Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Letní Ulice 9
seriál:Ulice
prohlížíte speciální díly počet: 57
seriál Ulice - 9.díl - název: Letní Ulice 9 (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
9
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
50 min.
přidáno dne:
18.07.2010, 11:59:05
Změna dne:
10.12.2010, 00:35:38
Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena
© CET 21 , spol. s r.o.,
Kříženeckého nám. 1078/5 , Praha 5
Seznam žánrů
Rodinný
Situační komedie
Obsah:

Jeřábek si Matějovo tajemství nenechá pro sebe. Prozradí ho Pumrové, která žhavý drb o Matějově milování s Adrianou okamžitě roznese po celé třídě. Psaníčko o sexuálních orgiích těch dvou, jež bude kolovat po třídě, bohužel odchytí profesorka Hejlová.

Přestože Lenka profesorce Hejlové doporučí, aby celou věc nechala být, ona ji začne exemplárně řešit. Podle ní se totiž jedná o zneužití nezletilého chlapce.

Ingrid odhalí Oldovu nevěru
Po Ingridině kousku s Lumírem v ni Michal ztratí důvěru a navrhne jí výpověï. Přestože se Ingrid bude tvářit, že je nad věcí, dost ji to vezme. V této slabé chvilce ji v šatně objeví Jitka, která se ji bude snažit utěšit. Ingridino pozvání na večer ale odmítne kvůli rodině. Jako náhradu ji pozve k sobě domů na večeři. Tak se Ingrid blíže seznámí s Oldou, za nímž se hned následujícího dne vypraví do fitness centra. Tam jí samozřejmě neunikne Oldův příliš důvěrný vztah s jednou z klientek. A nebyla by to Ingrid, aby hned zase nezačala intrikařit.

Zamilovaná Lída
Lída získá díky Michalovi práci fotoreportéra. Hned se s vervou sobě vlastní pustí do prvního úkolu – nafotit celebritu všedního dne. To příliš nepotěší Jitku, protože na Michalův popud si Lída jako celebritu vybere právě ji. Fotkami se pak pochlubí sestře. Jenže Monika si všimne ještě jednoho balíčku, v němž objeví společné fotky Lídy a Michala. Uštěpačné poznámky jí zamrznou na jazyku ve chvíli, kdy zjistí, že Lída je do mámina šéfa opravdu zamilovaná.

Honza chce Digi
Honza se bude snažit sbalit Digi. Ta ho ale s ohledem na zamilovanou Bety několikrát odmítne. Přesto v ní Honzovy city budou pracovat. Bety o tom samozřejmě nebude mít ani tušení. Šťastná ale také nebude, protože Honza se bude na schůzkách často vymlouvat na své kšefty s motorkami a nebude se jí tudíž věnovat tolik, jak by si představovala. Bety ale bude trápit ještě jedna věc týkající se Honzy.

Ultimatum pro Lenku
Na Lenku se sesypou problémy ze všech stran. Profesorka Hejlová jí dá nejprve nekompromisně na výběr – buï škola, nebo její brigáda u Henryho. Vzápětí se ovšem naštvaná Lenka od Jardy Hejla dozví, že nebýt jeho matky, na škole by už dávno nebyla. Kvůli ní se prý Jardova matka dokonce pohádala i s ředitelem. A jako by jeden malér nestačil, u Henryho se objeví Popelková. Jak Lence slíbila, bude dělat vše pro to, aby ji zničila.

Honba za pokladem
Lumír se pustí do výměny stoupaček v Králově domě. Daleko více než vadný odpad ho ale bude zajímat poklad, jenž ve zdech domu ukryl jeho dědeček. Lumírův průzkum neunikne Růže. Okamžitě přispěchá za starým Nyklem, aby ho poprosila o rodinnou památku, kterou si u Nyklova otce za války schovala její rodina.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie



Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
0. díl
1. díl
1. díl
1. díl
2. díl
2. díl
2. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
40. díl
41. díl
42. díl
43. díl
44. díl
45. díl
Přečteno: 1799 krát
vygenerovano za: 0.1185 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)