Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Tomb /V hrobce
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 96.dl V hrobce
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2001.08.17 - Pátek
esk premira:
2003.05.29 - Ètvrtek
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
96
Dl v serii
8
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
508
Kd epizody:
SG-508
Pidno dne:
05.04.2009, 17:56:39
Zmna dne3:
05.04.2009, 17:56:39
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

SG-1 se dovídá, že bìhem doby provozu ruské brány prošel nelegálnì ruský tým vìdcù na pouštní planetu, která byla doménou Goa’ulda Marduka. Na planetu se spoleènì s SG-1 vydává i ruský tým vedený plukovníkem Žukovem. Na planetì se nachází zikkurat podobný tomu, jaké se stavìly na Zemi v starovìké Mezopotámii. Právì zde chtìjí pátrat po ztraceném ruském týmu. Ten zde má být již po tøi mìsíce, takže nejsou skoro žádné nadìje na jejich pøežití. Uvnitø se rozdìlí na dvì èásti a skupina vedená plukovníkem Žukovem objeví sarkofág. Jack jim sice pøikáže poèkat s otevøením na nì, ale Žukov neuposlechne a nechá sarkofág otevøít. Ten se však propadne a jeden ze èlenù ruského komanda je ztracen pod sutinami. Sarkofág ukrývá jenom kostru Goa’ulda Marduka, která je podivnì ohlodaná, stejnì jako kostry lidí z ruského týmu, které najdou pozdìji. Po chvíli objeví jednu kostru, je ale ve stavu, který je naprosto nepøimìøený by i tøem mìsícùm po smrti, a Sam najde na kostech stopy zubù shodné s obtisky na Mardukovi, takže dojdou k názoru, že jeho smrt muselo zpùsobit nìjaké malé zvíøe s velmi ostrými zuby. Daniel pøekládá texty v hlavní místnosti pod dohledem jednoho Rusa, ostatní pátrají po chrámu. Jednu èlenku ruského týmu napadne a pokouše nìjaký divné zvíøe, Sam ho však støelí a ono uteèe. Zdá se, že do rány vypustilo nìjaký jed a napadená Ruska - poruèík Tolinìvová - dostává horeèky a hrozí jí smrt blízká v nìkolika dnech. Sam navíc cítila v tom zvíøeti Goa’ulda. Žukov chce stále odejít za i cenu možného zavalení pøi výbuchu, což je jediná cesta ven, ale Jack chce zatím zùstat. Dále prozkoumávají chrám, Sam je s Teal’cem, Jack s Žukovem a Daniel je v hlavní místnosti se zranìnou Tolinìvovou a dalším ruským vojákem vojákem. Mezitím Žukov najde mimozemský artefakt Tiamatovo oko, které má rozkazem od svých nadøízených sebrat, a tak jej vezme s sebou. Rus, který je s Danielem, odchází do tmavé chodby za nìjakým šramotem a dále se nevrací. Sam a Teal’c objeví mrtvolu malého zvíøete s chapadly, ale bez symbionta. Ten jej opustil, protože bylo pøíliš zranìné a nachází se v komkoliv kromì Sam a Teal’ca, kteøí jediní mohli vzájemnì poznat, zda jsou èi nejsou Goa’uldem. Jack a Žukov po tomto sdìlení do vysílaèky na sebe vzájemnì míøí a vyvánìjí teorie, proè má být každý z nich tím Goa’uldem, když k nim dojde ruský voják, který byl s Danielem a pak odešel. Oba dva odhodí ozbrojenou rukou a požaduje Tiamathovo oko, které mu Žukov slíbí, ale místo nìj mu hodí odjištìný granát. Spadlé sutiny zabijí Žukova a na chvíli pohøbí Marduka. Sam a Teal’c ovìøí, že Daniel není Goa’uld a ten jim oznámí, že našel zmínku o kruzích. Pak umístí do místnosti C-4 a chtìjí odejít kruhy. Marduk k nim dojde, ale již nestihne nic udìlat, protože pár sekund po odchodu týmu C-4 vybouchne a celý chrám se mu zhroutí na hlavu. Všichni z SG-1 se vrátí v poøádku, ale z Rusù se vrátí pouze Tolinìvová.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden
as
Stanice

09:00 - ANX

14:00 - ANX

19:00 - ANX
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Wood Martin´´
90. dl
´´DeLuise Peter´´
91. dl
´´Wood Martin´´
92. dl
´´DeLuise Peter´´
93. dl
´´Wood Martin´´
94. dl
´´DeLuise Peter´´
95. dl
´´Wood Martin´´
96. dl
´´DeLuise Peter´´
97. dl
´´Gereghty William´´
98. dl
´´DeLuise Peter´´
99. dl
´´Gereghty William´´
100. dl
´´DeLuise Peter´´
101. dl
´´Wood Martin´´
102. dl
´´Woeste Peter F.´´
103. dl
´´Wood Martin´´
104. dl
´´Wood Martin´´
105. dl
´´Mikita Andy´´
106. dl
´´DeLuise Peter´´
107. dl
´´Wood Martin´´
108. dl
´´DeLuise Peter´´
109. dl
´´Waring William´´
110. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 392 krt
vygenerovano za: 0.49523497 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)