Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Last Outpost /Nejzazší výspa
seril:Star Trek: Nová generace
seril Star Trek: Nová generace - 5.dl Nejzazší výspa
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1987.10.17 - Sobota
esk premira:
1994.11.10 - Ètvrtek
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
geron
Epizodu naposledy upravil uivatel:
geron
slo epizody:
5
Dl v serii
5
nr:
Seznam nr

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
25.01.2011, 17:09:13
Zmna dne3:
1295971753
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Enterprise pronásleduje loï Ferengů, kteří z Federační základny ukradli drahé zařízení. Toto setkání s Ferengy je přitom první, i když jsou Ferengové Federaci již známi. Když obě lodě dorazí k pusté planetě Gamma Tauri IV, jsou zastaveny nějakou neznámou energií. Na Enterprise dochází k rychlému úbytku energie, neznámá síla si prohlíží veškerá data v lodní databázi. Posádka nejprve myslí, že touto energií disponuje Ferengská loï, ale po rozhovoru s posádkou Ferengů je zřejmé, že i jejich loï má obdobné problémy. Picard tedy nařídí zjistit všechny dostupné informace o planetě Gamma Tauri IV. Dat vyhledá v databázi, že planeta kdysi bývala základnou říše Tkonů, která již ale zanikla před mnoha tisíci lety.

Je zřejmé, že záhadná energie vychází právě z planety. Picard se pokusí získat Ferengy ke spolupráci na prozkoumání povrchu planety, Ferengové ale ze všeho obviòují právě posádku Enterprise. Záhadná energie začala působit na systémy podpory života obou lodí. Picard vyšle výsadek, kterému velí Riker. Energetické pole planety ovlivòuje transportér, a tak se všichni transportují dolů odděleně a chvíli trvá, než se setkají. Na výsadek po chvíli zaútočí Ferengové a pomocí energetických bičů se jim podaří členy výsadku omráčit. Tasha ale všechny brzy osvobodí. Na Enterprise dále působí vliv z planety, rychle klesá teplota a podpora vzduchu.

Výsadku se dole zjeví tvář, která se představí jako Portál, strážce Tkonského impéria. Brzy se před nimi objeví postava starého strážce, který zjevně netuší, že říše Tkonů dávno zanikla. Strážce se obou skupin ptá, zda říši hledají. Ferengové se ho pokoušejí přesvědčit, že výsadek z Enterprise představuje rasu s nepřátelskými úmysly.

Strážce zaútočí na Rikera svou holí, ale Riker neuhne, ani když se hůl zastaví před jeho tváří. Na strážcův útok odpoví jen slovy, že pouze strach je skutečným nepřítelem každého. Poté je strážce již přesvědčen, že lidstvo je dostatečně vyspělá rasa a osvobodí Enterprise z energetického pole. Riker přemluví strážce, aby propustil také loï Ferengů a oba výsadky se pak vrací na své lodě. Ferengové nakonec vracejí ukradené zařízení.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
Corey Allen
2. dl
Corey Allen
3. dl
Paul Lynch
4. dl
Russ Mayberry
5. dl
Richard A. Colla
6. dl
Rob Bowman
7. dl
Cliff Bole
8. dl
James L. Conway
9. dl
Rob Bowman
10. dl
Cliff Bole
11. dl
Richard Compton
12. dl
Joseph L. Scanlan
13. dl
Rob Bowman
14. dl
Michael Ray Rhodes
15. dl
Paul Lynch
16. dl
Rob Bowman
17. dl
Kim Manners
18. dl
Corey Allen
19. dl
Michael Vejar
20. dl
Rob Bowman
21. dl
Les Landau
22. dl
Win Phelps
23. dl
Joseph L. Scanlan
24. dl
Robert Becker
25. dl
Cliff Bole
26. dl
James L. Conway

Peteno: 149 krt
vygenerovano za: 0.07313085 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)