Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Loupežník
rok natočení:1931
film: Loupežník / Loupežník (1931)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
85 min.
přidal
admin
film přidaný
28.06.2015, 01:52:01

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Mimi žije se svými rodiči a služkou Fankou ve vile u lesa. Jednou, když rodiče odjedou, přijde za Mimi myslivec a dvoří se jí. Na pasece musí nouzově přistát letadlo a z něho vystoupí mladý muž, kterému se Mimi zalíbí a i ona je jím okouzlena. To vyprovokuje myslivce tak, že po Loupežníkovi, jak mladíka nazval, vystřelí. Poraní ho a to jen posílí Mimin cit. V noci za ní mladý muž přijde a oba si vyznají lásku. V tu chvíli se vrátí rodiče a Mimi musí slíbit, že se už s Loupežníkem nesejde. Hned druhý den však slib poruší. Mezi Loupežníkem a otcem dojde k hádce. Po ní Loupežník vnikne do domu a zamkne se tam s Mimi. Fanka vzbouří celé město, všichni se shromáždí před vilou, ale Loupežník se nechce vzdát. Nakonec přijedou vojáci, vyhodí zeï do povětří a Loupežník uteče k letadlu. Hodí Mimi kvetoucí snítku a slibuje, že se pro ni vrátí. Teprve teï si Fanka uvědomí, že Loupežníka nenáviděla, protože jí připomněl ztracené mládí, a otec pochopí, že mládí a láska se nedají zlomit.

================================================================

Mimi lives with her parents and the maid Fanka in a villa near the forest. One day, a gamekeeper comes to court Mimi when her parents are away. A plane has to make an emergency landing in the clearing and out steps a young man who is immediately taken with Mimi; she, too, is charmed by him. This provokes the gamekeeper who shoots the Robber, as he calls the pilot. The young man is wounded, but this only strengthens Mimi's love. The young man comes to her during the night and they declare love for each other. At that moment her parents return home and Mimi must promise not to see the Robber anymore, however she breaks this promise the very next day. An argument ensues between the Robber and Mimi's father. The Robber gets into the house and locks himself in with Mimi. Fanka rouses the whole town and everyone assembles in front of the villa but the Robber will not give himself up. Finally, the soldiers arrive, they blow up one of the walls and the Robber flees to his plane. He throws Mimi a spray of blossom and promises to come for her. It is only now that Fanka realises she had despised the Robber since he reminded her of her lost youth in turn, Mimi's father learns that youth and love cannot be broken.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Kameraman

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
velitel veteránů
velitel hasičů
dědeček kolovrátkář
učitel

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
dělostřelec
lékař
starosta
kostelník
kočí
zahradník Šefl



Film je v jazycích..
Čeština (1931)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1931)
Formát obrazu
1.20 : 1 (1931)
CDS 35mm (1931)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1931
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 372 krát
vygenerovano za: 1.4173 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)