Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) CHyťte ho!
rok natočení:1924
film: CHyťte ho! / CHyťte ho! (1924)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
21.04.2014, 08:01:45

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Bláznivá komedie, natočená ve stylu amerických grotesek. Sochař Johnny Miller se vrací s opilými přáteli po večírku domů a sází se, že najde cestu i poslepu. Místo domů se však dostává na hřbitov, kde se schází tlupa zlosynů vedená lupičem Ransdorfem. Protože má Johnny přes ústa ještě šátek, jímž měl předtím zavázané oči, lupiči ho považují za jednoho ze svých a pověřují ho vyloupením vily Franka Sellinse, poručníka zámožného sirotka Lilly Wardové. Dojde k mnoha humorným zápletkám, při nichž poručník například žádá, aby domnělý lupič Johnny ukradl věno jeho schovanky se slibem, že se spolu o lup rozdělí. Johnny se však do Lilly zamiluje a domluví se s ní, že věno opravdu ukradne. Do toho se zaplétají praví lupiči a praví policisté. Lilly je unesena, ale Johnny ji v posledním okamžiku zachrání a vezme ji do své náruče.
================================================================

A mad comedy filmed in the style of American slapstick comedies. Sculptor Johnny Miller returns home with his drunken friends after a party and makes a bet that he can find his way home blindfolded. However, instead of his house, he finds himself in a cemetery where a band of villains led by the burglar Ransdorf are holding a meeting. Because Johnny is still wearing the scarf over his face which had been covering his eyes, the robbers take him for one of them and they want him to rob the villa of Frank Sellins, guardian of the wlalthy orphan Lilly Ward. Various humorous intrigues follow during which, for example, the guardian requests that "burglar" Johnny steal his ward's dowry with the promise that they'll share the loot. Johnny, however, falls in love with Lilly and devises a plan with her whereby he actually steals the money. The real burglars and real policemen become involved in the plot. Lilly is abducted but Johnny saves her at the last moment and takes her into his arms.

================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Námět
Kameraman
Scénarista

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
milenec
padouch
vůdce lupičů Ransdorf
zámožný sirotek Lilly Wardová
strážník#2
detektiv#1
strážník#1

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Lillina chůva
železničář#1
italský kolovrátkář
lupič#1
sochař Johnny Miller



Film je v jazycích..
Němý film

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Němý
Formát obrazu
CDS 35mm

Název
Režie
Přečteno: 623 krát
vygenerovano za: 0.082 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)