Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Musíš se víc snažit
seriál:Dokonalý svět
seriál Dokonalý svět - 5.díl - název: Musíš se víc snažit (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
5
Díl v serii
5
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
60 min.
přidáno dne:
25.09.2010, 19:21:27
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:25
Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena
© CET 21 , spol. s r.o.,
Kříženeckého nám. 1078/5 , Praha 5
Seznam žánrů
Drama
Obsah:

Marie se „zabydluje“ v nové roli módní asistentky a docela jí to jde. Zato Andrea bez pomoci matky nestíhá žádnou ze svých rolí, tak jak by chtěla. A focení na farmě se nedaří, modelka spadla z koně a o tom, že by si na něj znovu sedla, nechce ani slyšet. „Po ruce na place“ je jediná žena, jež se vejde do modelů, které se fotí. Marie! A fotoshop a retuš umějí zázraky. Marně se Marie brání, že není modelka, pronájem stáje a vraníka je nesmlouvavý diktát. A k překvapení všech focení dopadne dobře. Situace se trochu zkomplikuje tím, že agentura postižené modelky chce Grace pokutovat 500 tisíci.
David ale vymyslí chytrou léčku, do které se modelka chytí i se svým agentem. Andrea sice nestihne besídku své dcerky, ale Linda jí to odpustí. Ví, že se máma hrozně snaží, tak jako se snažila i ona, aby se pro ni naučila básničku na besídku. Marie má zaděláno na kariéru modelky, ale cítí, že do tohohle světa nepatří, a hledá radu u Alžběty. Ta považuje za zahozenou šanci to nezkusit.
Moc dobře ví, že takové šance nepřicházejí v životě dvakrát. Překvapení způsobí Marii i obsah Oskarovy skříně. Konečně ji otevřela, aby si něco na sebe „vypůjčila“, a k šatům přibyl i duch zemřelého Oskara. Odteï jí bude občasným společníkem a módním poradcem. Nejen Marie, ale i Kruťanda se snaží změnit svou image. Podoba generála v kostýmu je jí ale natolik vlastní, že šaty, které jí Michelle doporučí, rychle skončí v koši.
Iveta přestane žárlit a pomůže Marii před focením s kosmetikou. Marie tedy stojí před fotoaparátem ještě jednou, tentokrát v ateliéru. Fotí ji David a vyjde to. Možná i proto, že to mezi nimi opravdu začíná jiskřit… Záhadou zůstávají jenom Oskarovy svatební boty. Kdo z redakce mu je koupil?

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie



Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
Přečteno: 1205 krát
vygenerovano za: 0.1221 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)