Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Trojan Horse /Trojský kùò
seril:NCIS: Námoøní vyšetøovací služba
seril NCIS: Námoøní vyšetøovací služba - 93.dl Trojský kùò
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2007.05.08 - Úterý
esk premira:
2009.12.14 - Pondìlí
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
93
Dl v serii
23
nr:
Seznam nr

Kriminální

Akční

Drama

Mysteriózní

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
093
Kd epizody:
Navy NCIS 093
Pidno dne:
29.05.2010, 18:51:00
Zmna dne3:
29.05.2010, 18:51:00
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Taxikář Joe Kelly přiváží k hlavní bráně NCIS zákazníka. Když ho hlídka chce kontaktovat zjistí, že je mrtvý.

Ředitelka NCIS Shepardová je v Paříži na protiteroristické konferenci Interpolu a Gibbs jí zastupuje. Je to papírování a to Gibbse vůbec nebaví. DiNozzo je vedoucím týmu a vyšetřuje smrt zákazníka na hlavní bráně NCIS. Naleznou u něj seznam několika lidí mezi kterými figuruje i mrtvý zákazník. Gibbs však přebírá vyšetřování. A zároveò Mallard vyhrál sázku, že Gibbs nevydrží ředitelovat více než čtyři dny.

Mezitím La Grenouille dostane informaci o tom, že ředitelka Shepardová hledá generálplukovníka Dimitrie Borova. Rozhodne se, že jí poskytne stopu.

Gibbs nepropustí taxikáře a zjišťuje informace o mrtvém zákazníkovi. Abby, McGee a Davidová provádějí prohlídku taxíku. Taxík je čistý. Dr. Mallard nepřijde na násilný důvod smrti zákazníka.

Asistentka ředitelky sděluje Gibbsovi, že soudce v případu Scolleti povolil obhajobě, aby provedli vlastní balistický test. Gibbs nařídí McGeemu, aby to sdělil Abby, která test prováděla. Ta je rozzlobená, protože si za správností svých testů stojí.

Gibbs opět vyslýchá taxikáře. DiNozzo při vyšetřování zároveò řeší se svou přítelkyní Jeanne koupi domu na společné bydlení. Abby přijde na to, že v krvi mrtvého zákazníka byl saxitoxin, který se vyskytuje v mořských mušlích.

Je večer a technici NCIS opouštějí místnost s důkazy a nechávají na místě i taxík. Jakmile odejdou najednou z předních sedaček vyleze muž, který byl v tajné skrýši pod nimi. Hledá ve skladu důkazní materiály - zbraò z případu Scolleti. Vyměòuje jí za falešnou. V tom vstupuje do skladu Abby, aby si dotyčnou pistoli vzala. Muž se schová. Při odchodu najde Abby na zemi polyuretanovou pěnu. Odchází, ale má podezření. Gibbs mezitím zjistí, že taxikář nevyzpytatelně vozil zákazníka po delší trase. V průběhu výslechu má taxikář telefon a tvrdí, že mu volá manželka. Volá mu však muž z místnosti s důkazy a sděluje mu, že zbraně vyměnil a je potřeba se z NCIS dostat co nejrychleji pryč. Taxikář Gibbsovi přiznává, že se zákazníkem jel delší trasu, ale kdo to neděla? Gibbs svoluje k tomu, aby taxikáře pustili. Abby provádí analýzu polyuretanové pěny, kterou našla ve skladu. McGee mezitím hledá souvislosti mezi mrtvým zákazníkem a dalšími mrtvými ze seznamu, který měl zákazník u sebe. Gibbsovi je jasné, že je někdo odlákal od skutečného důvodu a mrtvý zákazník byla pouze zástěrka. Abby spěchá za Gibbsem, aby mu sdělila, že polyuretanová pěna nalezená ve skladu se shoduje s polyuretanovou pěnou nalezenou v taxíku. Gibbs okamžitě volá na hlavní bránu, aby zastavili odjíždějícího taxikáře. To se jím podaří. Taxikář se přizná, že v sedadle je ukryt Mario Vincetti. Vyjde najevo, že taxikáře podplatili Scolletiho obhájci.

Mezitím Shepardové v Paříži telefonuje Trent Kort, který dostal za úkol od La Grenouilleho, aby pro ní našel generálplukovníka Borova. Domluví si sní schůzku. Shepardová ví, že Kort pracuje pro CIA a je jí divné, že jí CIA najednou pomáhá, když už jí jednou překazila možnost chytit La Grenouilleho. Kort to považuje jako omluvu za staré chyby a předá jí adresu kde Borov pobývá. Je v nemocnici kdesi v Rusku a umírá na rakovinu plic. Shepardová přilétá do Ruska do nemocnice kde leží Borov. Znal se s jejím otcem i když byli na opačné straně železné opony. Shepardová žádá Borova, aby podepsal, že zničil zásoby zbraní Varšavské smlouvy, které se však později objevili v rukou La Grenouilla. Borov sděluje Shepardové šokující informaci. Její otec byl La Grenouillem podplacen a donutil Borova, aby též spolupracoval. Tomu ona nechce věřit. Borov jí sděluje, že se na to může svého otce zeptat sama. Shepardová důrazně naznačuje, že to není možné, protože její otec zemřel před 12 lety. Borov jí odvětí, že její otec stál přesně na tom místě, kde právě stojí ona, před třemi týdny...



Zdroj:

Obsah:

This is the episode where a taxi driver brings a visitor to the gate of the Navy Yard.They find that the man in the backseat is dead. Gibbs has been made the "acting director" in the absence of Director Shephard , but he for sure does not wish to "act" as one. The team has even put up a pool for correctly guessing how many days Gibbs will prevail without working on a case. As it happens that Gibbs would rather work on the dead taxi passenger case rather than do necessary paperwork, much to Cynthia's discomfort.
It turns out that the taxi driver is not innocent (although Ziva has bonded with him and they interview him in the conference room). The man who died is a Yemen national and his embassy is vry anxious to retrieve his body, but Gibbs tells them that based on past evidence of terrorist attacks, NCIS would take its time detecting how he died , as they find out the man has recieved diplomatic favours allowing him to remain in US soil. The car is taken into Abby's workshop which is next to the evidence locker. The driver leaps out from under the back seat. He cuts his way out from inside the bench seat where the seat-stuffing should be and goes into the evidence locker to steal the evidence for an upcoming case. Abby is in momentary peril when she enters the evidence locker, though she is not attacked.
Tony recieves a phone call from Jeanne where she jumps him with the idea of buying a house together , instead of just looking at a bigger apartment. Tony stutters , and excuses himself from the call saying Gibbs is calling him back. Jeanne's colleague suggests her a more subtle approach , which she later tries out when Tony calls her back . Jeanne suggest that they start by looking at options - Tony says he will consider going there.
Abby does spot something that should not be there on the floor in the evidence locker. She discovers that the material on the floor of the locker is stuffing from the car seat and she warns Gibbs, but the car and taxi driver have already been released The driver is in the seat. They tell the guards to stop the cab at the gate and the team rushes up. They get the driver out of the car and we are disappointed to learn that the taxi driver is really a corrupt little man who thought that driving dead people was a good way to pay for his second honeymoon with his wife. Everyone say "Aw shucks."
Jenny in Paris , gets information about a colonel who knew "The Frog" and her father. She visits him in a hospital where he is being treated for lung cancer. She wants him to sign a document but is surprised when she learns from him that her father is alive , whom she believed to have been dead for 12 years.

Dl serilu je v jazycch..
*
Vyslno:
Datum uveden
as
Stanice

14:00 - USA
slo
Nzev
Reie
71. dl
William G. Webb
72. dl
Dennis Smith
73. dl
Terrence O´Hara
74. dl
Thomas J. Wright
75. dl
Colin Bucksey
76. dl
James Whitmore Jr.
77. dl
Dennis Smith
78. dl
Thomas J. Wright
79. dl
Terrence O´Hara
80. dl
Dennis Smith
81. dl
Dennis Smith
82. dl
Colin Bucksey
83. dl
Terrence O´Hara
84. dl
Thomas J. Wright
85. dl
Dennis Smith
86. dl
Colin Bucksey
87. dl
James Whitmore Jr.
88. dl
Thomas J. Wright
89. dl
James Whitmore Jr.
90. dl
Dennis Smith
91. dl
Martha Mitchell
92. dl
Thomas J. Wright
93. dl
Terrence O´Hara
94. dl
Dennis Smith

Peteno: 411 krt
vygenerovano za: 0.634974 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)