Nick:
Heslo:
Registrace
Nzev dlu Meowth Rules! /Mòau vládcem
seril:Pokémoni

<<== 1 . srie

prohlte: 2 . seznu s : 35 dly

3 . srie ==>>

seril Pokémoni - 96.dl Mòau vládcem
Aternativn nzvy epizody
おニャースさまのしま!?
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Pokémoni

Datum premiry:
1999.05.13 - Ètvrtek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:

admin

Epizodu naposledy upravil uivatel:

admin

slo epizody:
96
Dl v serii
15
nr:
Seznam nr

Animovaný

Dobrodružný

Fantasie

Komedie

Rodinný

Produkn slo:
POI-015
Kd epizody:
EP096
Pidno dne:
01.01.2011, 14:23:11
Zmna dne:
01.01.2011, 14:23:11
Dlka dlu:
30.min
Obsah:

Na zacátku tohoto dílu si Raketáci stežují, že se jim nic nedarí. Když pak okolo vidí plout "ty prcky", zastaví je, aby se, jako vždy, pokusili ukrást Pikachu. Ale Ash povolá Squirtla, aby použil vodní delo. Jessie a James letí pryc ze scény... ale Meowthovi se podarí schovat. Jakmile ho ale Squirtle objeví, také Meowth letí ze scény. Jenomže úplne jinam než oba jeho kamarádi.

Meowth pristál na ostrove, kde nejací blázni (všichni v maskách Meowtha) cekali, až se naplní legenda... až se objeví zázracný Meowth Hojnosti, který jejich ostrovu zajistí bezpecí a bohatství. Když u nich pristál Raketák Meowth, samozrejme se domnívali, že je to ten dlouho ocekávaný hrdina. Na nosítkách ho odnesli na "královský trun" a usporádali pro nej vítecnou hostinu, aby si ho všemožne udobrili. Meowth, který jejich štedrosti rád využil, se samozrejme za Meowtha Hojnosti vydával.

Pozdeji si Meowth všiml, že se k ostrovu blíží Ash a jeho parta. V okamžiku si predstavil, jak by to dopadlo, kdyby pristáli na ostrove - prozradili by Meowtha a místní lidé by se na nej se zlostí vrhli jako na zrádce! A tak prišel s tím, že se tito mladí lidé s Pikachu na ostrov nesmí dostat, uvrhli by na ostrov jen smulu a neštestí. Domorodí lidé, stále se snažící získat Meowthovu prízen, samozrejme vyhoveli jeho žádosti. A tak když se Ash, Misty a Tracey "vylodili" (ve skutecnosti asi "vylaprasili" :-) na breh, poslali na ne místní lidé obrího zlatého Meowtha, Strážce Meowtha Hojnosti. Sám "Velký Meowth" se tohoto prístroje desil, avšak byl velice úcinný a Ashe s jeho práteli z ostrova nadobro vypudil. Jakmile se však zbavili Ashe, objevili se na ostrove Jessie a James. Zlatý strážce je mel v hrsti a domorodci se šli poradit s Meowthem, aby jim rekl, co s novými nevítanými návštevníky. Meowth v mžiku poznal své prátele. Ale také vedel, že by ho hned prozradili... a tak se k nim ani v nejmenším nehlásil. K tomu je dal hodit oba do more.

Nadešel cas obradu. Velký Meowth Hojnosti ted musí vycarovat peníze lidem na ostrove, tak, jak to praví legenda. Ale co ted? Meowth si neví rady, protože at se snaží, jak se snaží, peníze vycarovat neumí... a tak ho místní domorodci dopravili do stadionu, aby bojoval s Pokémony. Získá tak zkušenosti a možná si pak vzpomene na obrad, který už zapomnel... a tak chudák Meowth v aréne bojoval s Nidokingem a s Onixem. Témer ho to vyrídilo...

Ale jeho prátelé na nej nezapomneli, i pres to, že je zradil. Opet se vkradli na ostrov, tentokrát se však prevlékli do kostýmu tamních lidí, aby je nikdo nepoznal. Zkrátka, když Jessie s Jamesem videli Meowtha pri tech všech královských hostinách, jak je štastný... rozhodli se mu nyní pomoci. A tak všechny své peníze naházeli do arény, vypadalo to, jako že padají z Meowtha. James, který už nemel žádné peníze, mu dokonce obetoval své tri poslední vzácné zátky od lahví z limitované série... a poté se oba Raketáci odplížili pryc, jen neradi se loucili s Meowthem, ale jeho štestí mu ze srdce práli.

Meowth, který už se obával, že boj s temi Pokémony na stadionu bude jeho konec, že ho prozradí, se velice divil, když z nej zacaly najednou padat mince. Sám nevedel, jak to delá. Snad dríve neobjevené schopnosti? Ale když si pozdeji všiml Jamesovy zátky od láhve, bylo mu vše jasné. Jeho kamarádi se na nej nezlobí, i když je zradil a dal je hodit do more. A nyní už nechce být vládcem ostrova, protože jediní, komu na nem kdy opravdu záleželo, jsou jeho verní kamarádi Jessie a James. A tak se Meowth dobrovolne vzdal trunu a pospíchal za svými práteli.

A co Ash, Misty a Tracey? Ti o dení tohohle príbehu prišli... ale jak se zdá, vubec to není na škodu :-)

Obsah:

Team Rocket's Magikarp Submarine has washed up on rocks while Jessie and James initiate repairs. James wants Meowth to use Pay Day so they can have money, but Meowth can't learn it because his ability to talk negates his ability to learn it. He turns the argument around when he thinks James is hiding coins, and Jessie searches him, finding his favorite gold bottle cap. When Team Rocket spots Ash and co. in the distance, looking for an island to rest at, they decide to confront them. Before they can do anything, the submarine begins to sink. Ash sends Squirtle to attack with Water Gun, sending Jessie and James blasting off. Meowth follows soon after, but flies much farther than Jessie and James.

On another island (Golden Island), people gather around a gold Meowth statue, wishing for the Great Meowth of Bounty to arrive as predicted, on the night of the full moon. Meanwhile, Meowth crashes on the beach of that island. The island people find Meowth and take him inland, putting him in front of the statue. The villagers honor Meowth with a fruit offering. Meowth's talking shocks the villagers, but they still accept him as the Meowth of Bounty. Everyone hails Meowth as such and he decides to take advantage of it, snacking on all the fruit.

By the next day, Meowth begins to enjoy the humble treatment, ordering the villagers to bring him meatballs and entertainment. As Meowth watches over the coast and plays a guitar, he wishes that Jessie and James were with him. He notices Ash and his friends approaching and knows that they will blow his cover. Knowing this threatens his happiness, he orders the villagers to force them off the island, propagating them as hostile. The villagers use the Meowth statue to confront Ash, attacking with its giant paw. They dodge and Ash attacks with Pikachu's Thunderbolt, but it does nothing. The machine chases them off the island and forces them to jump back into the sea. The Meowth statue returns to the ark with Jessie and James in tow. Meowth decides to lie by saying he doesn’t know them, for fear they will ruin his happiness as well. The villagers order them to be thrown back into the sea. Meowth looks away as the statue hauls them off.

Team Rocket manages to sneak back onto the island and watch Meowth enjoying himself. The villagers decide to begin the ceremony that Meowth will use Pay Day to bring them happiness and prosperity, as the prophecy foretells. Knowing that his inability to use the move will blow his cover, Meowth tries to leave, but the statue grabs Meowth and shakes him continually for coins. It fails as Meowth admits that he can't use Pay Day. Everyone is shocked, and the elder believes that Meowth needs battle experience to recall how to use Pay Day. Even though Meowth argues that it won’t work, the villagers are adamant and take him to the stadium.

At the stadium, a huge crowd watches as they send out a Nidoking to fight Meowth. Meowth can only run around and avoid Nidoking, exhausting him. They check for coins, but Meowth still hasn’t produced any. They continue the training by sending out an Onix. The Onix knocks Meowth around and locks it in a Bind attack. Jessie and James, disguised as part of the villagers, watch their friend get hurt and decide to help Meowth. Meowth is bruised and battered, locked in Onix’s grasp, when suddenly a coin smacks into Onix. Coins begin to fly out onto the battlefield, and the villagers begin to gather the money. In actuality, Jessie was throwing her coins out onto the field. James has no money, but he throws his three favorite gold bottle caps out there before they leave.

The villagers thank Meowth for the coins, believing the prophecy has come true. They want Meowth to stay and rule them. Meowth is still shocked at how it happened as he looks at the coins. He notices the gold bottle cap atop the stack and realizes what Jessie and James did for him. Meowth tears up and runs away to the beach, trying to find Jessie and James. Jessie and James listen nearby as Meowth admits how close they are. The villagers want him to stay and Meowth comes clean. Jessie and James step out and forgive Meowth. They all jump aboard the Magikarp submarine and leave, against the villager’s will. Meanwhile, Ash and co. continue along, unaware of what really happened on the island. Jessie and James decide to make another attempt at giving Meowth battle experience to learn Pay Day, which shocks Meowth.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info

Spojené státy americké

slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v skr
82. dlHrùza ve vzduchu
A Scare in the Air
´´Shimura Izumi´´1999.02.04 - Ètvrtek
POI-001
83. dlProblémy s Pokéballem
PokéBall Peril
´´Fujita Munekatsu´´1999.02.11 - Ètvrtek
POI-002
84. dlZtracený Lapras
The Lost Lapras
´´Sakai Hiroshi´´1999.02.18 - Ètvrtek
POI-003
85. dlNebezpeèné vlny
Fit to be Tide
´´Kajiura Shinichiro´´1999.02.25 - Ètvrtek
POI-004
86. dlVzpoura Pikachu
Pikachu Re-Volts
Akihiro Tamagawa1999.03.04 - Ètvrtek
POI-005
87. dlThe Crystal Onix
Sklenìný Onix
Izumi Shimura1999.03.11 - Ètvrtek
POI-006
88. dlVšechno je rùžové
In the Pink
Yûsaku Takeda1999.03.18 - Ètvrtek
POI-007
89. dlNebezpeèné krunýøe
Shell Shock!
Toshiya Yamada1999.03.25 - Ètvrtek
POI-008
90. dlZápas na plovoucím divadle
Stage Fight!
Shin´ichiro Kajiura1999.04.01 - Ètvrtek
POI-009
91. dlSbohem Psyducku
Bye Bye Psyduck
Masaaki Iwane1999.04.08 - Ètvrtek
POI-010
92. dlVyjímeèná Joy
The Joy of Pokémon
Izumi Shimura1999.04.15 - Ètvrtek
POI-011
93. dlManévry na Pupkovém ostrovì
Navel Maneuvers
Yusaku Takeda1999.04.22 - Ètvrtek
POI-012
94. dlSvaèinový útok
Snack Attack
Masayuki Fujita1999.04.29 - Ètvrtek
POI-013
95. dlA Shipful of Shivers
A Shipful of Shivers
Kiyotaka Itani1999.05.06 - Ètvrtek
POI-014
96. dlMòau vládcem
Meowth Rules!
Yuji Asada1999.05.13 - Ètvrtek
POI-015
97. dlTraceyho nový kamarád
Tracey Gets Bugged
Osamu Inoue1999.05.20 - Ètvrtek
POI-016
98. dlBájeèné volno
A Way Off Day Off
Izumi Shimura1999.05.27 - Ètvrtek
POI-017
99. dlZápas na Mandarinkovém ostrovì
The Mandarin Island Miss Match
Sato Yamamoto1999.06.03 - Ètvrtek
POI-018
100. dlKdepak jsi, Pokémone
Wherefore Art Thou, Pokémon?
Yusaku Takeda1999.06.10 - Ètvrtek
POI-019
101. dlHijé, malý Pokémone
Get Along, Little Pokémon
Katsutoshi Kobayashi1999.06.17 - Ètvrtek
POI-020
102. dlPodivná pøíšera
The Mystery Menace
Izumi Shimura1999.06.24 - Ètvrtek
POI-021
103. dlNápadník pro Misty
Misty Meets Her Match
Shin´ichiro Kajiura1999.07.01 - Ètvrtek
POI-022
104. dlVelké problémy
Bound For Trouble
Masaaki Iwane1999.07.15 - Ètvrtek
POI-023
105. dlZamražený Charizard
Charizard Chills
Yusaku Takeda1999.07.22 - Ètvrtek
POI-024
106. dlVodní dobrodružství
The Pokémon Water War
Izumi Shimura1999.07.29 - Ètvrtek
POI-025
107. dlZápas o potravu pro pokémony
Pokémon Food Fight!
Masaaki Iwane1999.08.05 - Ètvrtek
POI-026
108. dlDvojité problémy
Pokémon Double Trouble
Sato Yamamoto1999.08.12 - Ètvrtek
POI-027
109. dlPodivný pozorovatel
The Wacky Watcher!
Katsutoshi Kobayashi1999.08.19 - Ètvrtek
POI-028
110. dlOmraèující pyl
The Stun Spore Detour
Masaaki Iwane1999.08.26 - Ètvrtek
POI-029
111. dlKoneènì turnaj!
Hello, Pummelo!
Shinichiro Kajiura1999.09.02 - Ètvrtek
POI-030
112. dlDragonite pøichází
nter The Dragonite
Yusaku Takeda1999.09.09 - Ètvrtek
POI-031
113. dlA žije Lapras
Viva Las Lapras
Izumi Shimura1999.09.16 - Ètvrtek
POI-032
114. dlPodzemní zápas
The Underground Round Up
Sato Yamamoto1999.09.23 - Ètvrtek
POI-033
115. dlStanový útok
A Tent Situation
Yusaku Takeda1999.09.30 - Ètvrtek
POI-034
116. dlDávný protivník
The Rivalry Revival
Katsumi Hashimoto1999.10.07 - Ètvrtek
POI-035

<<== 1 . srie

prohlte: 2 . srii s : 35 dly

3 . srie ==>>


Peteno: 418 krt
vygenerovano za: 3.66480803 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)