Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Menace /Hrozba
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 107.dl Hrozba
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.04.26 - Pátek
esk premira:
2003.06.13 - Pátek
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
107
Dl v serii
19
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
519
Kd epizody:
SG-519
Pidno dne:
12.04.2009, 08:50:14
Zmna dne3:
12.04.2009, 08:50:14
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Èlenové SG-1 se vydávají na misi na opuštìnou planetu. Carterová zachytí slabý zdroj energie a naleznou mladou ženu, ležící na jakémsi stole nebo oltáøi s pøikrytou tváøí. Energie vychází z ní. Spojí se základnou a informují generála Hammonda o nálezu. Carterová by ženu ráda vzala na Zemi. Hammond souhlasí. Po návratu na základnu dr. Fraiserová spolu s Carterovou ženu-androida probudí. Žena neví kde je a je velice vystrašená. Jmenuje se Reese a zajímá se, kde je a kdo jsou oni. Na nic si nevzpomíná, jen na to, že její otec vìdìl o nìjakém nebezpeèí a jí øekl, aby šla spát, že ji probudí, až nebezpeèí pomine. Vypadá to, že si ani neuvìdomuje, že je androidka. Daniel s Carterovou se domluví, že jí to radìji neøeknou a poèkají s tím na pozdìjší dobu. Plukovník O´Neill se vrací zpìt na planetu spolu s Teal’cem a s dvìma vojáky z jiného týmu. Jeden z vojákù najde nìco, co v životì nevidìl, a podá to O´Neillovi. Ten poznává díl replikátora a okamžitì se vrací na základnu.

Daniel si zatím povídá s Reese a chce zjistit nìjaké informace. Ta se však chce jít nìkam ven bavit. Už jí nebaví být zavøená. Daniel chce vìdìt, jaké bylo to nebezpeèí, ale Reese odmítá mluvit. Carterová zkoumá dílek replikátora, který našli na planetì, a zjistí, že v nìm není žádná energie. Je otázka, proè replikároøi znièili vše na planetì, jen Reese ne. Carterová navrhne, že nastal èas sdìlit Reese pravdu - že je androidka. Daniel jde tedy za Reese. Ta má radost, že ho vidí, a dává mu dárek, který sama udìlala, ale mluvit nechce. Daniel jí velice opatrnì vysvìtluje, že jsou odlišní, protože ona je androidka. Reese se velice rozzuøí a odmrští Daniela daleko od sebe.

Když se Daniel po nìjaké dobì vrací za Reese, ta dìlá, že se nic nestalo a že mu odpouští a na dùkaz toho mu pøedvádí hraèku, kterou mu udìlala – replikátora. Replikátora ihned uzavøou do ochranné prùhledné schránky a Carterová ostatním ukazuje záznam z kamery, kde je vidìt, jak Reese stvoøila dílek replikátora.

Tým SG-2 je vyslán spojit se s Asgardy, ale vrátí se s nepoøízenou. Daniel a Jack jdou znovu za Reese a vyprávìjí jí, co jsou replikátoøi zaè a co umí. Reese se rozèílí, že to není pravda, a v tu chvíli reaguje i replikátor uzavøený v prùhledné schránce. Reese zaène vyprávìt, jak lidé chtìli znièit ji i její hraèky a jak je proto nauèila bránit ji i sebe. Nepovedlo se jí je ale ovládnout, pøestali ji poslouchat. Replikátoøi všechny lidi zabili a opustili planetu.

Replikátor ve schránce opìt zaútoèí a Teal’c ho rozstøílí na malé kousky a Reese to cítí. Hammond dává rozkaz androidku vypnout, ale Reese se dostane do systému, vypne kamery a zmizí. Všude se objevují replikátoøi a na základnì je vyhlášen poplach. Reese se dostane do prostoru brány i s nìkolika replikátory a chce odejít. Daniel jde za ní a pokouší se ji pøemluvit, aby odvolala replikátory a šla spát (vypla se), že ji opraví a že chce být jejím pøítelem. Reese mu nevìøí. Carterová s Hammondem zatím nastavili autodestrukci základny na pìt minut, aby zabránili šíøení replikátorù. Vojáci støílejí v chodbách po replikátorech, jeden se snaží propálit hoøákem otvor do dveøí k prostoru brány. Jakmile se mu to podaøí, vbìhne tam O´Neill a Reese zastøelí. Ta po chvíli umírá (je deaktivována). V tom okamžiku se všichni replikátoøi rozpadnou na malé kousky. Daniel je na Jacka velice rozzlobený, protože se mu právì podaøilo Reese pøemluvit, aby replikátory zastavila, když tam Jack vpadl. Nemusel Reese znièit. Ale Jackovi šlo o bezpeènost základny a toto nemohl vìdìt. Autodestrukce byla zastavena.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden
as
Stanice

15:10 - Nova
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Wood Martin´´
90. dl
´´DeLuise Peter´´
91. dl
´´Wood Martin´´
92. dl
´´DeLuise Peter´´
93. dl
´´Wood Martin´´
94. dl
´´DeLuise Peter´´
95. dl
´´Wood Martin´´
96. dl
´´DeLuise Peter´´
97. dl
´´Gereghty William´´
98. dl
´´DeLuise Peter´´
99. dl
´´Gereghty William´´
100. dl
´´DeLuise Peter´´
101. dl
´´Wood Martin´´
102. dl
´´Woeste Peter F.´´
103. dl
´´Wood Martin´´
104. dl
´´Wood Martin´´
105. dl
´´Mikita Andy´´
106. dl
´´DeLuise Peter´´
107. dl
´´Wood Martin´´
108. dl
´´DeLuise Peter´´
109. dl
´´Waring William´´
110. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 228 krt
vygenerovano za: 0.27036095 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)