Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu 11001001 /Heslo
seril:Star Trek: Nová generace
seril Star Trek: Nová generace - 15.dl Heslo
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1988.01.30 - Sobota
esk premira:
1995.01.10 - Úterý
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
geron
Epizodu naposledy upravil uivatel:
geron
slo epizody:
15
Dl v serii
15
nr:
Seznam nr

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
26.01.2011, 09:48:06
Zmna dne3:
1296031686
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

USS Enterprise (NCC-1701-D) přilétá k hvězdné základně 74 nad planetou Tarsus III. Loï má podstoupit sérii testů. Oprava se zaměří také na simulátor, vzhledem k jeho nedávným poruchám. Kapitán Jean-Luc Picard spolu s komandérem Rikerem přivítají na palubě komandéra Flotily Quinterose. Bude řídit proces lodních testů, byl jedním z konstruktérů Enterprise. Doprovázení ho tvorové zvláštní rasy jménem Bynarové. Ti již započali práce na vylepšování palubního počítače. Posádka si tedy může dopřát pár volných dnů.


Riker si v simulátoru nastaví program jazzového baru v New Orleansu, kde potká krásku jménem Minuet. Tuto ženu naprogramovali do simulátoru Bynarové. Riker se s ní dobře baví, Minuet ho zcela okouzlí. Picard na chvíli navštíví simulátorový program také a rovněž podlehne jejímu zvláštnímu šarmu. Dat s Geordim řeší potíže ve strojovně, kde počítač ohlásil závažnou poruchu. Vzhledem k časové tísni je nutná úplná evakuace posádky, a tak ji Dat vyhlásí. Pak přepne loï na automatické řízení a umístí ji do odděleného prostoru na stanici.


Picard s Rikerem se stále baví v simulátoru a nic netuší. Picard na chvíli opustí program a zjistí tak, co se stalo. Loï je již na cestě k domovské planetě Bynarů. Spolu s Rikerem se kapitán vrací do simulátoru a žádají po Minuet vysvětlení. Žena odmítne, že by měla se situací cokoli společného. Picard s Rikerem pak ve strojovně vyhlásí začátek autodestrukčního programu. Na můstku najdou Bynary již téměř umírající. Bynarové loï unesli a přehráli všechny informace z lodního počítače na jejich vlastní počítač. Chtěli zachránit svůj domov. Jejich slunce se proměnilo na supernovu a planetě hrozí zánik. Bynarové prosí důstojníky, aby jejich počítač opět aktivovali. Chtějí do něj nahrát všechna data, uložená v lodním počítači.


Picard s Rikerem nejdříve vypnou autodestrukční program. Aktivace počítače Bynarů se pak úspěšně zdaří a Bynarové vyjadřují vděčnost. Picard se jich ptá, proč jednoduše nepožádali o pomoc. Dostane se mu odpovědi, že se báli jejich odmítnutí. Bynarové se vracejí na základnu převzít za čin odpovědnost. Riker opět vstoupí do simulátorového programu a ke svému překvapení v baru najde místo Minuet úplně jinou ženu.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
Corey Allen
2. dl
Corey Allen
3. dl
Paul Lynch
4. dl
Russ Mayberry
5. dl
Richard A. Colla
6. dl
Rob Bowman
7. dl
Cliff Bole
8. dl
James L. Conway
9. dl
Rob Bowman
10. dl
Cliff Bole
11. dl
Richard Compton
12. dl
Joseph L. Scanlan
13. dl
Rob Bowman
14. dl
Michael Ray Rhodes
15. dl
Paul Lynch
16. dl
Rob Bowman
17. dl
Kim Manners
18. dl
Corey Allen
19. dl
Michael Vejar
20. dl
Rob Bowman
21. dl
Les Landau
22. dl
Win Phelps
23. dl
Joseph L. Scanlan
24. dl
Robert Becker
25. dl
Cliff Bole
26. dl
James L. Conway

Peteno: 231 krt
vygenerovano za: 0.25060391 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)