Nick:
Heslo:
Registrace
Nzev dlu Wherefore Art Thou, Pokémon? /Kdepak jsi, Pokémone
seril:Pokémoni

<<== 1 . srie

prohlte: 2 . seznu s : 35 dly

3 . srie ==>>

seril Pokémoni - 100.dl Kdepak jsi, Pokémone
Aternativn nzvy epizody
ニドランのこいものがたり
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Pokémoni

Datum premiry:
1999.06.10 - Ètvrtek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:

admin

Epizodu naposledy upravil uivatel:

admin

slo epizody:
100
Dl v serii
19
nr:
Seznam nr

Animovaný

Dobrodružný

Fantasie

Komedie

Rodinný

Produkn slo:
POI-019
Kd epizody:
EP100
Pidno dne:
01.01.2011, 17:52:52
Zmna dne:
01.01.2011, 17:52:52
Dlka dlu:
30.min
Obsah:

Ash, Misty a Tracey jdou po minulém poučení od trenérky Primy navštívit další Stadion. Jak to tak ale bývá, jako obvykle se něco zvrtne a na stadion se nedostanou ...

Hned po vstupu do města potkají mladou trenérku (jméno nevím, mám okno…), která stále křičí "Marie, Marie, kde si?" Po chvilce zuřivé debaty o tom kdo je Marie našim přátelům vysvětlí, že Marie je její Nidoran. Ash se tedy podívá do PokéDEXu, ten mu vyjede samečka, ale ona je to samička. Po chvilce hledání a po tom, co Pikachu opustil svou práci hledače a dopřává si pořádný dlabanec, narazí Ash na dalšího trenéra (ah to okno…), který pro změnu hledá Tonyho. Po chvilce Ashovi a přiběhnuvší Misty vysvětlí, že Tony je jeho Nidoran. Ash se tedy podívá do PokéDEXu, ten mu vyjede samičku, ale tohle je pro změnu sameček.:o))) Po chvilce přiběhne Tracey s tou trenérkou, ale oba trenéři se do sebe pustí a nadávají si. Nejspíš se nemají moc v lásce ...Po momentu rvačky přijde Marril a Tracey pochopí že něco našel (našla?). Bohužel je udupán nadšenými trenéry, kteří si okamžitě běží pro své PokéMONy. Jakmile rozhrnou křoví, zůstanou ale stát jako opaření (teï mně napadla neslušná myšlenka proč, ale nebudu zveřejòovat:o)))). Jejich Nidorani se totiž zamilovali jeden do druhého. Jak se ale zdá Trenérům se to nelíbí a oba si berou své PokéMONy a jdou domů.

Naši hrdinové po rozmluvě s místním štamgastou (?vypadá jak šéfkuchař, tak nevim jak ho nazvat?) dozvídají, že tihle dva žijí ve městě už od dětství, ale shodou nešťastných okolností vždycky chytí stejného PokéMONa. Letos oba dva skončili v PokéMONí soutěži na stejném 1. místě. Na rozdíl od nich, jejich dva Nidorani se do sebe zakoukali okamžitě. Prostě láska na první pohled… Mezitím se Tony a Marie baví jak Romeo a Julie (Tony dole před domem, Marie na balkóně), jakmile to ale zjistí ta holka, okamžitě vezme svou Marii a Tonyho poleje studenou vodou. Tonyho si potom, jakmile to uvidí jeho trenér, odvede domů. Naši hrdinové takto zjistí, že oni sou sousedi!!! Mezitím je pozorují Rakeťáci a přijdou s geniálním plánem. V noci se Meowth pokusí přesvědčit oba Nidorany, aby šli za svým srdcem a byli stále spolu (samozřejmě že s pomocí Rakeťáků). Bohužel, ani jeden se nenechá přesvědčit, sice se milují, ale své pány by neopustili.

Ráno se oba trenéři scházejí v parku, jelikož se Místy rozhodla, že je dá dohromady a tak jim poslala zamilované dopisy, ve kterých si vyznávají svou lásku. Což se ale nepovede, oba dva sice přijdou, ale okamžitě se do sebe pustí. Najednou se ale na scéně objeví neznámí svatebčané a unesou oba Nidorany. Samozřejmě, jsou to Rakeťáci. Místy okamžitě vynadá oboum dvoum trenérům, protože kdyby se tak nehádali a víc spolupracovili (asi na lásce:o)))), tak by se to nemohlo stát. Otočí se a jde za Rakeťáky, kteří ulítli v balónu. Nabourá ale do Ashe, který jak pablb (wow, Word to neoznačil jako chybu:o)))) čumí na zem. Rakeťákům z balónu padají plechovky které tam mají přivázané. Všichni se tedy vydají po plechovkové stopě. Po chvilce skutečně na Rakeťáky narazí.Začíná boj, Nidorani se snaží utéct, ale vrhá se po nich Arbok… Nakonec po tvrdém boji plném Škrábavých (Scratch) a Prudkých (???) útoků zakončených Dvojitým kopem (Double kick) Nidorani vítězí a "Rakeťáci opět mizí ze scény…". Nidorani se pak políbí a oba dva se vyvinou. Snad to dopadne stejně i s jejich trenéry… Chudáci Rakeťáci, konec jako houpání na kostelním zvonu u svatby (kterého nahradil Victreebel a Arbokem v tlamě) si asi nepředstavovali…

Obsah:

Ash, Misty and Tracey arrive in an old looking town where they meet a young Trainer by the name of Emily. She is looking for her female Nidoran by the name of Maria with an orange ribbon around her neck. She asks if the gang has seen her. Ash looks up his Pokédex and gets a picture of the male one and then eventually the female one. She pleads with them to help her and they agree.

After the gang search for a little while, save for Pikachu who finds a tree full of delicious pink fruit, Ash and Misty eventually bump into Ralph, another kid from the town who has a similar problem as before. He is looking for Tony, a male Nidoran with a blue and purple ribbon. Ash looks up the male Nidoran in his Pokédex and gets the data. Tracey eventually comes back with Emily asking if they have found Maria yet and Ralph calls her a kidnapper. Both Ralph and Emily begin to argue over their two Pokémon.

Tracey's Marill comes back and points to where both Nidoran are located. Ralph and Emily are overjoyed and literally run over Tracey to get to them. The gang follow them to a flower garden, where they find both Nidoran cuddling into each other. Tracey and Misty immediately realize what is going on but Ash, as usual, is clueless. Both Pokémon act very romantic but shortly after are taken away by their trainers. Both Ralph and Emily insult the others Nidoran.

Ash, Misty and Tracey go to a sandwich bar and talk to the owner who tells them Ralph and Emily’s story. They both knew each other since they were children and competed in many of the same contests and caught many of the same Pokémon; this led to their own two Nidoran falling in love. However, with Ralph and Emily hating each other they could not be together.

The gang leave the sandwich bar at sunset when they spot a Nidoran running in front of them, revealed to be Tony, and it vanishes into a group of buildings. Tony is seen calling up to a window when Maria comes out to see him. Misty realizes that Tony is “sweet talking” up to the window. Ash asks how she knows this but Misty merely tells him that he is not mature enough to understand. Tony and Maria continue talking to each other until Emily appears at the window and dunks him with a pail of water. Ralph eventually finds Tony soaking and takes him back to his house, which is right next to Emily’s house. Misty vows to do something about the situation but Ash tells her that it is none of her business. Misty brushes him off. Team Rocket are in the bushes listening in on the situation and vow to capture the two.

Later during the night Misty is writing letters, one for Emily and one for Ralph from each other. Misty and Ash end up arguing but they turn on Tracey when he says that they should be together. Jessie plots to have Meowth convince Tony and Maria to come away with Team Rocket by tricking them into thinking that it is the only way to be together. Jessie also gives off a bit of her love life trials only to have Meowth call her a nut job to which Jessie boots him and James. Meowth goes first to Maria and then to Tony to try and convince them to come with him. His plan failed because as much as they love each other they would never abandon their trainers. Jessie comes up with another plan to which James and Meowth do not have much enthusiasm.

The gang are next seen waiting in the bushes to see the fruits of Misty’s plan. Emily, Ralph and their Nidoran come into the park where they both accuse each other of sending the other a stupid gift and letter. Misty sent Ralph a toy plane and Emily a bouquet of flowers. However Ralph throws up on the planes and Emily was allergic to Misty’s flowers. Both start fighting once again. They are interrupted when Team Rocket shows up, cross-dressing as a newly-wed bride and groom. They soon reveal themselves and grab Tony and Maria before saying their motto on top of a giant wedding cake. Inside the cake they reveal their balloon and make their escape. Misty tells Emily and Ralph that it was their fault that their Pokémon were stolen. Ash and Tracey notice some cans that fell from Team Rocket’s balloon and they follow them.

Team Rocket attempt to dress up Maria and Tony despite their squirming only to have the gang find them thanks to the cans. Tony and Maria make their escape but Jessie commands Arbok to attack. Ralph and Emily command them to use their tackle attack which knocks Arbok back. James joins in and calls out Victreebel who eats Jessie’s head this time. Maria uses Scratch on Arbok who in retaliation attacks Tony who is knocked back. The battle ensues equal sided until Victreebel traps Tony and Maria rescues him. Both Ralph and Emily find out that both Pokémon are fighting for one another. Both Nidoran beat back Arbok and Victreebel by using double attacks like Double Kick. Ralph and Emily say their attack names together this time without minding each other.

Team Rocket tries to make their escape and catch the Nidoran by using one of their many giant vacuums. It goes amiss when Pikachu uses a branch to get to their balloon to avoid being blown in. Pikachu uses its Thunderbolt and destroys the vacuum. Misty calls out Staryu who bursts Team Rocket’s balloon and they go blasting off once again. Misty gets on to Ralph and Emily to make them realize what they did wrong. Both of them finally listen and decide what’s best for their Pokémon. Tony and Maria finally kiss and in doing so evolve into Nidorina and Nidorino. Tracey sketches it but also wonders what made them evolve, their battle or their kiss. Misty hits him with his drawing. Ash asks if people change with their kiss. Misty says back to him that they should find out for themselves.

At the end Team Rocket are seen being rung with Arbok and Victreebel on the church bells.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info

Spojené státy americké

slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v skr
82. dlHrùza ve vzduchu
A Scare in the Air
´´Shimura Izumi´´1999.02.04 - Ètvrtek
POI-001
83. dlProblémy s Pokéballem
PokéBall Peril
´´Fujita Munekatsu´´1999.02.11 - Ètvrtek
POI-002
84. dlZtracený Lapras
The Lost Lapras
´´Sakai Hiroshi´´1999.02.18 - Ètvrtek
POI-003
85. dlNebezpeèné vlny
Fit to be Tide
´´Kajiura Shinichiro´´1999.02.25 - Ètvrtek
POI-004
86. dlVzpoura Pikachu
Pikachu Re-Volts
Akihiro Tamagawa1999.03.04 - Ètvrtek
POI-005
87. dlThe Crystal Onix
Sklenìný Onix
Izumi Shimura1999.03.11 - Ètvrtek
POI-006
88. dlVšechno je rùžové
In the Pink
Yûsaku Takeda1999.03.18 - Ètvrtek
POI-007
89. dlNebezpeèné krunýøe
Shell Shock!
Toshiya Yamada1999.03.25 - Ètvrtek
POI-008
90. dlZápas na plovoucím divadle
Stage Fight!
Shin´ichiro Kajiura1999.04.01 - Ètvrtek
POI-009
91. dlSbohem Psyducku
Bye Bye Psyduck
Masaaki Iwane1999.04.08 - Ètvrtek
POI-010
92. dlVyjímeèná Joy
The Joy of Pokémon
Izumi Shimura1999.04.15 - Ètvrtek
POI-011
93. dlManévry na Pupkovém ostrovì
Navel Maneuvers
Yusaku Takeda1999.04.22 - Ètvrtek
POI-012
94. dlSvaèinový útok
Snack Attack
Masayuki Fujita1999.04.29 - Ètvrtek
POI-013
95. dlA Shipful of Shivers
A Shipful of Shivers
Kiyotaka Itani1999.05.06 - Ètvrtek
POI-014
96. dlMòau vládcem
Meowth Rules!
Yuji Asada1999.05.13 - Ètvrtek
POI-015
97. dlTraceyho nový kamarád
Tracey Gets Bugged
Osamu Inoue1999.05.20 - Ètvrtek
POI-016
98. dlBájeèné volno
A Way Off Day Off
Izumi Shimura1999.05.27 - Ètvrtek
POI-017
99. dlZápas na Mandarinkovém ostrovì
The Mandarin Island Miss Match
Sato Yamamoto1999.06.03 - Ètvrtek
POI-018
100. dlKdepak jsi, Pokémone
Wherefore Art Thou, Pokémon?
Yusaku Takeda1999.06.10 - Ètvrtek
POI-019
101. dlHijé, malý Pokémone
Get Along, Little Pokémon
Katsutoshi Kobayashi1999.06.17 - Ètvrtek
POI-020
102. dlPodivná pøíšera
The Mystery Menace
Izumi Shimura1999.06.24 - Ètvrtek
POI-021
103. dlNápadník pro Misty
Misty Meets Her Match
Shin´ichiro Kajiura1999.07.01 - Ètvrtek
POI-022
104. dlVelké problémy
Bound For Trouble
Masaaki Iwane1999.07.15 - Ètvrtek
POI-023
105. dlZamražený Charizard
Charizard Chills
Yusaku Takeda1999.07.22 - Ètvrtek
POI-024
106. dlVodní dobrodružství
The Pokémon Water War
Izumi Shimura1999.07.29 - Ètvrtek
POI-025
107. dlZápas o potravu pro pokémony
Pokémon Food Fight!
Masaaki Iwane1999.08.05 - Ètvrtek
POI-026
108. dlDvojité problémy
Pokémon Double Trouble
Sato Yamamoto1999.08.12 - Ètvrtek
POI-027
109. dlPodivný pozorovatel
The Wacky Watcher!
Katsutoshi Kobayashi1999.08.19 - Ètvrtek
POI-028
110. dlOmraèující pyl
The Stun Spore Detour
Masaaki Iwane1999.08.26 - Ètvrtek
POI-029
111. dlKoneènì turnaj!
Hello, Pummelo!
Shinichiro Kajiura1999.09.02 - Ètvrtek
POI-030
112. dlDragonite pøichází
nter The Dragonite
Yusaku Takeda1999.09.09 - Ètvrtek
POI-031
113. dlA žije Lapras
Viva Las Lapras
Izumi Shimura1999.09.16 - Ètvrtek
POI-032
114. dlPodzemní zápas
The Underground Round Up
Sato Yamamoto1999.09.23 - Ètvrtek
POI-033
115. dlStanový útok
A Tent Situation
Yusaku Takeda1999.09.30 - Ètvrtek
POI-034
116. dlDávný protivník
The Rivalry Revival
Katsumi Hashimoto1999.10.07 - Ètvrtek
POI-035

<<== 1 . srie

prohlte: 2 . srii s : 35 dly

3 . srie ==>>


Peteno: 454 krt
vygenerovano za: 3.38207912 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)