Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (org./cz) Er und seine Schwester / On a jeho sestra
rok natočení:1931
film: Er und seine Schwester / On a jeho sestra (1931)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
90 min.
přidal
admin
film přidaný
25.07.2015, 21:13:23

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Muzikál
info zde :
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Listonoš Brabec je pro svůj smysl pro humor vítaným hostem revuálního divadla, jehož řediteli Holtovi každý den nosí psaníčka od ctitelek. Mezi Holtovy fanynky patří také Brabcova sestra Anny. Dívka by chtěla k divadlu, ale zatím pracuje jako panská u herečky Veldenové. Právě se zkouší nová revue, jméno autora je tajné. Veldenová vrátí těsně před premiérou roli, protože se jí nezamlouvá. Pohotový Brabec představí řediteli sestru, která umí všechny úlohy nazpamě. Anny je přijata, jen je třeba svolení autora. Brabec zjistí, že jím je ministr pošt, který se zúčastnil jedné pošácké zábavy a jemuž se sestřino ochotnické vystoupení velmi líbilo. Svolení tedy Anny získá snadno, ale její bratr musí čelit dalším komplikacím. V kritické chvíli divadlo opustí většina personálu. Brabec pohotově obsadí uvolněná místa svými přáteli listonoši. Představení má nakonec nečekaný úspěch a všichni jsou spokojeni.
================================================================

The postman Brabec is known for his sense of humour and is a welcome guest at the music-hall to whose director Holt he brings daily letters from female admirers. His fans include Brabec's sister Anna who would like to perform in the theatre but works instead as a chamber maid for the actress Veldenová. A new number is being rehearsed at the music-hall but the name of the author is kept secret. Veldenová turns down her role just before opening night as it does not appeal to her. Brabec, always at the ready, presents his sister to the director; she has learned all the roles by heart. Anna is accepted for the role but they have to get the consent of the author. Brabec discovers that the man in question is the post minister who had attended a postmen's party. He had seen his sister's voluntary performance and liked the way she acted her part. Anna easily gets the role but her brother has to face other complications. Most of the staff leave the theatre at the crucial moment. Brabec, always prepared, fills all the vacant positions with his postmen friends. The performance enjoys great success and everyone is satisfied with the outcome.

================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Kameraman
Scénarista
Střih
zpívá

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Anny, Spatzova sestra
Brabcův soused

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
inspicient
čtenář novin#1
zaměstnanec divadla#1
listonoš



Film je v jazycích..
Němčina (1931)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Formát obrazu

Název
Režie
Přečteno: 370 krát
vygenerovano za: 0.2296 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)