Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Lonely Among Us
Opuštěný mezi námi usa
seriál:Star Trek: Nová generace

seriál Star Trek: Nová generace - 7.díl Opuštěný mezi námi
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
1987.10.31 - Sobota
Česká premiéra:
1994.11.24 - Čtvrtek
Řada:
1 . sezónu s : 26 díly
Díl v serii
7
Produkční číslo:
Délka dílu:
45 min.
Přidáno dne:
25.01.2011, 17:13:32
Změna dne:
25.01.2011, 17:13:32
Žánr:
Seznam žánrů

Dobrodružný

Sci-fi

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah:

Hvězdná loï Enterprise je na své další misi. Míří k planetě Parliament a přepravuje delegáty dvou znepřátelených planet v systému Beta Renner. Náhle se před lodí objeví zvláštní pásmo energie. Loï jím proletí, ale brzy se zvláštní energie začne objevovat na palubě. Nejdříve zasáhne Worfa a poté i doktorku Crusherovou, která jej ošetřuje. Doktorka se začne chovat podivně, zamíří na můstek, kde se vyptává na systémy navigace lodi. O chvíli později si na to již doktorka nemůže vůbec vzpomenout. Energetická bytost se již mezitím dostala do lodních systémů.

Na lodi se začínají objevovat různé poruchy. Kapitán Picard nařídí zástupci šéfinženýra, aby věc prošetřil. Šéfinženýrův zástupce je později stejnou energií usmrcen. Picard nařídí smrt prošetřit, míní že delegáti znepřátelených planet jsou v ohrožení života. Vyšetřování se ujme Dat, který přitom svým chováním a oblekem imituje detektiva Sherlocka Holmese. Poradkyně Troi se snaží obnovit paměť u Worfa a doktorky Crusherová pomocí hypnózy. Energetická bytost vstoupí do kapitána. Zbytek posádky má podezření na jeho zvláštní chování, protože přikáže letět zpátky k energetickému pásmu. Všechny systémy lodi jsou náhle v pořádku. Kapitán Picard dostane nařízeno, aby se podrobil lékařské prohlídce, ale odmítá.

Když se loï přiblíží k energetickému pásmu, Picard všem oznámí, že při prvním průletu pásmem narazili na jednu cizí bytost a ta se nyní zhmotnila v něm. Pod vlivem bytosti se chce kapitán přepravit do pásma. Ostatní se jej pokouší zastavit, a tak je ohrozí výboji energie na můstku. Spojení s bytostí se nezdařilo, i když se kapitán transportoval z lodi. Troi stále cítí na lodi jeho přítomnost. Kapitán všem dává znamení signály na navigačním panelu. Datovi se pak podaří oddělit kapitána od cizí bytosti a materializovat jej zpátky na loï. Transport dopadne úspěšně a kapitán je v pořádku, ale na bytost si nepamatuje. Bytost zmizela a Enterprise může pokračovat v cestě na Parliament.

Číslo
Název
Režie
1. díl
Corey Allen
2. díl
Corey Allen
3. díl
Paul Lynch
4. díl
Russ Mayberry
5. díl
Richard A. Colla
6. díl
Rob Bowman
7. díl
Cliff Bole
8. díl
James L. Conway
9. díl
Rob Bowman
10. díl
Cliff Bole
11. díl
Richard Compton
12. díl
Joseph L. Scanlan
13. díl
Rob Bowman
14. díl
Michael Ray Rhodes
15. díl
Paul Lynch
16. díl
Rob Bowman
17. díl
Kim Manners
18. díl
Corey Allen
19. díl
Michael Vejar
20. díl
Rob Bowman
21. díl
Les Landau
22. díl
Win Phelps
23. díl
Joseph L. Scanlan
24. díl
Robert Becker
25. díl
Cliff Bole
26. díl
James L. Conway

Přečteno: 200 krát
vygenerovano za: 0.13128996 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)