Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Milenky starého kriminálníka
rok natočení:1927
film: Milenky starého kriminálníka / Milenky starého kriminálníka (1927)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
106 min.
přidal
admin
film přidaný
02.01.2015, 14:37:19

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Továrník Pardon se na plese seznámí s Olgou, dcerou jasnovidky Štefanie Lesczynské. Známost je však přerušena, protože matka s dcerou odjíždějí. O sňatek s Pardonem má zájem Fifi Hrazánková. Pardon poprosí svého strýce Cyrila Pondělíčka, aby dívku přijal místo něho a její úmysl jí rozmluvil. Fifi Pondělíčka svede. Pardon se mezitím náhodou setká s Olgou a Štefanií a nabídne jim přístřeší u Pondělíčka, který se za něj vydává. Pondělíček pozná ve Štefanii svou někdejší lásku, Olga je jeho dcera. Štefanie ho také pozná, Pondělíček však tvrdí, že je lupič Kanibal, o němž se píše v novinách. Pardona, Štefanii a Olgu zavře do sklepa a společně s Fifi prchá. V krčmě se setkávají se skutečným Kanibalem, kterého stíhá policie. Policisté zatknou omylem Pondělíčka. Pardon se za Pondělíčka zaručí. Pravý Kanibal je pak dopaden, Pondělíček si bere Štefanii, přeje štěstí své dceři Olze s továrníkem Pardonem. Fifi je vyléčena ze svých romantických představ.
================================================================

Factory owner Pardon, meets Olga, daughter of clairvoyant Stefanie Lesczynska at a ball. Their brief acquaintance is interrupted when Olga and her mother have to leave. Fifi Hrazánková has her sights set on the elligible Pardon. Pardon asks his Uncle Cyril Ponděliček if the girl could take over his position at work so that she may be dissuaded of her amorous intentions. Fifi seduces Pondělíček. In the meantime, Pardon meets Olga and Stefanie again by chance and offers them a place to stay at Ponděliček's while Pondělíček passes himself off as Pardon. Ponděliček recognises Stefanie as his former lover, Olga is their daughter. Stefanie also recognises him, but Pondělíček declares that he is the thief named Kanibal whom the newspapers are all writing about. He locks Pardon, Stefanie and Olga in the cellar and, together with Fifi, he escapes. In the inn they happen to come across the real Kanibal who is being pursued by the police. The police mistakenly arrest Pondělíček. Pardon explains to the Police who Pondělíček really is. The real Kanibal is then apprehended. Pondělíček then marries Stefanie and they wish their daughter luck with the factory owner, Pardon. Fifi is thus finally cured of her romantic notions.

================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Scénarista
Námět
Kameraman

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Fifi Hrazánková
továrník Pardon

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
vrátný v hotelu
strážce zámeckého parku Alois Pivonka
apač



Film je v jazycích..
Němý film

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Němý
Formát obrazu
CDS 35mm

Název
Režie
Přečteno: 312 krát
vygenerovano za: 0.3164 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)