Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Cesta k úspěchu
seriál:Dokonalý svět
seriál Dokonalý svět - 12.díl - název: Cesta k úspěchu (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
12
Díl v serii
12
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
50 min.
přidáno dne:
21.11.2010, 23:41:37
Změna dne:
21.11.2010, 23:41:37
Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena
© CET 21 , spol. s r.o.,
Kříženeckého nám. 1078/5 , Praha 5
Seznam žánrů
Drama
Obsah:

Z Marie je dívka Davidových snů. Létá mezi Prahou, Mnichovem, Milánem, fitness centrem, kadeřníkem, kosmetičkou, jazykovou školou a redakcí. Bere to velice zodpovědně. Moc velká zábava s ní ale není a David se bavit chce a umí. George fotí mladičkou modelku Karolínu, která má víc ambicí než rozumu.
Maminka ji sice hlídá, ale neuhlídá. Michele nečekaně narazí na Terezu Politikovou, která už tlačí kočárek, ale otcem dítěte není Martin. Že by se opravdu rozešli? Marie nestíhá být modelkou, partnerkou a módní asistentkou v jednom. Alžbětin návrh, aby si sehnala paní na úklid, jí ale připadá nemorální.
Modelka Karolína se vnutí Georgovi večer do ateliér pod záminkou, že budou vybírat fotku na titulní stranu. A George nestačí zírat. Michelle chce po kamarádce z televize, aby Politika pozvala do Snídaně s Novou, aby ho mohla „náhodou“ potkat. Nakonec to vzdá a náhoda se postará sama. David zařídí, aby Marii pomáhala s domácností paní Havránková.
Marie ji posadí ke kafi a před televizi a udělá všechno sama. Nechápe, proč se to paní Havránkové nelíbí. Michele jde navštívit Terezu a dozví se celou pravdu. Karolinina matka napochoduje do redakce a chce, aby byl exemplárně potrestán fotograf George, který zneužil její nezletilou dceru. Redakce je vzhůru nohama. Andrea ho chce na hodinu vyhodit, ale David se rozhodne vyjednávat. Andreu vyděsí poznání, že nepracuje v módním magazínu, ale v blázinci.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie



Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
Přečteno: 1242 krát
vygenerovano za: 0.0847 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)