Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Shalom /Shalom
seril:NCIS: Námoøní vyšetøovací služba
seril NCIS: Námoøní vyšetøovací služba - 71.dl Shalom
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.09.19 - Úterý
esk premira:
2009.07.07 - Úterý
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
71
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Kriminální

Akční

Drama

Mysteriózní

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
071
Kd epizody:
Navy NCIS 071
Pidno dne:
16.05.2010, 21:18:57
Zmna dne3:
17.05.2010, 01:27:52
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Ziva je svědkem teroristického útoku, při kterém zahyne několik lidí. Na místě činu potká a pozná pachatele - Namira Eschela, starého známého z Mossadu. Ziva ho nechá odejít. FBI však z útoku podezřívá Zivu, protože nechala na místě činu své auto. Jsou přesvědčeni, že celý rok, který trávila v NCIS, byla špehem pro Mossad.

Ředitelka Sheppardová přikáže DiNozzovi, aby svému týmu oznámil, že mají zakázano jakkoli se se Zivou spojit bez toho, aby o tom dali vědět FBI. DiNozzo se ovšem tajně spojí se svými spolupracovníky a začnou pracovat na plánu, který má Zivě pomoci.

Vzhledem k tomu, že jakýkoliv kontakt agentů NCIS se Zivou je protizákonný a všem by hrozilo trestní stíhání, obrátí se Ziva na jediného člověka, který jí dokáže pomoct, protože už u NCIS nepracuje - Gibbse.

Ten si zatím užívá bezstarostného důchodu, žádost Zivy ale neodmítne. Vypraví se tedy společně do jednoho z úkrytů teroristů, aby získali důkazy. Tam objeví jednoho z aktérů exploze s kulkou v hlavě a zároveò začne vyzvánět mobil. Ziva si naštěstí včas uvědomí, že je to past, že je sleduje její bývalý společník, který je chce vyhodit do povětří. Podaří se jim najít kameru a místo bezpečně opustit. Gibbs je dočasně jmenován zpět do funkce a vyšetřovatelé mají novou stopu...

Obsah:

Ziva follows a motorbike that has set off her spidey-sense and, as she passes a sidewalk cafe in her car, the cafe blows up, killing two FBI agents. She pursues the villain on foot. When he realizes he's being followed,he turns and looks at her. Ziva recognizes him as a Mossad agent and lets him go. In search of answers, Ziva goes to the Israeli embassy and questions Officer Michael Bashan. He originally believes that Ziva is there because she found out that Mossad had been spying on her apartment. He shows her photos of her and Tony who has "been visiting (her) apartment at least once a week." When she tells Bashan what she saw he is shocked and informs Ziva that the man she saw is supposed to be dead. Bashan tells Ziva that Mossad did not sanction the bombing. He tells her that the FBI issued a warrant for Ziva's arrest because she left her car at the crime scene. Ziva goes on the run, and the FBI moves in on NCIS HQ, on the assumption that Ziva was a double agent. Gibbs, retired to a beach in Mexico, gets a call from Ziva. Against his better judgment, he is lured back to Washington, to help Ziva. Ziva tells him that the NCIS team are hamstrung by the FBI warrant and only he can save her by operating outside the chain of command.

The plot centers on the FBI's race to find Ziva, the NCIS team efforts to secretly help Ziva, and Ziva's efforts with Gibbs to work out whodunit and track them down. The finale is a show-down in a hotel room with the female assassin who is behind the whole deal: the ex-Mossad agent turned out not to be the main baddie. The tiger fight between the two female assassins is ferocious but Ziva keeps taking the kicks and punches until she extracts a confession from the baddie. She then terminates the baddies consumption of air and reveals to Gibbs that she has become an investigator: she wired herself for sound and recorded the confession that proves that Ziva was not the bomber. Gibbs maintains that he has not permanently returned.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
71. dl
William G. Webb
72. dl
Dennis Smith
73. dl
Terrence O´Hara
74. dl
Thomas J. Wright
75. dl
Colin Bucksey
76. dl
James Whitmore Jr.
77. dl
Dennis Smith
78. dl
Thomas J. Wright
79. dl
Terrence O´Hara
80. dl
Dennis Smith
81. dl
Dennis Smith
82. dl
Colin Bucksey
83. dl
Terrence O´Hara
84. dl
Thomas J. Wright
85. dl
Dennis Smith
86. dl
Colin Bucksey
87. dl
James Whitmore Jr.
88. dl
Thomas J. Wright
89. dl
James Whitmore Jr.
90. dl
Dennis Smith
91. dl
Martha Mitchell
92. dl
Thomas J. Wright
93. dl
Terrence O´Hara
94. dl
Dennis Smith

Peteno: 393 krt
vygenerovano za: 0.35454082 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)