Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Čekají na Godota
rok natočení:1965
film: Čekají na Godota / Čekají na Godota (1965)
Základní info k filmu
typ filmu: Studentský film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
29 min.
přidal
admin
film přidaný
01.01.2021, 17:34:38

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Drama
Drama
info zde :

Obsah filmu:

Večer před odjezdem do základní vojenské služby uspořádají rekruti mejdan na rozloučenou. Vojtovi rodiče odjeli na chatu a tak mají celý byt k dispozici. Popíjejí, diskutují, tancují, a čekají na posledního kamaráda. K jejich společnosti patří také dívky. Mezi nimi je i Helena, kterou má rád Petr. Chtěl by se s ní milovat, ale dívka ho odmítne. Jeden z chlapců měl přinést víno, ale objeví se s dvěma kapry. Možná, že by si na nich pochutnali, ale nikdo neumí a nedokáže kapry zabít. Všichni se snaží být veselí, ale chlapcům se na vojnu moc nechce. Takže hrají trochu hru s osudem. Jestli ten, na koho čekají, do rána přijde, na vojnu se nejde. Noc uplývá, je ráno, chlapci musí narukovat.

================================================================

The night before they leave for the army to begin their military service, a group of recruits organize a farewell party. Vojta's parents have left for the family cottage, and the boys thus have the apartment to themselves. They drink, talk, dance and wait for the last friend. There are also girls in their company. Among them is Helena, fancied by Petr. Petr would like to make love with her but the girl turns him down. One of the boys was supposed to bring wine but appears with two live carp. They may even relish the fish but nobody is able to kill them. Everybody tries to be jolly but the boys do not feel like going to the army. And so they play on fortune a bit - if the friend who they are waiting for comes by the morning, they are not going to leave. The night passes by, the morning comes and the boys have to join up.
================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1965)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1965)
Formát obrazu
CDS 35mm (1965)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1965
Distributor
Československo
Kino

1965
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 103 krát
vygenerovano za: 0.2545 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)