Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Letní Ulice 2
seriál:Ulice
prohlížíte speciální díly počet: 57
seriál Ulice - 2.díl - název: Letní Ulice 2 (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
2
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
50 min.
přidáno dne:
17.07.2010, 23:36:00
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:17
Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena
© CET 21 , spol. s r.o.,
Kříženeckého nám. 1078/5 , Praha 5
Seznam žánrů
Rodinný
Situační komedie
Obsah:

Václav Král si bude dělat starosti o nemocnou manželku. Aby s ní mohl být více, rozhodne se, že místo sebe jmenuje v Království hraček nového ředitele. Dokonce už má i vyhlédnutého vhodného adepta.

Marii Králové se udělá v nemocnici lépe. Její zdravotní stav ale bude nadále velmi vážný. Tak vážný, že jí doktor Sláma doporučí okamžitou operaci i se všemi možnými riziky, jež by při takovém zákroku hrozí.

Oldova provalená nevěra
Mezi Oldou a Jitkou bude panovat kvůli provalenému falešnému alibi obrovské napětí. To se ještě více prohloubí, když Olda manželce omylem pošle milostnou esemesku určenou milence. Před holkami se ale oba dva budou snažit nedat nic najevo, aby Lídě nezkazili její narozeniny. Ta se bude těšit, že si díky narozeninovému příspěvku od rodičů konečně pořídí vysněný foťák. Od táty ovšem místo peněz dostane dárek, který všem vyrazí dech.

Terezina muka ve škole
Tereza se bude doma marně domáhat nákupu nového spodního prádla, jež by jí přidalo na objemu v méně vyvinutých partiích. Nakonec si tajně vypůjčí máminu podprsenku, aby se alespoò trochu vyrovnala své abnormálně vyvinuté spolužačce Gábině. Třídě samozřejmě Terezina proměna neujde i díky psaníčku, které bohužel odchytí profesorka Hejlová. A právě ona odstartuje sled událostí, jež s Terezou pořádně zamávají.


Nový zaměstnanec z kriminálu
Bára si pro samé starosti v práci ani pořádně nevšimne, že se s Terezou něco děje. Do firmy totiž nastoupí nový pracovník, kterého pustili na podmínku z vězení, kde si odpykával trest za zabití. Proti jeho přijetí se samozřejmě postaví ostatní zaměstnanci, hlavně Anča Málková. Synův návrat z vězení těžce ponese také jeho zásadový otec, jenž se nemůže smířit s tím, že syn je vrah.

Boháčův obchod s Lumírem

Petr Boháč podlehne našeptávání ïábla v podobě Lumíra Nykla. Přistoupí na obchod, ve kterém zaprodá za příslib bytu pro manželku důvěrné informace o své firmě. Tím se pokusí vyřešit nepříjemnou situaci vzniklou manželčiným rozchodem s přítelem. S dcerou totiž nemá kam jít, neboť trvalé bydliště jí zůstalo stále u Petra, s nímž se dosud nerozvedla. Petr ovšem nebude tušit, že Lumír si přísun informací pojistí pořádným podrazem.

Lenčiny trable s láskou i penězi
Lenka se dostane do obrovských finančních problémů. Její kolegyně, profesorka Hejlová, jí ze zásady nebude chtít půjčit ani kroku. Jenže pan Pešek bude po Lence nekompromisně vyžadovat doplacení zálohy na nájem. A aby toho nebylo málo, Lenka zjistí, že její princ na bílém koni z Království hraček je ženatý.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie



Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
1. díl
1. díl
1. díl
2. díl
2. díl
2. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
40. díl
41. díl
42. díl
43. díl
44. díl
45. díl
Přečteno: 2038 krát
vygenerovano za: 0.2751 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)