Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Letní Ulice 35
seriál:Ulice
prohlížíte speciální díly počet: 57
seriál Ulice - 35.díl - název: Letní Ulice 35 (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
35
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
50 min.
přidáno dne:
27.08.2010, 21:49:24
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:27
Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena
© CET 21 , spol. s r.o.,
Kříženeckého nám. 1078/5 , Praha 5
Seznam žánrů
Rodinný
Situační komedie
Obsah:

Zuzana opět požádá Bedřicha o pomoc. Barvitě mu vylíčí, jak po ní jde sociálka jenom proto, že František byl často nemocný a nechodil do školy. A protože její byt vypadá, jak vypadá, právem se bude obávat, že jí Františka odeberou z péče.


Bedřich i tentokrát Zuzanu podpoří a okamžitě se vrhne do její záchrany. Tátu pošle s Františkem ven, Zuzanu pozve k němu a spolu pak budou čelit zvídavým otázkám sociální pracovnice. Zuzana se bude opravdu snažit, aby na úřednici udělala dojem. Zaskočený Bedřich se tak kromě jiného dozví, že spolu již plánují i svatbu.


Lenčiny hororové Velikonoce

Lenka se bude o Velikonocích potýkat s obrovským náporem koledníků. Úsměv jí ale zmizí z tváře ve chvíli, kdy k ní vtrhne partička rozjetých maturantů, která překročí všechny meze. Pořádný výprask a polití od hlavy až k patě bude jen začátek Lenčiných velikonočních trampot. Při úprku před halasným povykováním dalších koledníků jí totiž zůstane v ruce klika od koupelny. Lenka se tak zčistajasna stane nedobrovolným vězněm ve vlastním bytě s minimální šancí na brzké vysvobození.


Klářin zájem o Adrianu

Adrianu natolik rozladí náhodné setkání s mámou, že poprosí dědu, aby se přestěhovali někam, kde ji už nepotká. Pan Pešek se ale dcery zastane a požádá Adrianu, aby jí dala čas a šanci. Ale právě to nemá Adriana po předchozích zkušenostech s mámou ani v nejmenším v úmyslu. A to i přes Klářinu snahu si s dcerou promluvit a po dlouhých letech odloučení s ní konečně navázat kontakt.

Steinová hledá spojence
Zdenu Čistou překvapí, když ji ráno před firmou Steinová nabídne spolupráci při přípravě nových kontraktů. Dokonce jí navrhne, že by o tom pan Král ani nemusel vědět. Loajální Zdena ji ovšem odmítne. Zároveò neopomene varovat Krále, když v jeho poště objeví oficiální nabídku Steinové ke spolupráci s Královstvím hraček.


Stránský balí Lenku

Nemocnou Lenku překvapí záplava obrovských kytic, jimiž ji začne zasypávat neznámý ctitel. Lenka bude zpočátku podezřívat Jardu, který o ni bude starostlivě pečovat. Ten se k doručeným kyticím znát nebude, ale vzápětí jí pošle kytici další s jejími oblíbenými růžemi. Nedlouho na to se odtajní i původní tajemný dárce. Spolu s další kyticí Lence nechá doručit i pozvánku na večeři. Jenže Lence se na schůzku s Karlem Stránským nebude chtít jít, protože bude předpokládat, že je ženatý.


Olda na koberečku ve škole

Moničiny obrovské mezery v učivu jen pár týdnů před maturitou přimějí profesorku Hejlovou, aby si do školy pozvala rodiče nezdárné studentky. Olda bude sice srdnatě čelit kantorčiným výtkám, ovšem doma dá potom dceři co proto. Jejich ostřejší výměna názorů tentokrát vůbec nepohne s Jitkou, která bude mít po kontrole na gynekologii úplně jiné starosti.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie



Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
1. díl
1. díl
1. díl
2. díl
2. díl
2. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
40. díl
41. díl
42. díl
43. díl
44. díl
45. díl
Přečteno: 2147 krát
vygenerovano za: 0.1171 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)