak přilákat pozornost sukuby. V Romantice se zrovna koná seznamovací večírek, kde samozřejmě nechybí ani sestry. Prue zde vyvolá menší bitku, aby tak ochránila jistého mladíka před succubou - Phoebe je na ní totiž psychicky napojená a občas jakoby se dívala jejíma očima, díky tomu také zjistí, že si succuba začala brousit drápky na Prue.
Prue si na večer domluví schůzku v P3 s ženami, které jako muž v seznamce zaujala. Sestry totiž věří, že jedna ze zájemkyò je právě succuba. Večer je Prue v zadní uličce za klubem skutečně napadena, ukáže se, že onen démon je neodolatelná blondýnka pracující v agentuře. Při souboji na místo přichází i Morris se svým parťákem a succuba je zastřelena. Sestry však tuší, že tím to neskončilo, protože Prue je stále ještě mužem.
V městské márnici si Morrisův parťák zalibně prohlíží nádherné tělo mrtvé dívky, když tu najednou mrtvola otevře oči, vystrčí svůj mrštný jazýček a muže zabije. Mezitím jsou sestry na půdě ve svém domě a přemýšlí, co podniknou dál. Prue si musí odskočit a proto odchází do koupelny. Když odejde, Phoebe má další vidění - succuba si na Prue počkala v koupelně a unesla ji do svého bytu, kam vodila všechny své oběti. Prue už má skoro namále, protože už nedokáže succubě dále odolávat, ale Phoebe se v tu chvíli naštěstí opět na succubu napojí a donutí ji, aby Prue připomněla, že není muž, ale žena. Když to Prue uslyší, sebere veškerou svou sílu a řekne succubě, že jí nechce a právě díky tomu, že byla sukuba i přes svou neodolatelnost odmítnuta, shořela v plamenech a z Prue se opět stane žena.
Nakonec má každá ze sester rande a všichni jsou opět na chvíli šťastni. Prue si navíc odnesla i mnoho ponaučení, protože když byla mužem, pochopila pár věcí, včetně toho, že ani muži to nemají v životě lehké.

Číslo
Název
Režie
23. díl
Craig Zisk
24. díl
John Behring
25. díl
Kevin Inch
26. díl
Richard Compton
27. díl
Martha Mitchell
28. díl
James L. Conway
29. díl
Mel Damski
30. díl
John Behring
31. díl
Craig Zisk
32. díl
Michael Zinberg
33. díl
Craig Zisk
34. díl
Anson Williams
35. díl
Don Kurt
36. díl
Jon Paré
37. díl
James A. Contner
38. díl
John Behring
39. díl
Kevin Inch
40. díl
Michael Schultz
41. díl
Joel J. Feigenbaum
42. díl
Craig Zisk
43. díl
Michael Zinberg
44. díl
Shannen Doherty

Přečteno: 338 krát
vygenerovano za: 1.11729002 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)