Nick:
Heslo:
Registrace
Nzev dlu Tracey Gets Bugged /Traceyho nový kamarád
seril:Pokémoni

<<== 1 . srie

prohlte: 2 . seznu s : 35 dly

3 . srie ==>>

seril Pokémoni - 97.dl Traceyho nový kamarád
Aternativn nzvy epizody
ストライクせんしのほこり
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Pokémoni

Datum premiry:
1999.05.20 - Ètvrtek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:

admin

Epizodu naposledy upravil uivatel:

admin

slo epizody:
97
Dl v serii
16
nr:
Seznam nr

Animovaný

Dobrodružný

Fantasie

Komedie

Rodinný

Produkn slo:
POI-016
Kd epizody:
EP097
Pidno dne:
01.01.2011, 14:38:17
Zmna dne:
01.01.2011, 14:38:17
Dlka dlu:
30.min
Obsah:

Ash, Misty a Tracey se jako obvykle plaví na Laprasovi. Po chvilce uvidí v dáli ostrov a tak přistanou. Ash klasicky vrátí Laprase do PokéBallu a jelikož kolem Misty zrovna prolétne Beedrill, Tracey konstatuje, že se ocitli na ostrově který je znám jako ráj hmyzích PokéMONů. Ash se tedy rozhodne několik jich chytit (zajímavá myšlenka, protože už dlouho žádného PokéMONa nechytil). Naši přátele se vydávají na lov. Tracey vypustí z PokéBallů Venonata a Marril, kteří jim mají svými schopnostmi pomoci v chytání. Po chvilce oba něco zaujme a tak se Tracey podívá co. Dalekohledem záhledne ve křoví hejno Caterpie. Ashe to samozřejmě nenechá chladným a tak se rozhodne je chytit. Misty ho ale odtáhne pryč při děsivé vzpomínce na první setkání s Caterpie (chudák, málem umřela strachy:o)). Misty odchazí pryč, když v tom z křoví vyskočí Pinsir. K smrti vyděšená Misty utíka pryč.

Když v tom Venonat a Marril zachytí něco v křoví blíže u nich…


V křoví zde leží vážně zraněný Scyther. Zdá se, že je v bezvědomí, když v tom najednou otevře oči. Tracey se mu pokusí pomoct, ale jakmile se k němu přiblíží, Scyther s vzepětím všech sil odskočí pryč. Ashe napadne, že kdyby ho chytili do PokéBallu, mohli by ho odnést do střediska kde ho vyléčí. Hodí tedy po něm PokéBall, ale Scyther ho odrazí. Ash tedy povolá Pikachu, aby mu dal bleskovou ránu a tak ho ještě více oslabil. Vtom ho ale Tracey zastaví a řekne že se o to postará. Nakonec Scythera, který se pokouší vzlétnout, uspí pomocí Venonatova Spacího prášku (SleepingPowder) a chytí si ho.


Rakeťáci mezitím nevzrušeně krouží v balónu po ostrově, když v tom prolétne né kolem, ale skrz balón Beedrill. Rakeťáci přistanou celkem tvrdě. Hned i všimnou Scythera, který se před nimi objevil. Bohužel pro ně, není sám…

Po chvilce "odvážného" útěku se zastaví a Meowth s Jamesem si všimnou, že Jessie už nemá své dlouhé vlasy. Ona zuří - vzpomene si na toho Scythera, kterého uviděli jako prvního a jak po nich sekal a okamžitě se rozběhně zpět. Meowth s Jamesem jí ale uklidní a vysvětlí jí plán jak nejenom tohle Scytherům oplatit, ale taky všechny pochytat.

Rakeťáci se vrátí zpátky a uvidí Scythery jak se koupou. Jessie okamžitě vyskočí ze křoví s tajnou zbraní (nějakej slizomet či co) a se slovy "Tady máte!" vystřelí. Scythery střela zasáhne a ani jeden se nemůže hýbat.


Ve středisku mezitím sestra Joy našim hrdinům říká, že "Jediná možnost, jak najít takhle starého Scythera poraženého je možnost jeho prohry v zápase o vedení hejna. Takový zápas nastane, když mladší a sebevědomější Scyther vyzve starého vůdce na zápas. A někdy vyhraje mládí dokonce i nad tou největší zkušeností. Takto poražený Scyther musí hejno opustit a jakmile se zotaví, může ještě vyžádat odvetu. Pokud i potom prohraje, musí žít sám."

Zdá se, že Scytherovi se zatím udělalo lépe, sestra Joy mu tedy sundá obvazy. Jakmile to ale udělá, Scyther odlétá pryč. Naši hrdinové se vydávají za ním.


Naštvaná Jessie se už těší, co všechno udělá Scytherům, kteřý jsou v síti, za to, co oni udělali jí. Překvapivě dokáže nahnat strach i tak silným PokéMONům…

Když v tom se nejednou na scéně objeví Traceyho Scyther a přesekává síť. Rakeťáci se diví, přece ani jednoho nevynechali. Scyther chce bojovat, ale Rakeťáci se mu vysmývají do očí. V ten moment přijdou na scénu naši přátelé. Ash chce použít Pikachu, ale než stačí zaútočit, zahalí je Weezingova Kouřová clona (?). Scyther ale použije Šermový tanec (Swords Dance) a kouř odvane. Bohužel nevypadá na to, že bude mít dost sil na zápas. Přesto chce zápasit. Rakeťáci vypouštějí všechny své PokéMONy. Ash a Pikachu chtějí Scytherovi pomoci, ale nejdříve Scyther a pak i Tracey je zastavují. Scyther tedy bojuje. Postupně překoná Lickitunga, Weezinga, Victrebella i s jeho Listovou břitvou (Razor leaf), ale Arbok je nad jeho síly. Už to vypadá, že ho Arbokuv Jedový útok (Poison sting?) dostane, ale v poslední chvíli ho zastaví nový vůdce hejna.

Rakeťáci tedy na Scythery vyšlou všechny své PokéMONy, ale nový vůdce Traceyho Scythera odrazí do vzduchu a ten použije Řezavý útok (Fury swipes?) a všechny PokéMONy porazí. Nakonec je ještě Pikachu zpraží svou Bleskovou ránou (ThunderShock nebo ThunderBolt) a "Rakeťáci zase mizí se scény…"


Scyther se pak rozloučí s hejnem a vrátí se do Traceyho PokéBallu. Tracey tedy chytil Scyhera. Bohužel, to klasické natažení ruky jak to dělá Ash mu nejde a tak se ho to Ash pokouší naučit…

Obsah:

Ash and his friends arrive on Murcott Island. At the beach, Ash recalls his Lapras as Tracey brings out Marill and Venonat, excited to visit the island. Misty ducks at a passing Beedrill due to her fear of bugs. Tracey reveals that the island is famous for housing plenty of Bug-types. Misty wants to stay on the beach to avoid exploring as Ash tells Tracey of her fear. Tracey taunts her by calling her a chicken, persuading her to follow.

The group walks along as Tracey's Pokémon sense something nearby. Tracey uses his binoculars to spot a group of Caterpie. Ash wants to catch one, but Misty pulls him away. Tracey warns her of a Pokémon in her path as she stumbles across a hiding Pinsir, sending Misty running the other way. They continue along and Tracey's Pokémon spot something else. Tracey follows as they come across a badly injured Scyther on the ground, nearly passed out from exhaustion. Ash checks his Pokédex as Tracey steps forward to treat it. Scyther wakes up as Tracey tries to use a Potion, jumping back and assuming a battle position, but it is too weak to fight, barely able to stand. Ash steps forward to try and catch it. He throws a Poké Ball, but Scyther swats it away, falling to its knees before struggling back up. Ash attempts to send Pikachu to battle, but Tracey steps in with his Venonat. Tracey orders a Sleep Powder attack. Scyther tries to fly away and avoid the attack, but it falls back down, the attack hitting and putting it to sleep. Tracey tosses a Poké Ball, easily catching Scyther.

Team Rocket is flying over the island in their balloon surveying the land. A Beedrill flies towards them and cuts through the balloon, bringing it down. Team Rocket gets out of the wreck and notices all the bug Pokémon around. The stumble across a Scyther swarm. The leader, denoted with two cuts forming a cross on its forehead, spears the attack Team Rocket.

At the Pokémon Center, Nurse Joy and Chansey work on Scyther. Ash and his friends watch through the window as Scyther glares at Tracey, seemingly mad at being captured. Chansey brings Scyther out of the room and takes it to recovery. Joy concludes that it lost its swarm leadership position from battling a younger Scyther challenger. The loss forced it to leave the swarm and live in exile unless it wins another leadership match. Ash calls Professor Oak, the professor commending Tracey. Oak points out that Scyther's self-esteem is probably low due to losing leadership and being captured. Oak suggests to Tracey to try and heal Scyther’s mood and get it back in shape.

Team Rocket managed to outrun the Scyther swarm, but not without hits. Meowth and James notify Jessie that her hair was crudely cut short. After checking it, she is clearly outraged, wanting to confront the Scyther. Meowth stops her to help plan a method to capture the entire swarm. Meanwhile, Tracey tries to help Scyther recover, but it is resistant. Ash knows Scyther loves battling and that Tracey should work to help Scyther prepare for a rematch.

Team Rocket watches the Scyther swarm resting at a pond. Jessie fires a bazooka loaded with yellow glue into the air, coming down and immobilizing the swarm. Meowth fires a net as the swarm cries out. Scyther hears the cry as Joy removes its bandages. Scyther flies up and crashes through the window, heading away. It crashes back to the earth, still weak. Tracey tries to stop Scyther, but it resists and flies away. Tracey and his friends follow.

Team Rocket has the Scyther swarm in a net, Jessie beside herself in anger as she taunts the swarm. Tracey's Scyther cuts them loose and steps forward to confront Team Rocket. Ash and the others arrive, noticing Jessie’s hair and quickly making fun of her. Furious, Jessie brings out Arbok and Lickitung while James brings out Weezing and Victreebel. Ash sends out Pikachu as Weezing uses SmokeScreen to cover the field. Scyther blows it away with Swords Dance, but it is still exhausted. Meowth translates that Scyther came back not to challenge the leader but to protect its brethren. Team Rocket's Pokémon outnumber Scyther four to one and Pikachu tries to step in, but Scyther wards him away. Ash tries to order Pikachu in, but Tracey stops him to allow Scyther to prove itself.

Meowth even joins the Pokémon to attack, leading the charge, but Scyther easily swats him away. Lickitung and Victreebel try to hit Scyther in a pincer attack, but Scyther flies up, Victreebel biting Lickitung. Arbok attacks from underneath Scyther, but Scyther uses Double Team to throw Arbok off, sending it back to the ground. Scyther lands and tries to rest as Victreebel attacks with Razor Leaf. Scyther stops the attack with its scythes as Tracey reveals how he knew Victreebel would use the move. Arbok attacks with Poison Sting as Scyther dodges. It collapses, low on stamina and unable to dodge the second Poison Sting. The new leader steps forward to stop the attack. The two Scyther team up and attack Team Rocket with Slash attacks against their Pokémon. Jessie tries to fire a bazooka, but Ash's Pikachu stops her with Thunderbolt. Scyther attacks Team Rocket and leaves them with mohawks. Team Rocket retreats.

The Scyther swarm washes off the glue as the new leader and Tracey's Scyther give respect to each other. The swarm departs as Tracey's Scyther regains its confidence, joining Tracey. Tracey officially announces his capture as Ash tries to correct his style to resemble how Ash celebrates his captures.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info

Spojené státy americké

slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v skr
82. dlHrùza ve vzduchu
A Scare in the Air
´´Shimura Izumi´´1999.02.04 - Ètvrtek
POI-001
83. dlProblémy s Pokéballem
PokéBall Peril
´´Fujita Munekatsu´´1999.02.11 - Ètvrtek
POI-002
84. dlZtracený Lapras
The Lost Lapras
´´Sakai Hiroshi´´1999.02.18 - Ètvrtek
POI-003
85. dlNebezpeèné vlny
Fit to be Tide
´´Kajiura Shinichiro´´1999.02.25 - Ètvrtek
POI-004
86. dlVzpoura Pikachu
Pikachu Re-Volts
Akihiro Tamagawa1999.03.04 - Ètvrtek
POI-005
87. dlThe Crystal Onix
Sklenìný Onix
Izumi Shimura1999.03.11 - Ètvrtek
POI-006
88. dlVšechno je rùžové
In the Pink
Yûsaku Takeda1999.03.18 - Ètvrtek
POI-007
89. dlNebezpeèné krunýøe
Shell Shock!
Toshiya Yamada1999.03.25 - Ètvrtek
POI-008
90. dlZápas na plovoucím divadle
Stage Fight!
Shin´ichiro Kajiura1999.04.01 - Ètvrtek
POI-009
91. dlSbohem Psyducku
Bye Bye Psyduck
Masaaki Iwane1999.04.08 - Ètvrtek
POI-010
92. dlVyjímeèná Joy
The Joy of Pokémon
Izumi Shimura1999.04.15 - Ètvrtek
POI-011
93. dlManévry na Pupkovém ostrovì
Navel Maneuvers
Yusaku Takeda1999.04.22 - Ètvrtek
POI-012
94. dlSvaèinový útok
Snack Attack
Masayuki Fujita1999.04.29 - Ètvrtek
POI-013
95. dlA Shipful of Shivers
A Shipful of Shivers
Kiyotaka Itani1999.05.06 - Ètvrtek
POI-014
96. dlMòau vládcem
Meowth Rules!
Yuji Asada1999.05.13 - Ètvrtek
POI-015
97. dlTraceyho nový kamarád
Tracey Gets Bugged
Osamu Inoue1999.05.20 - Ètvrtek
POI-016
98. dlBájeèné volno
A Way Off Day Off
Izumi Shimura1999.05.27 - Ètvrtek
POI-017
99. dlZápas na Mandarinkovém ostrovì
The Mandarin Island Miss Match
Sato Yamamoto1999.06.03 - Ètvrtek
POI-018
100. dlKdepak jsi, Pokémone
Wherefore Art Thou, Pokémon?
Yusaku Takeda1999.06.10 - Ètvrtek
POI-019
101. dlHijé, malý Pokémone
Get Along, Little Pokémon
Katsutoshi Kobayashi1999.06.17 - Ètvrtek
POI-020
102. dlPodivná pøíšera
The Mystery Menace
Izumi Shimura1999.06.24 - Ètvrtek
POI-021
103. dlNápadník pro Misty
Misty Meets Her Match
Shin´ichiro Kajiura1999.07.01 - Ètvrtek
POI-022
104. dlVelké problémy
Bound For Trouble
Masaaki Iwane1999.07.15 - Ètvrtek
POI-023
105. dlZamražený Charizard
Charizard Chills
Yusaku Takeda1999.07.22 - Ètvrtek
POI-024
106. dlVodní dobrodružství
The Pokémon Water War
Izumi Shimura1999.07.29 - Ètvrtek
POI-025
107. dlZápas o potravu pro pokémony
Pokémon Food Fight!
Masaaki Iwane1999.08.05 - Ètvrtek
POI-026
108. dlDvojité problémy
Pokémon Double Trouble
Sato Yamamoto1999.08.12 - Ètvrtek
POI-027
109. dlPodivný pozorovatel
The Wacky Watcher!
Katsutoshi Kobayashi1999.08.19 - Ètvrtek
POI-028
110. dlOmraèující pyl
The Stun Spore Detour
Masaaki Iwane1999.08.26 - Ètvrtek
POI-029
111. dlKoneènì turnaj!
Hello, Pummelo!
Shinichiro Kajiura1999.09.02 - Ètvrtek
POI-030
112. dlDragonite pøichází
nter The Dragonite
Yusaku Takeda1999.09.09 - Ètvrtek
POI-031
113. dlA žije Lapras
Viva Las Lapras
Izumi Shimura1999.09.16 - Ètvrtek
POI-032
114. dlPodzemní zápas
The Underground Round Up
Sato Yamamoto1999.09.23 - Ètvrtek
POI-033
115. dlStanový útok
A Tent Situation
Yusaku Takeda1999.09.30 - Ètvrtek
POI-034
116. dlDávný protivník
The Rivalry Revival
Katsumi Hashimoto1999.10.07 - Ètvrtek
POI-035

<<== 1 . srie

prohlte: 2 . srii s : 35 dly

3 . srie ==>>


Peteno: 422 krt
vygenerovano za: 3.61047912 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)