Nick:
Heslo:
Registrace
Nzev dlu Sklenìný Onix /The Crystal Onix
seril:Pokémoni

<<== 1 . srie

prohlte: 2 . seznu s : 35 dly

3 . srie ==>>

seril Pokémoni - 87.dl The Crystal Onix
Aternativn nzvy epizody
クリスタルのイワーク
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Pokémoni

Datum premiry:
1999.03.11 - Ètvrtek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:

admin

Epizodu naposledy upravil uivatel:

admin

slo epizody:
87
Dl v serii
6
nr:
Seznam nr

Animovaný

Dobrodružný

Fantasie

Komedie

Rodinný

Produkn slo:
POI-006
Kd epizody:
EP087
Pidno dne:
04.12.2010, 22:44:09
Zmna dne:
20.06.2013, 10:45:33
Dlka dlu:
30.min
Obsah:

Ash, Misty a Tracey právě jedou na Laprasovi směrem k dalšímu ostrovu. Jejich pozornost upoutá láhev se vzkazem, který sděluje, že pokud někdo našel Skleněného Onixe, má kontaktovat Marissu z Růžicového ostrova. Ash se diví, že existuje Skleněný Onix a poté mu to Tracey, jakožto zkušený pozorovatel Pokémonů potvrzuje. Tak se všichni vydávají na Růžicový ostrov, který se nachází poblíž.

Když jde Ash s přáteli po ulici na ostrově, upoutají ho samé krámky, které prodávají skleněné výrobky. Tracey mu povídá, že Růžicový ostrov je znám skleněnými výrobky. Poté se naši hrdinové stanou svědky hádky mezi malou holkou a nějakým chlápkem. Ten říká, že obchod jejího bratra je prázdný, jsou tam samé blbosti a brzy zkrachuje. Ash se samozřejmě do hádky vetře a zjišťuje, že tato holčička je onou Marissou, od které našli vzkaz. Ta je ovšem trochu smutná, že Skleněného Onixe neviděli. Poté je ale zavádí za svým bratrem Mateem. Tento skoro už dospělí chlapík je hrozně nespokojený se svými skleněnými výrobky-sošky Pokémonů. Mateo našim hrdinům vypráví, že jeho děda vyráběl dokonalé skleněné podobizny Pokémonů a měl kupu inspirace, kterou získal pozorováním bájného Skleněného Onixe. Mateo by ho chtěl také vidět a polapit, aby získal inspiraci a dokázal stejně živé sošky Pokémonů, jako jeho všemi uznávaný děda. Ashovi si sice Mateovi výrobky líbí, ale když zkušený výrobce skla bez inspirace tvrdí, že jsou hrozné, tak má nejspíš pravdu.

Mezitím se na ostrov dostávají Rakeťáci s jakými jinými úmysly, než Skleněného Onixe chytit.

Naši hrdinové s Marissou a Mateem se vydávají na cestu s jediným cílem-najít skleněného Onixe. Tracey vysílá Venonata. Před jeho radarovým zrakem ukáže skleněnou sošku Onixe a chce, aby zde našel něco, co by se tomu podobalo. Venonat ovšem naše hrdiny zavede k hroudě kamení, které Onixe připomíná. Traceyho Venonat zklamal a tak vysílá Marilla, vodního Pokémona, u kterého chce při hledání Onixe využít jeho skvělého sluchu. Poté mu pustí nahrávku Onixova řevu a Marill přivádí naše hrdiny na správnou cestu. Po chvilce se dostávají před menší ostrov, který od toho velkého, na kterém jsou, odděluje mořská voda. Za chvilku ale začne odliv a tak naši hrdinové zjišťují, že tento ostrůvek je spojen s Růžicovým ostrovem, ale cesta, která je spojuje není většinou vidět. Tak se Ash, Misty, Tracey, Marissa a Mateo rozeběhnou směrem k ostrůvku. Vzápětí všichni spadnou do díry, kterou nevykopal nikdo jiný než Rakeťáci. Ti se pochlubí s plány na ukradení skleněného Onixe a odcházejí, aby mohli své plány uskutečnit. Po chvilce se samozřejmě naši hrdinové dostávají z jámy a běží směrem k ostrůvku. Zde najdou před vchodem do jeskyně Rakeťáky v nepředvídatelných pozicích. Meowth je chycen lanem za nohu, Jessie v kleci a James se snaží nespadnout do jáma, a tak je přes ní natáhlý a drží se okrajů. Jak se Ash s přáteli dozvídá, Rakeťáci tu na ně chtěli udělat mnoho pasti, ale nakonec se do nich chytily sami. Nyní ale naši hrdinové vchází do jeskyně, ve které by podle Marilla měl Onix být. Jak všichni posléze pozorují, jeskyně je obrovská, zdobí ji krystaly a uprostřed se nachází menší jezero. Sklenění Onix, žijící po vodou "jezera" na sebe nenechá dlouho čekat a brzy se objeví. Zatímco na něj všichni s údivem zírají, Mateo začíná s ním zápasit.

Nejdříve povolává Cloystera doufaje že je ve výhodě. Ale tohle není normální Onix, nýbrž skleněný, a tak na něj nemají Vodní útoky účinek a Clyster je brzy poražen. Nyní ale Mateo povolává "pana Skláře", svého Charmeleona. Onix na Charmaleona hází kusy křišťálu, ale Ohnivec se vyhýbá. Poté používá Plamenomet (Firethrower) a poté ještě Útok žhavým popelem (Ember) což vypadá, jako by použil Ohnivý vír. Ale na to je Onix poražen a Mateo si ho chystá chytit. Nyní ale následuje scéna, při které se Mateo dívá Onixovi do očí a to se neustále odráží. Poté Onix spadne na vodu. Ash říká Mateovi, aby si Onixe chytil, ale ten už inspiraci má a tak ho zde chce ponechat v divoké formě.

Poté začne Mateo vyrábět za pomocí Charmeleonova ohně (proto ta přezdívka "pan sklář") krásné a živé skleněné sošky Pokémonů a Ashovi jako veliké díky předá skleněnou malou sošku Pikachu. Poté naši hrdinové opouštějí ostrov.


Konec

Obsah:

While riding around the Orange Islands on his Lapras, Ash finds a mysterious message in a bottle that says "If you know anything about a Pokémon called the Crystal Onix, let me know right away," which leads the gang on a new adventure. Ash, Misty and Tracey travel to Sunburst Island, which is famous for it's artists and glassblowers. They meet a struggling young shopkeeper named Mateo who’s seeking inspiration from a Legendary Crystal Onix. Having been unable to find this special Pokémon, Ash and his friends decide to help him in his search. Team Rocket arrives on Sunburst Island as well and are in awe of the glass shops. Jessie and James start picking up various pieces and admiring them. Meowth yells at them to knock it off, causing Jessie and James to break the glass items they were holding. The shopkeeper puts them to work since they don't have the money to pay him back for the items they ruined. They overhear the shop owner and another employee mock Mateo for searching for the Crystal Onix. Team Rocket becomes interested and they leave in search of it.

Tracey sends out Venonat to help find the Crystal Onix. Mateo holds up the statue of the Crystal Onix his grandfather sculpted and Venonat scans the image. The group is lead to a series of rocks that are shaped like the body of an Onix. Disappointed, Tracey recalls Venonat and sends out Marill. Tracey plays Marill a recording of Onix's cry and Marill quickly detects something. Marill leads them to a body of water and points across the water to a small island with a cave. The water begins to part and a clear path to the cave is shown. They fall in to a hole Team Rocket had dug to keep them away from the Crystal Onix. After reciting their motto, Team Rocket run off to find the Crystal Onix. Ash and friends climb out of the hole and set off after them. Once they get to the opening of the cave, they discover Team Rocket got caught in their own traps. Misty refuses to help them and they all enter the cave. At the end of the cave they come across a lake. Marill dives in this lake, it's tail bobbing above the surface. Marill hops out of the water and then the Crystal Onix bursts out. Team Rocket shows up, free from their traps. Jessie and James send out Arbok and Victreebel in attempt to catch the Crystal Onix. Ash and Misty send out Pikachu and Staryu to counter attack. Staryu and Pikachu attack Team Rocket, then the Crystal Onix smacks them in to a blast off. Mateo sends out Cloyster to battle Onix, remarking that Onix is weak to Water-types. Cloyster's water attacks prove to be useless against the Crystal Onix, so Mateo sends out Charmeleon. Charmeleon uses Ember and the Crystal Onix is engulfed in flames. Mateo stares at the Crystal Onix, who returns his stares. The Onix then faints in to the water. Ash calls out at Mateo to catch it but Mateo says he doesn't need to, he has found inspiration through the Crystal Onix. The Crystal Onix dives back in to the water. Back at his shop, Mateo and Charmeleon are busy making a glass figurine. Ash and his friends wave goodbye to Mateo and Marissa. Mateo made Ash a lifelike glass sculpture of Pikachu.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info

Spojené státy americké

slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v skr
82. dlHrùza ve vzduchu
A Scare in the Air
´´Shimura Izumi´´1999.02.04 - Ètvrtek
POI-001
83. dlProblémy s Pokéballem
PokéBall Peril
´´Fujita Munekatsu´´1999.02.11 - Ètvrtek
POI-002
84. dlZtracený Lapras
The Lost Lapras
´´Sakai Hiroshi´´1999.02.18 - Ètvrtek
POI-003
85. dlNebezpeèné vlny
Fit to be Tide
´´Kajiura Shinichiro´´1999.02.25 - Ètvrtek
POI-004
86. dlVzpoura Pikachu
Pikachu Re-Volts
Akihiro Tamagawa1999.03.04 - Ètvrtek
POI-005
87. dlThe Crystal Onix
Sklenìný Onix
Izumi Shimura1999.03.11 - Ètvrtek
POI-006
88. dlVšechno je rùžové
In the Pink
Yûsaku Takeda1999.03.18 - Ètvrtek
POI-007
89. dlNebezpeèné krunýøe
Shell Shock!
Toshiya Yamada1999.03.25 - Ètvrtek
POI-008
90. dlZápas na plovoucím divadle
Stage Fight!
Shin´ichiro Kajiura1999.04.01 - Ètvrtek
POI-009
91. dlSbohem Psyducku
Bye Bye Psyduck
Masaaki Iwane1999.04.08 - Ètvrtek
POI-010
92. dlVyjímeèná Joy
The Joy of Pokémon
Izumi Shimura1999.04.15 - Ètvrtek
POI-011
93. dlManévry na Pupkovém ostrovì
Navel Maneuvers
Yusaku Takeda1999.04.22 - Ètvrtek
POI-012
94. dlSvaèinový útok
Snack Attack
Masayuki Fujita1999.04.29 - Ètvrtek
POI-013
95. dlA Shipful of Shivers
A Shipful of Shivers
Kiyotaka Itani1999.05.06 - Ètvrtek
POI-014
96. dlMòau vládcem
Meowth Rules!
Yuji Asada1999.05.13 - Ètvrtek
POI-015
97. dlTraceyho nový kamarád
Tracey Gets Bugged
Osamu Inoue1999.05.20 - Ètvrtek
POI-016
98. dlBájeèné volno
A Way Off Day Off
Izumi Shimura1999.05.27 - Ètvrtek
POI-017
99. dlZápas na Mandarinkovém ostrovì
The Mandarin Island Miss Match
Sato Yamamoto1999.06.03 - Ètvrtek
POI-018
100. dlKdepak jsi, Pokémone
Wherefore Art Thou, Pokémon?
Yusaku Takeda1999.06.10 - Ètvrtek
POI-019
101. dlHijé, malý Pokémone
Get Along, Little Pokémon
Katsutoshi Kobayashi1999.06.17 - Ètvrtek
POI-020
102. dlPodivná pøíšera
The Mystery Menace
Izumi Shimura1999.06.24 - Ètvrtek
POI-021
103. dlNápadník pro Misty
Misty Meets Her Match
Shin´ichiro Kajiura1999.07.01 - Ètvrtek
POI-022
104. dlVelké problémy
Bound For Trouble
Masaaki Iwane1999.07.15 - Ètvrtek
POI-023
105. dlZamražený Charizard
Charizard Chills
Yusaku Takeda1999.07.22 - Ètvrtek
POI-024
106. dlVodní dobrodružství
The Pokémon Water War
Izumi Shimura1999.07.29 - Ètvrtek
POI-025
107. dlZápas o potravu pro pokémony
Pokémon Food Fight!
Masaaki Iwane1999.08.05 - Ètvrtek
POI-026
108. dlDvojité problémy
Pokémon Double Trouble
Sato Yamamoto1999.08.12 - Ètvrtek
POI-027
109. dlPodivný pozorovatel
The Wacky Watcher!
Katsutoshi Kobayashi1999.08.19 - Ètvrtek
POI-028
110. dlOmraèující pyl
The Stun Spore Detour
Masaaki Iwane1999.08.26 - Ètvrtek
POI-029
111. dlKoneènì turnaj!
Hello, Pummelo!
Shinichiro Kajiura1999.09.02 - Ètvrtek
POI-030
112. dlDragonite pøichází
nter The Dragonite
Yusaku Takeda1999.09.09 - Ètvrtek
POI-031
113. dlA žije Lapras
Viva Las Lapras
Izumi Shimura1999.09.16 - Ètvrtek
POI-032
114. dlPodzemní zápas
The Underground Round Up
Sato Yamamoto1999.09.23 - Ètvrtek
POI-033
115. dlStanový útok
A Tent Situation
Yusaku Takeda1999.09.30 - Ètvrtek
POI-034
116. dlDávný protivník
The Rivalry Revival
Katsumi Hashimoto1999.10.07 - Ètvrtek
POI-035

<<== 1 . srie

prohlte: 2 . srii s : 35 dly

3 . srie ==>>


Peteno: 441 krt
vygenerovano za: 3.29198503 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)