Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Letní Ulice 43
seriál:Ulice
prohlížíte speciální díly počet: 57
seriál Ulice - 43.díl - název: Letní Ulice 43 (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
43
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
50 min.
přidáno dne:
27.08.2010, 22:07:57
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:27
Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena
© CET 21 , spol. s r.o.,
Kříženeckého nám. 1078/5 , Praha 5
Seznam žánrů
Rodinný
Situační komedie
Obsah:

Lenka bude stále naštvaná na Karla kvůli tomu, jak rychle si za ni našel náhradu do Vídně. Také mu to dá spolu s Bárou patřičně najevo. Karel ale tentokrát vůbec nebude tušit, na co obě ženy svými jedovatými poznámkami narážejí. Lence předá dárek, jenž jí z Vídně přivezl, a raději odejde.



Stránského služební cestu do Vídně uvede na pravou míru Tomáš. Lenku ubezpečí, že Stránský byl ve Vídni sám. Lenka se bude cítit natolik trapně, že se bude snažit nedorozumění s Karlem co nejdříve napravit. Vydá se za ním do práce v sandálcích, které od něj dostala, aby ho pozvala na usmiřovací večeři. V kanceláři ji ale objeví Diana, kterou Lenka již zahlédla na letišti. Když si Lenka všimne, že má obuté tytéž elegantní sandálky jako ona, bude to pro ni poslední kapka.


Frantovy narozeniny

Lumír dá Zuzaně okamžitou výpověï i přes její ujišťování, že se Zdendou nemá nic společného. Nevrátí jí ani Zdendův „dáreček“ a pohrozí vězením, jestliže najde ve večerce nějaké drogy. Nešťastnou Zuzanu u sebe naštěstí zaměstná Henry. Kvůli absťáku jí ale bude o prvním pracovním dni tak zle, že ji Henry pustí do lékárny. Jenže Zuzana se k němu už nevrátí. Nedorazí dokonce ani domů, kde na ni budou marně čekat zklamaný František s Bedřichem a panem Liškou, aby mohli všichni společně oslavit Františkovy narozeniny.

Nabídka do Německa
Boháč požádá Zdenu Čistou, aby poslala jejich nabídku také německé firmě, která je oslovila, ale není uvedena na seznamu Steinové. Zdena to udělá, aniž by o tom řekla Báře nebo panu Králi. Bára se o nabídce dozví až z briskní reakce firmy. Ta ji velmi překvapí vzhledem ke smlouvě o exkluzivitě pro německý trh, kterou uzavřeli se Steinovou. A bohužel nebude sama.



Petrovy starosti

Petr bude mít plnou hlavu Anežky. Zničehonic se pokazí jejich vztah natolik, že si Anežka začne dlouze telefonovat s mámou a dokonce ji přemluví, aby za ní co nejdříve přijela. Petr Báře přizná, že má pocit, jako by Anežka na Báru žárlila. To mu ostatně potvrdí i samotná Anežka, jež s mámou odjede do Ostravy bez rozloučení.



Konec salonu?

Jitka vzhledem k nemoci Jeníčka odmítne Michalovu nabídku, aby vedla po jeho odjezdu do Paříže salon. Michalovi tak nezbude nic jiného, než zajít za Lumírem a domluvit se s ním na vypovězení smlouvy. To zasáhne především Digi, která tím přijde nejen o místo, ale také o bezvadné lidi kolem sebe.


Lídin guru

Jitku i všechny Farské potěší Lídina návštěva. Ztracená dcera přijede po dlouhé době domů poté, co jí Monika napíše o nemoci Jeníčka. Lída rodinu překvapí oznámením, že by jim ráda představila někoho, kdo jí změnil život. Všichni budou automaticky očekávat, že se seznámí s Lídiným přítelem. Jenže Samuel bude její guru a přijede k nim jen proto, aby pomohl Jitce.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie



Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
1. díl
1. díl
1. díl
2. díl
2. díl
2. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
40. díl
41. díl
42. díl
43. díl
44. díl
45. díl
Přečteno: 1847 krát
vygenerovano za: 0.122 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)