Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Osada mladých snů
rok natočení:1931
film: Osada mladých snů / Osada mladých snů (1931)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
91 min.
přidal
admin
film přidaný
30.07.2015, 22:54:34

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Nasa odjíždí každou sobotu z města do přírody do Osady mladých snů. Člen osady Sam přivede jednoho večera do tábora hosta, který se představí jako Bill Stín a všechny upoutá, ačkoli o něm nic nevědí. Nasa o něj začne jevit zájem, ale on se k ní chová chladně. Večer Bill osadu často opouští a dívka se rozhodne zjistit, kam chodí. Vidí ho vejít do vily dr. Bolara. Nastini rodiče neradi vidí dceřino trampování a chtějí ji provdat za dr. Bolara. Nasa zjistí, že dr. Bolar je sám Bill a nebrání se proto jejich rozhodnutí. Zatím však Bill odjede do Afriky a napíše Nastě dopis na rozloučenou, v němž ji žádá, aby byla jeho bratrovi dobrou ženou. Dívka ze své nešastné lásky onemocní a její nastávající odstoupí od sňatku, protože si uvědomí, že došlo k omylu. Časem lékař dovolí, aby Nasa odcestovala do Alžíru. Tady si konečně dvě milující bytosti padnou do náruče.

================================================================

Every Saturday Nasa leaves town and heads off to the countryside to the Summer Camp of Young Dreams. One evening, Sam, a member of the company there, brings a guest to the camp who introduces himself as Bill Stín; everyone is captivated by him although they know nothing about him. Nasa starts to take interest in him but he behaves coldly towards her. Bill frequently leaves the camp in the evenings and the girl decides to follow him to find out where he goes. She sees him enter the villa of Dr Bolar. Nasa's parents dislike her going on these hiking expeditions and are trying to marry her off to Dr Bolar. Nasa discovers that Dr Bolar is, in fact, Bill, thus she willingly goes along with their wishes. Bill, however, leaves for Africa in the meantime and writes Nasa a letter of farewell in which he asks her to be a good wife to his brother. The girl becomes lovesick and her husband-to-be calls off the wedding, believing a mistake has been made. After some time the doctor allows Nasa to travel to Algiers where the lovelorn couple fall into each other's arms.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Kameraman
Scénarista

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
bankéř Sychra
šerif osady Hudson Tom


Film je v jazycích..
Čeština (1931)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1931)
Formát obrazu
CDS 35mm (1931)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1931
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 296 krát
vygenerovano za: 0.226 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)