Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Divoká holka
rok natočení:1965
film: Divoká holka / Divoká holka (1965)
Základní info k filmu
typ filmu: Studentský film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
15 min.
přidal
admin
film přidaný
21.02.2021, 17:52:22

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Mladá žena stráví večer se třemi lodníky různého věku. Všichni se opijí a odejdou do staré lodi. Loï je vytažena na břeh a muži v ní zřejmě občas přespávají. Muži touží po milování se ženou, ale ta je nekompromisně odmítá. V alkoholickém oparu muži i žena vzpomínají na významné zážitky z dřívější doby a zároveň si představují svůj život v nejbližší budoucnosti. S pokračující nocí narůstá mezi muži napětí, zvyšované provokativním chováním mladé ženy. Nakonec se nejmladší popere s nejstarším a muž středního věku mezitím získá ženu pro sebe. Dva zklamaní jsou zprvu velmi rozhněváni, ale postupně se uklidní. Je ráno, žena musí do práce. Rozloučí se a na silnici stopuje auta, aby se dostala včas do nemocnice, kde cvičí s těhotnými ženami.

================================================================

A young woman spends the evening with three boatmen of various age. They all get drunk and go to an old boat. The boat has been pulled onto the river bank and the men obviously use it to sleep in occasionally. The men hanker after the woman but she uncompromisingly refuses them. In their alcoholic haze, they all recall the important things in their pasts and imagine their lives in the near future. As the night progresses, tension grows between the men, and is exacerbated by the young woman's provocative manner. Finally the youngest man starts a fight with the oldest, while the middle-aged man wins the woman over for himself. The two disappointed men are extremely angry at first, but calm down slowly. It is morning and the woman must go to work. She says her goodbyes and hitches a ride to be on time at the hospital where she coaches pregnant women in their exercises.

================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1965)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1965)
Formát obrazu
CDS 35mm (1965)

Název
Režie
Přečteno: 78 krát
vygenerovano za: 0.3979 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)